16 Şubat 2019, Cumartesi 09:25:15

Bakan Turhan'dan flaş açıklama!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan bugün Trabzon'a yeni bir havalimanı yapılmasını istediklerini açıkladı
  • Aşağılarda Korsanpilot rumuzuyla bir şeyler yazmaya çalışan çok bilmiş Trabzonlu, aç DHMİ sayfasını gir "İstatistik" bölümüne Ordu-Giresun'da % 5, Samsun'da % 4 yolcu azalması varken Trabzon'da bu oranın % 13 olduğunu görünce yazdığından utanır mısın bilemem... İşiniz gücünüz algı operasyonu ama yemezler!...
  • Vaad cok. Yapabilecekleri birsey kalmadi. Degirmenin suyu bitti. Vaad ten baska verebilecekleri yok.
  • 2 yetmez 3 olsun. Ucsun bu millet. Her ilceye hatta her köye bir havaalani yapilmali.
  • Ordu-Giresun'da sefer sayısının arttırılması ve Rize-Artvin ve Gümüşhane-Bayburt havalimanlarının tamamlanmasıyla gayet ciddi bir kapasite fazlası oluşacak zaten Trabzon'da. İstanbul/Saw seferleri azaltılarak, yurtdışı direk seferler arttırılabilir. 2.bir havalimanı hayli gereksiz ve müsrif bir yatırım olur. Sırf Trabzonlu müteahhit para kazansın diye memleketin kaynaklarını israf etmemeliyiz. Selamlar.
  • Milleti tanzimde kuyrukta bekletiyorlar her yeri betona gomup, hala beton aşkı devam ediyor. Adamlar farkli bir evrende yasiyor.
  • Memleketin tek sorunu bu kalmıştı. Onu da halledersek cennet cennet. !!!
  • Mevcut havalimanı yetiyor zaten belki biraz daha büyütülebilir. Sizinde para kazanmanız lazm biliyoruz ama gerek yok haci.Bilet fiyatları 300 liradan başlıyor bence bunu düzeltmelisinz.Ama zor
  • Bu ekonomik sikintida ocak ayinda Yolcu sayisi yuzde 15 dusmus olan Trabzona mi yeni bir Havalimani gerek? Guldurmeyin insani.
  • Rize bittikten sonra......Aynısı...
  • Trabzon havalimanın en büyük avantajı şehrin içinde olması. Üniversiteye yürüyerek gidiyorsunuz. Taksi yolu yapılabilmesi için Doğu tarafına, Sabiha gökçende olduğu gibi karayolu tünele alınabilir. Tek pist hayli hayli yeter gerek var mı yeni bir yere.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan bugün Trabzon'a yeni bir havalimanı yapılmasını istediklerini açıkladı.

Bakan Turan "Trabzon'a yeni havalimanı yapılacak mı" sorusuna cevap verdi. Bakan Turan "Ben Trabzon'a söz vermiş olmayayım ama Trabzon'a daha büyük yeni bir havalimanının yapılmasını düşünüyorum. Onun da müjdesini inşallah gelecekte veririz" ifadelerini kullandı. (Haber61)

Bakan Turhan'dan flaş açıklama!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

KORSANPİLOT'A ~ 5 yıl önce
Aşağılarda Korsanpilot rumuzuyla bir şeyler yazmaya çalışan çok bilmiş Trabzonlu, aç DHMİ sayfasını gir "İstatistik" bölümüne Ordu-Giresun'da % 5, Samsun'da % 4 yolcu azalması varken Trabzon'da bu oranın % 13 olduğunu görünce yazdığından utanır mısın bilemem... İşiniz gücünüz algı operasyonu ama yemezler!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para yok ~ 5 yıl önce
Vaad cok. Yapabilecekleri birsey kalmadi. Degirmenin suyu bitti. Vaad ten baska verebilecekleri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Horoz ~ 5 yıl önce
2 yetmez 3 olsun. Ucsun bu millet. Her ilceye hatta her köye bir havaalani yapilmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsraf karşıtı ~ 5 yıl önce
Ordu-Giresun'da sefer sayısının arttırılması ve Rize-Artvin ve Gümüşhane-Bayburt havalimanlarının tamamlanmasıyla gayet ciddi bir kapasite fazlası oluşacak zaten Trabzon'da. İstanbul/Saw seferleri azaltılarak, yurtdışı direk seferler arttırılabilir. 2.bir havalimanı hayli gereksiz ve müsrif bir yatırım olur. Sırf Trabzonlu müteahhit para kazansın diye memleketin kaynaklarını israf etmemeliyiz. Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafalar iyi ~ 5 yıl önce
Milleti tanzimde kuyrukta bekletiyorlar her yeri betona gomup, hala beton aşkı devam ediyor. Adamlar farkli bir evrende yasiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Bak simdi olmadi ,senin gibiler icinde millet bahceleri yapiyorlar ya,sende orda gider otlarsin
B777 ~ 5 yıl önce
Memleketin tek sorunu bu kalmıştı. Onu da halledersek cennet cennet. !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
Mevcut havalimanı yetiyor zaten belki biraz daha büyütülebilir. Sizinde para kazanmanız lazm biliyoruz ama gerek yok haci.Bilet fiyatları 300 liradan başlıyor bence bunu düzeltmelisinz.Ama zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok komik ~ 5 yıl önce
Bu ekonomik sikintida ocak ayinda Yolcu sayisi yuzde 15 dusmus olan Trabzona mi yeni bir Havalimani gerek? Guldurmeyin insani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Yalanci yok öyle bir sey tam aksine yolcu sayisi artmistir
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Istemezükciler siz hangi projeye razi geldinizki, ama sikinti yok reis nasil olsa yine sizi .... takmayacak kudurun
Deniz dolgu ~ 5 yıl önce
Rize bittikten sonra......Aynısı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehiriçi ~ 5 yıl önce
Trabzon havalimanın en büyük avantajı şehrin içinde olması. Üniversiteye yürüyerek gidiyorsunuz. Taksi yolu yapılabilmesi için Doğu tarafına, Sabiha gökçende olduğu gibi karayolu tünele alınabilir. Tek pist hayli hayli yeter gerek var mı yeni bir yere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000