04 Şubat 2009, Çarşamba 07:40:59

Bakın yolcunun külotundan ne çıktı!

Bir ortadoğu ülkesinden Avustralya'ya giden yolcunun külotundan çıkanlar polisleri şoke etti.
  • Buradaki gazetelere gore adam Melbourne'de yasayan ve Ortadogu gezisinden donen biri. Adam geri gonderilmedi. Avustralya gumruk ve karantina yasasina karsi suc islemekten tutuklandi. Bu durumlarda ceza 10 yila kadar hapis yada $110bin Avustralya dolarina kadar para cezasi olabiliyor. Simdi o sahis mahkemeye cikacagi gunu bekliyor.

Melbourne Havaalanı'nda şüphe üzerine durdurularak çırılçıplak soyulan adamın külotunun her iki yanında canlı yavru güvercinler çıktı.

Avustralya'ya turistik amaçla geldiği belirlenen adamın valizinde arama yapan polisler muhtelif yerlere saklanmış onlarca bıldırcın yumurtası buldu.

Gümrük memurları soyduğu adamın 23 yaşında olduğunu ve bir ortadoğu ülkesinden geldiğini açıkladılar.

Gümrük Servisi ulusal soruşturma yöneticisi Richard Janeczko ve güvercinleri ses yalıtımı zarf içinde bulduklarını ve her iki güvercinin de sağ olduğunu söyledi. Aynı adamın ayrıca patlıcan tohumları ve bıldırcın yumurtaları da getirdiği belirlendi.Bıldırcın yumurtalarını vitamin kutusunun içine gizleyen adam bunları hangi amaçla getirdğini açıklamadı.

Avustralya bildirilmemiş canlı hayvanları ülkesine kabul etmiyor.Bu yüzden adam havalanında alıkonularak ülkesine geri yollandı.

 

Bakın yolcunun külotundan ne çıktı!

Yorumlar

Sydney ~ 15 yıl önce
Buradaki gazetelere gore adam Melbourne'de yasayan ve Ortadogu gezisinden donen biri. Adam geri gonderilmedi. Avustralya gumruk ve karantina yasasina karsi suc islemekten tutuklandi. Bu durumlarda ceza 10 yila kadar hapis yada $110bin Avustralya dolarina kadar para cezasi olabiliyor. Simdi o sahis mahkemeye cikacagi gunu bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000