06 Ocak 2009, Salı 08:23:42

Bakan Yıldırım'dan sıcak açıklamalar

Havacılığın geldiği noktayla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yeni projelerden de bahsetti...
  • işi bilende yapıyor bilmeyende. bu nasıl mantık her şehire bir hava alanı. uçaklar dolmuyor diğe zorlanırkan siyasetciler her şehire bir havalaın yapıyor. 1 saatlik ve 2 sahatlik küçük illere hava alanları yapılacaksa vay bu kırızde türkiyenin haline. yok yokcanım bizler çopk zenginişz o nillerın nufusuda 50.000 bin değil 500.000 bindir. milletvekili sayısıda 2 bari hergün sefer planlayın. yakın ilinde uçağını haftada 2 ye çekin. sayın büyüklerim affınıza sığınırım bu konuları birazdaha enine boyuna inceleyin. saygılarımla. bir kusurettimse özür dilerm.
  • Nasıl tespit ettiniz bunu?Kontuarda ya da boardingte yolculara sorduktan sonra kağıda çentik mi attınız?Ama şu bir gerçek ki sayı gerçekten arttı.Bu da havalimanı çalışanlarının yediği dayaktan bellidir.
  • Ya Gokceada havalani ? Pist, apron ve taksirutu bitmis yer terminal binasi ve ilgi bekliyor?

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatları anlatan bir açıklama yapan Bakan Yıldırım, Swiss Otel'de gerçekleştirdiği toplantıda şu açıklamalarda bulundu...

Havayolunu halkın yolu haline getirdiklerini ve uçakla seyahati ihtiyaç haline dönüştürdüklerini kaydeden Yıldırım, 6 yılda 6 milyon insanın ilk kez uçağa bindiğini ifade etti. 2002'de tek işletmeci ile 2 merkezden 25 noktaya yapılan uçuşların geçen yıl 5 havayolu şirketi ile 7 merkezden 43 noktaya yapıldığını dile getiren Yıldırım, yurt dışı uçuş noktasının 78'den 115'e çıktığını bildirdi. 2008'de taşınan yolcu sayısının 74 milyonu aştığını anlatan Yıldırım, bu yıl Hatay, Kayseri, Erzincan, Sivas, Batman ve Kars havaalanlarına yeni terminal binaları yapılacağını, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya'ya hizmet verecek Zafer Havaalanı ile Çukurova Bölgesel Havaalanı'na ilişkin çalışmaların devam ettiğini belirtti. Yıldırım, ''Bingöl, Iğdır, Hakkari (Yüksekova) ve Şırnak Havaalanı yapımını da 2009 programına aldık'' dedi.

Bakan Yıldırım'dan sıcak açıklamalar

Yorumlar

vatandaş ~ 15 yıl önce
işi bilende yapıyor bilmeyende. bu nasıl mantık her şehire bir hava alanı. uçaklar dolmuyor diğe zorlanırkan siyasetciler her şehire bir havalaın yapıyor. 1 saatlik ve 2 sahatlik küçük illere hava alanları yapılacaksa vay bu kırızde türkiyenin haline. yok yokcanım bizler çopk zenginişz o nillerın nufusuda 50.000 bin değil 500.000 bindir. milletvekili sayısıda 2 bari hergün sefer planlayın. yakın ilinde uçağını haftada 2 ye çekin. sayın büyüklerim affınıza sığınırım bu konuları birazdaha enine boyuna inceleyin. saygılarımla. bir kusurettimse özür dilerm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
legend ~ 15 yıl önce
Nasıl tespit ettiniz bunu?Kontuarda ya da boardingte yolculara sorduktan sonra kağıda çentik mi attınız?Ama şu bir gerçek ki sayı gerçekten arttı.Bu da havalimanı çalışanlarının yediği dayaktan bellidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gokceada ~ 15 yıl önce
Ya Gokceada havalani ? Pist, apron ve taksirutu bitmis yer terminal binasi ve ilgi bekliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000