18 Nisan 2009, Cumartesi 08:06:26

Bakan Yıldırım: "Hizmetlerimize ayrım yapmadan devam edeceğiz"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 81 vilayete hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.
  • Toprağın altı. ben dostum
  • DÜPEDÜZ YALANCISIN
  • hatay havaalanı ihalesi ne oldu ? iki ay geçti aradan ses yok hala..

Sivas Havalimanı yeni terminal binasının temel atma törerinde konuşan Bakan Yıldırım, "Oy verdi hizmet yap. Oy vermedi hizmet yapma asla bizim anlayışımız olmayacaktır." dedi.
Bakan Yıldırım, 30 milyon liraya mal olacak Sivas Havalimanı'nın yeni terminal binasının temelini attı. Yıldırım, Sivas havalimanını 2001 yılında ekonomik olmadığı gerekçesiyle kapatıldığına işaret ederek, "Konfordan, vatandaşın rahatından tasarruf mu olur. Hortumları kesersiniz, yolsuzlukları önlersiniz, bunu hizmete dönüştürüz. Vatandaşa hizmette tasarruf olmaz dedik. Seferleri başlattık. Şu anda yolcu sayısı 120 bine ulaştı." şeklinde konuştu.

Sivas'ın, Cumhuriyetin temelinin atıldığı şehir olduğuna işaret eden Yıldırım, Sivas'ta yeni bir hizmetin temelini atmaktan dolayı sevinçli olduklarını söyledi. Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren 2002 yılına kadar Sivas'ta yapılan duble yol miktarının 24 kilometre olduğunu ifade eden Yıldırım, 2002'den sonra ise 400 kilometre dubleyol yaptıklarını anlattı. Yıldırım, devam eden duble yol miktarının ise 160 kilometre olduğunu kaydetti.

Karayollarında önemli başarılara imza attıklarını belirten Yıldırım, Edirne ile Doğubeyazıt arasındaki karayolunun tamamının sıcak asfalt olması için karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti. Bakan Yıldırım, Sivas'ı Ankara'ya bağlayacak hızlı tren yolunun temelini de attıklarını, Ankara-Sivas arası arasının 'git-gel' 6 saat olacağını vurguladı. "Sivasspor da inşaallah şampiyon olur" diyen Yıldırım, "Bu havalimanı yeni terminali ile birlikte sivas'ın 30 yıl ileriye taşıyacak ve ihtiyacının da karşılanmış olacağını belirtti.

Yıldırım, hizmetlerinin Türkiye'nin 81 ilinde devam edeceklerini işaret ederek, "Oy verdi hizmet yap. Oy vermedi hizmet yapma asla bizim anlayışımız olmayacaktır." dedi.

Bakan Yıldırım, terminal binasının 700 günde değil daha kısa sürede yapılması için firma yetkilisinden söz aldı. Yıldırım, terminal binasının 500 günde bitirilmesi konusunda firma yetkilisinden söz aldı.

AK Parti Sivas Milletvekilleri, Sivas valisi, belediye başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına Allah'tan rahmet diledi.

Bakan Yıldırım: "Hizmetlerimize ayrım yapmadan devam edeceğiz"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Toprağın altı. ben dostum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜPEDÜZ YALANCISIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hatay havaalanı ihalesi ne oldu ? iki ay geçti aradan ses yok hala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000