16 Nisan 2021, Cuma 11:55:39

Bakan Pakdemirli'yi taşıyan uçak acil iniş yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin uçağı arızalandı.
  • Sanki 40 yıllık pilot gibi kaptana emir veren zatı bakan yaptıklarına göre ya iktidarın kirli çamaşırları çok,ortaya çıksın istemiyorlar o yüzden feto'dan korkuyorlar,mücadele ediyoruz diye palavra atıyorlar ya da işin içinde danışıklı dövüş var. Tüm devlet kurumlarında geçmişleri,referansları,yedikleri haltlar bilinmesine rağmen bunlar hala cirit atıyorsa,makamlarında oturuyorlarsa,abisi feto'ya üyelikten hapis yatan biri de bakan yapılıyorsa akla başka şey gelmiyor.
  • Merkel Audi a6'ya biniyor ya bizimkiler? Ayrıca Almanya Airbus'un ana ortağı yani devlet kendi ürettiği uçağı alıyor ve orada buradaki gibi devletin uçağını sülale boyu kullanamıyorlar boşuna işkembeden sallama.
  • bi gitmediniz yaaa.
  • yüzünden ülke bu halde. Gaz aç kapa. yürü git yaaa. sen git çimende oyna.
  • Yazık ki ne yazık!!! Yazıklar olsun böyle insanları ülkenin başına bela edenlere de! Bu adam bi halt biliyormuşçasına Türk Hava Kurumu’nu bitirdi. THK’nun uçaklarını bırakıp yandaşların aracılığıyla başka bi ülkeden uçak/helikopterler kiralattı Orman Bakanlığı için. Ormanlarımız yanarken içimiz yanarak izledik herşeyi!
  • Senin kıyaslama yapan aklını seveyim. Adamın kardeşi akp'ye oy verebilir, onun tercihidir, onda abuk bir durum yok da kardeşi bu ülkeye kast etmiş terörist örgüte üyelikten hapiste yatan biri bakan olabilir öyle mi? Hem de bu atamayı yapan bakan'ın kardeşi gibi hainlere hedef olan iktidar partisiyken.
  • Akepenin zaten basarili bir bakani yokken bu kadarda basarisiz beceriksiz bir bakan olurmu yahu? Hicmi gormuyorsunuz bu adami!
  • vayyy ülkenin haline bak..herkes teknisyen olmuş..pilota generatör nerede yerini göster desen gösteremez..digeri gaz aç kapa geçer diyor akıl alacak gibi değil...eee gözde raybanlar elde ıphone havalar bin beşyüz...
  • Bu bakan,ppl ci değilmi? Verin hemen ,gazı açıp kapatsın,burnuda hafif aşağı versin,hatta dur green dotu tut sen,hiç güleceğim yoktu yahu.hala orda pilotun işine karışıyor,sizden ne çekti bu millet.ama müstehak
  • Vay anasını be, ingiltere başbakanı tarifeli uçakla uçar bizde her bakan özel uçakla geziyor. Bu ülkenin sırtında bu kamburlar varken düzelir mi? Gerçi namaz kılıyor bunlar dini bütün insanlar :)

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin uçağı arızalandı. Ankara'dan Şırnak'a hareket eden Orman Genel Müdürlüğü uçağı, Malatya Erhaç havalimanına acil iniş yaptı.

Motor arızası yaşanan uçakta, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Bakan yardımcısı Hadi Tunç, DSİ genel müdürü Kaya Yıldız, bitkisel üretim genel müdürü Mehmet Hasdemir de bulunuyordu.

Bakan Pakdemirli, “Rabbim beterinden saklasın. Yaklaşık 33 bin fitteyken motor fanlarında yüksek bir gürültü ile karşılaştık. İrtifayı azalttık ancak buna rağmen gürültü geçmeyince dedik ki emniyet açısından Malatya'ya inelim. Şimdi de Şırnak programımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Bakan Pakdemirli ve beraberindekiler daha sonra Kara Havacılık Alayına geçerek, buradan askeri helikopter ile Şırnak'a gitmek için yola çıktı.

