15 Nisan 2013, Pazartesi 08:02:18

BAKANIN UÇAĞI ARIZALANDI

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Muğla'ya yapacağı ziyaret öncesi uçağının arızalanması üzerine Ankara'dan Muğla'ya karayolu ile geldi...
  • Bu haberi görünce aklıma geçen Kasım ayında Norveç'te iç hatlarda yaptığım yolculuk aklıma geldi. Uçağa binen esmer ve genç bir hanımı bazı yolcular ayağa kalkarak selamlıyor ve o da gülümseyerek selamlarına karşılık veriyordu. Sonra gitti kanadın arkasında bir sırada koridor tarafına oturdu. Yanımdaki yolcuya kim olduğunu sordum. Norveç Kültür Bakanıymış. Pakistan asıllı bir Müslümanmış. Sanırım soyadı Tacik ti. Esmer bir müslüman, çok genç, Kültür Bakanı ve herkes gibi ekonomi sınıfında, check - in de kendisine verilen yere oturuyor. Öyle ön sıra filan değil. Sonra bir de memleketimdeki ileri demokrasi geldi aklıma. Norveç'teki demokrasi geri ise ben geri demokrasi istiyorum.
  • Tarifeli uçakla gitseydi karayolundan iyidir en azından
  • Koskoca bakan arkadaslar ayıp tır yaziktir günahtır Ole ne o 400 bin tl lik mercedesle gelmesi Hic yakışa kalmismi digerleri ne olursa olsun özel uçakla gelir adam onu bari yapmamış üstüne gitmeyin coook
  • tarifeli sefer değil 'özel' uçak bu ne saltanat....
  • vay vay vay yorumsuzzzzzz
  • özel uçak mı ? Allah allah ya. Ona damı özel uçak. Ulen iyiki vergi veriyoruz. Vermesek yayan kalacakmışsınız. Gerçi vermiyoruz zorla alıyorsunuz ama neyse.

Bodrum'da 'Akil Adamlar' ile toplantı yapacak olan ve ardından Milas, Yatağan ve Muğla Merkezi ziyaret edecek olan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Milas Bodrum Havalimanı'na uçakla gelmesi bekleniyordu. Bakan Avcı'yı getirecek özel uçağın bir gün önce arıza yapması üzerine Ankara'dan Muğla'ya karayolu ile geldi. Sabah erken saatlerde Ankara'dan ayrılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Muğla girişinde Vali Fatih Şahin, AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Fevzi Kurşun, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, İl Başkanı Nihat Öztürk ve partililer tarafından karşılandı.

Bakan Avcı'nın uçağının arıza nedeni ise açıklanmadı.

BAKANIN UÇAĞI ARIZALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

yolcu ~ 11 yıl önce
Bu haberi görünce aklıma geçen Kasım ayında Norveç'te iç hatlarda yaptığım yolculuk aklıma geldi. Uçağa binen esmer ve genç bir hanımı bazı yolcular ayağa kalkarak selamlıyor ve o da gülümseyerek selamlarına karşılık veriyordu. Sonra gitti kanadın arkasında bir sırada koridor tarafına oturdu. Yanımdaki yolcuya kim olduğunu sordum. Norveç Kültür Bakanıymış. Pakistan asıllı bir Müslümanmış. Sanırım soyadı Tacik ti. Esmer bir müslüman, çok genç, Kültür Bakanı ve herkes gibi ekonomi sınıfında, check - in de kendisine verilen yere oturuyor. Öyle ön sıra filan değil. Sonra bir de memleketimdeki ileri demokrasi geldi aklıma. Norveç'teki demokrasi geri ise ben geri demokrasi istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
787 ~ 11 yıl önce
Tarifeli uçakla gitseydi karayolundan iyidir en azından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koskoca bakan ~ 11 yıl önce
Koskoca bakan arkadaslar ayıp tır yaziktir günahtır Ole ne o 400 bin tl lik mercedesle gelmesi Hic yakışa kalmismi digerleri ne olursa olsun özel uçakla gelir adam onu bari yapmamış üstüne gitmeyin coook

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etik ~ 11 yıl önce
tarifeli sefer değil 'özel' uçak bu ne saltanat....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grm ~ 11 yıl önce
vay vay vay yorumsuzzzzzz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
özel uçak mı ? Allah allah ya. Ona damı özel uçak. Ulen iyiki vergi veriyoruz. Vermesek yayan kalacakmışsınız. Gerçi vermiyoruz zorla alıyorsunuz ama neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000