20 Mayıs 2010, Perşembe 20:16:46

BAKANI TAŞIYAN HELİKOPTERE HAVA MUHALEFETİ

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı taşıyan helikopter, Zonguldak'tan Ankara'ya dönerken hava muhalefeti nedeniyle Düzce'ye indi.
  • Evet Vizdansızlık diyen Arkadaşım Devletten herşey istenir istenmeyecekse Devlete ne gerek var. Bu vatandaş Vergisini veriyorsa Her şey İSTER BU VATANDAŞ İstemekte HAKKIDIR. Lütfen gözümüzdeki At gözlüğünü çıkarıp bakalım. Terazinin Hangi Tarafı ağır basıyor bir gör ne olursun Maalesef eksi taraf ağır basıyor Bu güzelim Memleketime çokkk yazık oluyor çokkkkkk.
  • Boş boş konuşup yorum yapmayın hiç birşey bilmeden Türkiyenin bir ucundan diğerine kadar çok harika yollar var ve her yerde yol çalışmaları bulunuyor dolayısıyla hepsine yetişmek mümkün olmuyor. 250 km yol bitmedi diye sızlanmayın hangi bir işinizi yapsın devlet. Raylı sistem istenir,Otoban istenir, geçitler istenir hem şehir içi, hem şehirler arası. Arkadaşlar burası büyük bi ülke hersey zaman alır.
  • evet o yolu bende kullanmistim araba bir yilda yipranacagina bir günde yiprandi o yolda,o kadar bozuk bir yolki hicbir isarette yok,herseyi rezil ettikleri gibi bunuda rezil etmisler,ama yok su kadar duble yol yaptik yok sunu yaptik diye böbürlenmesini bilirler nasilsa kimse hesap sormayio...
  • Sayın Bakan Zonguldak'tan Ankara'ya neden karayoluyla gidememiş acaba ? Ben söyleyeyim: Duble yol yapacağız diye Mengen - Devrek ve Mengen Yeniçağ arasında yolu öyle rezil ettiler ki, 4x4'ler zor gidiyorda ondan. Hiç dokunmayıp tek yol bıraksalar daha iyiydi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen grizu faciasında yaşamını yitiren maden işçilerinden Hasan Akbaba'nın cenaze törenine katılan Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'yı taşıyan helikopter, Zonguldak'tan Ankara'ya dönerken hava muhalefeti nedeniyle Düzce'ye indi.

Alınan bilgiye göre, Hasan Akbaba'nın cenaze törenine katılan Bakan Yazıcı, daha sonra polis helikopteriyle Ankara'ya hareket etti. Helikopter, hava muhalefeti nedeniyle Düzce 18 Temmuz Stadı'na iniş yaptı. 

Ankara'ya kara yoluyla dönmeye karar vermesi üzerine makam aracını bekleyen Yazıcı ile beraberindeki 4 milletvekili, Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer'in makam aracıyla Berceste tesislerine geldi.
BAKANI TAŞIYAN HELİKOPTERE HAVA MUHALEFETİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Vizdansızlık diyen Arkadaşım Devletten herşey istenir istenmeyecekse Devlete ne gerek var. Bu vatandaş Vergisini veriyorsa Her şey İSTER BU VATANDAŞ İstemekte HAKKIDIR. Lütfen gözümüzdeki At gözlüğünü çıkarıp bakalım. Terazinin Hangi Tarafı ağır basıyor bir gör ne olursun Maalesef eksi taraf ağır basıyor Bu güzelim Memleketime çokkk yazık oluyor çokkkkkk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Boş boş konuşup yorum yapmayın hiç birşey bilmeden Türkiyenin bir ucundan diğerine kadar çok harika yollar var ve her yerde yol çalışmaları bulunuyor dolayısıyla hepsine yetişmek mümkün olmuyor. 250 km yol bitmedi diye sızlanmayın hangi bir işinizi yapsın devlet. Raylı sistem istenir,Otoban istenir, geçitler istenir hem şehir içi, hem şehirler arası. Arkadaşlar burası büyük bi ülke hersey zaman alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet o yolu bende kullanmistim araba bir yilda yipranacagina bir günde yiprandi o yolda,o kadar bozuk bir yolki hicbir isarette yok,herseyi rezil ettikleri gibi bunuda rezil etmisler,ama yok su kadar duble yol yaptik yok sunu yaptik diye böbürlenmesini bilirler nasilsa kimse hesap sormayio...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Bakan Zonguldak'tan Ankara'ya neden karayoluyla gidememiş acaba ? Ben söyleyeyim: Duble yol yapacağız diye Mengen - Devrek ve Mengen Yeniçağ arasında yolu öyle rezil ettiler ki, 4x4'ler zor gidiyorda ondan. Hiç dokunmayıp tek yol bıraksalar daha iyiydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000