Bakan Pakdemirli'yi taşıyan uçak acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

herşey ortada ~ 3 yıl önce
Sanki 40 yıllık pilot gibi kaptana emir veren zatı bakan yaptıklarına göre ya iktidarın kirli çamaşırları çok,ortaya çıksın istemiyorlar o yüzden feto'dan korkuyorlar,mücadele ediyoruz diye palavra atıyorlar ya da işin içinde danışıklı dövüş var. Tüm devlet kurumlarında geçmişleri,referansları,yedikleri haltlar bilinmesine rağmen bunlar hala cirit atıyorsa,makamlarında oturuyorlarsa,abisi feto'ya üyelikten hapis yatan biri de bakan yapılıyorsa akla başka şey gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya'da yok mu'ya ~ 3 yıl önce
Merkel Audi a6'ya biniyor ya bizimkiler? Ayrıca Almanya Airbus'un ana ortağı yani devlet kendi ürettiği uçağı alıyor ve orada buradaki gibi devletin uçağını sülale boyu kullanamıyorlar boşuna işkembeden sallama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bi bitmediniz. ~ 3 yıl önce
bi gitmediniz yaaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş bilmezler ~ 3 yıl önce
yüzünden ülke bu halde. Gaz aç kapa. yürü git yaaa. sen git çimende oyna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Offf ~ 3 yıl önce
Yazık ki ne yazık!!! Yazıklar olsun böyle insanları ülkenin başına bela edenlere de! Bu adam bi halt biliyormuşçasına Türk Hava Kurumu’nu bitirdi. THK’nun uçaklarını bırakıp yandaşların aracılığıyla başka bi ülkeden uçak/helikopterler kiralattı Orman Bakanlığı için. Ormanlarımız yanarken içimiz yanarak izledik herşeyi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? yazan şahsa ~ 3 yıl önce
Senin kıyaslama yapan aklını seveyim. Adamın kardeşi akp'ye oy verebilir, onun tercihidir, onda abuk bir durum yok da kardeşi bu ülkeye kast etmiş terörist örgüte üyelikten hapiste yatan biri bakan olabilir öyle mi? Hem de bu atamayı yapan bakan'ın kardeşi gibi hainlere hedef olan iktidar partisiyken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En basarisiz bakan ~ 3 yıl önce
Akepenin zaten basarili bir bakani yokken bu kadarda basarisiz beceriksiz bir bakan olurmu yahu? Hicmi gormuyorsunuz bu adami!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
glsfr5 ~ 3 yıl önce
vayyy ülkenin haline bak..herkes teknisyen olmuş..pilota generatör nerede yerini göster desen gösteremez..digeri gaz aç kapa geçer diyor akıl alacak gibi değil...eee gözde raybanlar elde ıphone havalar bin beşyüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ucak seninmi ? ~ 3 yıl önce
Akepenin bakani ! O ucak seninmi babaninmi? Sen ne hakla o ucaga ozel aracinla biniyorsun? Az kaldi az. Badem biyik az kaldi. Fetodan tutuklu yakinlarinla beraber bakalim ne yapacaksin? Anlat bilelim!
Drr ~ 3 yıl önce
Bu bakan,ppl ci değilmi? Verin hemen ,gazı açıp kapatsın,burnuda hafif aşağı versin,hatta dur green dotu tut sen,hiç güleceğim yoktu yahu.hala orda pilotun işine karışıyor,sizden ne çekti bu millet.ama müstehak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
Vay anasını be, ingiltere başbakanı tarifeli uçakla uçar bizde her bakan özel uçakla geziyor. Bu ülkenin sırtında bu kamburlar varken düzelir mi? Gerçi namaz kılıyor bunlar dini bütün insanlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Gaz yag kuyruklarini unutmadik;)...
Senin gibilerde yer ~ 3 yıl önce
Sizin gibi sazanların gözünü süslemek için avrupada ki siyasiler 2 show yapar en çokda bizim Türklernywr bunu, gelde gerçekleri gör ama onlar yasak burada TV de bile göremezsin nasıl bir lüks içinde yaşadıklarını.
Man ~ 3 yıl önce
Her fırsatta dine sallamasınız olmuyor di mi? Yahu dinde israf haramdır der. Gerisi kişinin imanina, insafına kalmış. Adam bu hükme uymuyorsa suç dinde mi? Ben bir müslüman olarak bakanların her yere özel jetle gitmesini son derece yanlış, israf olarak görüyorum. Zengin ülkelerdeki bakanların sahip olmadığı konfora bu fakir ülkemizdeki bakanların sahip olmasının günah olduğunu düşünüyorum. Şayet ülkemiz bu kadar iyi durumda ise vergiler niye bu kadar yuksek diye düşünüyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000