27 Mayıs 2019, Pazartesi 15:07:35

Bakan 'uçağı beklettiği için' istifa etti!

Meksika Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanı Josefa Gonzalez-Blanco iş seyahatine çıkacağı uçağı yarım saatten fazla bekletmesinin ardından gelen tepkiler üzerine istifa etti.
  • Halkının büyük çoğunluğu asgari ücretle yaşamak zorunda olan,hergün herşeye zam gelen,ekonomik olarak büyük sorunları olan,en ufak sorunda yağrak gibi titreyen,bir tivitle hayatın alt üst olabildiği dışa bağımlı bir ülkede,sırf kompleks ve egolarını tatmin ile normal hayatta hayal bile edemeyecekleri haklara sülale boyu sahip olmak,gösterişli,lüks hayat yaşamak için devlet kurumlarına yönetici,karar verici,alıcı olma,yapılma rezaleti bitmedikçe ülkemiz hiçbir şekilde ilerleyemez.
  • (Almadılar)
  • Böyle bir şey ülkemizde de olduğu zaman her yönden ilerlemiş,gelişmiş,kalkınmış oluruz...
  • Resmen ONUR ve DÜRÜSTLÜK kokan bir hareket...
  • bakan fetöcü veya pkklı olabilir ?
  • Vay be .. bizdede bileti olmayan mv eşi 06:30 kalkısı olan ucaga 06:25 de gelip alınmadı diye işten attırdı personeli ..
  • Esb seferlerinin çoğu bakan vekil veya eşleri tarafından bekletiliyor 30dk beklemek yerine 20 dk rötara sokup illa o uçakla gidecekler
  • Bizimkiler de burdan Yeni Zelanda'ya özel jetle gitsinler
  • Gerek yokki her bakanı taşıyan özel uçak var.
  • Çok yanlış neden istifa ediyorsun ki ucaktakilerin isimleri belli tcleri var sistemde tek tek aldır evlerinden fetocu de kurtul

Meksika Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanı Josefa Gonzalez-Blanco, iş seyahatine çıkacağı uçağı yarım saatten fazla bekletmesinin ardından yolculardan gelen tepkiler üzerine istifa etti.

İstifa gerekçesini sosyal medya hesabından açıklayan Blanco, "(Uçağın bekletilmesi) Hiçbir gerekçesi yok. Meksika'nın gerçek dönüşümü için eşitlik ve adalet değerleri üzerinde bütünsel mutabakata ihtiyaç var. Hiç kimsenin ayrıcalığı olmamalı. Bir kişinin çıkarı, işlerini yerine getirmek için bile olsa çoğunluğun refahının üzerinde olmamalı." ifadelerini kullandı.

Uçağın yarım saatten fazla bekletilmesi, uçak yolcularının ve medyanın tepkisini toplamıştı.

Josefa Gonzalez-Blanco bir hafta içinde istifa eden ikinci bakan oldu. Geçen salı günü Meksika Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı German Martinez Cazares, sağlık sistemindeki bütçe kesintileri ve personel giderlerindeki azalma nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Bakan 'uçağı beklettiği için' istifa etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

gerçek ~ 5 yıl önce
Halkının büyük çoğunluğu asgari ücretle yaşamak zorunda olan,hergün herşeye zam gelen,ekonomik olarak büyük sorunları olan,en ufak sorunda yağrak gibi titreyen,bir tivitle hayatın alt üst olabildiği dışa bağımlı bir ülkede,sırf kompleks ve egolarını tatmin ile normal hayatta hayal bile edemeyecekleri haklara sülale boyu sahip olmak,gösterişli,lüks hayat yaşamak için devlet kurumlarına yönetici,karar verici,alıcı olma,yapılma rezaleti bitmedikçe ülkemiz hiçbir şekilde ilerleyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hllsprdvm ~ 5 yıl önce
(Almadılar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayal bu ya ~ 5 yıl önce
Böyle bir şey ülkemizde de olduğu zaman her yönden ilerlemiş,gelişmiş,kalkınmış oluruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla büyük hareket ~ 5 yıl önce
Resmen ONUR ve DÜRÜSTLÜK kokan bir hareket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avanak avni ~ 5 yıl önce
bakan fetöcü veya pkklı olabilir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde.. ~ 5 yıl önce
Vay be .. bizdede bileti olmayan mv eşi 06:30 kalkısı olan ucaga 06:25 de gelip alınmadı diye işten attırdı personeli ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboğa ~ 5 yıl önce
Esb seferlerinin çoğu bakan vekil veya eşleri tarafından bekletiliyor 30dk beklemek yerine 20 dk rötara sokup illa o uçakla gidecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 5 yıl önce
Bizimkiler de burdan Yeni Zelanda'ya özel jetle gitsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 5 yıl önce
Özel jete razıydık, a340 kaldırdılar....
Bomboş ~ 5 yıl önce
Ne kadar alakasız ve karalama odaklı bir yorum. Bir yanda tarifeli uçak rötar yaptırılıyor bir yanda zaten devletin olan bir uçaktan bahsediyorsun.
Laf konuştun zannediyorsun ~ 5 yıl önce
Cumburbaşkanı ailesini defalarca tarifeli seferle gönderdik... Adalet Bakanı ile tarifeli seferde denk geldik defalarca... Ve evet, gerekirse özel jetle giderler! Çünkü bu insanlara belli başlı yetki verilmiş! Gerekiyorsa gidecekler!
sahibinin seslerine ~ 5 yıl önce
buradan yeni zelanda'ya bir uçak kaça gidip geliyor biliyor musun be gafil? kendi ceplerinden mi harcanıyor milletin parasıyla mı? gösteriş,hava için bu kadar para harcanırsa ondan sonra arka arkaya ekonomi paketleri açıklarsın haliyle. ayrıca cumhurbaşkanı ailesi ne zaman tarifeli seferle uçmuş? 10-15 sene önce tamam ama şimdilerde kızı bile özel uçağı kullanıyor. ülke bu haldeyken,dış borç,ithalat,faiz,döviz,işsizlik rekor kırıyorken gerekiyorsa gidecekler diyen sahiplerinin sesleri,yağcı,yalaka,çıkarcı tayfasına ne desek az !
.......... ~ 5 yıl önce
14 uçaklık jdt filomuz var bizimle ancak kraliyet ailesi rekabet eder
Bu nasil bir devir arkadaslar ~ 5 yıl önce
Milletin parsinin boyle harman savruldugu bir devir daha gelmedi
Bizde ~ 5 yıl önce
Gerek yokki her bakanı taşıyan özel uçak var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebeb ~ 5 yıl önce
Çok yanlış neden istifa ediyorsun ki ucaktakilerin isimleri belli tcleri var sistemde tek tek aldır evlerinden fetocu de kurtul

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000