22 Ağustos 2019, Perşembe 11:37:39

Bakan Pakdemirli'ye belgeli yanıt geldi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin THK filosundaki yangın uçaklarıyla ilgili söylediği sözlere CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den flaş bir yanıt geldi.
  • Hepiniz herşey den anlıyor Bi ton yorum yapıyorsunuz ama hiçbirşeyi de bilmiyorsunuz. Havacılık lafla olsaydı kağıtlar kendiliğinden uçardı.
  • Yahu 1970 uçak thk bakımları zaten iyi degil İyi kurum olsaydı bu durumda olmazdı. Bırakın adamın üstüne gitmeyin
  • kabile devleti
  • DEVLETİN ARTIK VE HIZLICA MALZEMESİYLE PERSONELİYLE MALINA SAHİP ÇIKMASI VE DURUMA EL KOYMASI GEREKİR.BU GİBİ PAHALI HİZMETLERİ ÖZEL SEKTÖR DEĞİL DEVLET YAPMALI özel sektörden yardım alınmalı sadece.orman dhm polis harita askeriye de olduğu gibi.
  • Biraz evvel açıklama yapıldı. Duruma çok üzülen Sn. Cumhurbaşkanı filosundaki 400 milyon USD değerindeki B747-8’i satarak ülkeye 10 adet büyük su kapasitesi olan söndürme uçağı alınması için talimat vermiş. Kaynak: Zaytung.
  • Havacılığa hiçbir katkısı olmayan yolsuzluklar ve şaibelerle sürekli gündeme gelen THK ya acilen müdahale edilmeli.
  • Ormanlarımızın yanmasından çıkarı olan rantçı zihniyet devletimizin her yerine sızmışken tabii ki bi bahane bulurlar o uçakları uçurmamak için
  • Cumhurbaskamimiz 3 genis govde ucagindan birisini satsa onlada yeni yangin sondurme ucaklari alsa sorun biter. Yada VIP filo yerine adam akilli bir yangin filosu kurulsa bu kadar ormana yazik olmazdi ama bizim ulkede Gösteris cok onemli. Saygilar
  • ÖZÜR DİLESE UÇAR MISINIZ? O ZAMAN PERSONELİNİZ DE KORKMAZ..ORMANLAR DA YANMAZ..SERTİFİKALAR DA GÜVENLİ OLURDU. SİZ DE NE GÜZEL YÖNETİM GÖSTERMİŞ OLURDUNUZ....
  • Sizde biliyorsunuzki o belge onun icin değil. Ağırza olduğunda bu yetki belgesi düşermi düşmezmi? Havayollarında uçak ağırza yaptığında o uçağın yetki belgesi iptal mı oluyor hemen,olmaz tamir olana kadar uçak yatar sonra devam. Arkadaşı kandırmışlar malesef. Cayır cayır orman yanacak ve uça bilen uçak ucmayacak aptalmı bu insanlar. Uçaklar bozuk ve yatıyor, nerde uçağın teknik defteri onu göstersin.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin THK filosundaki yangın uçaklarıyla ilgili söylediği sözlere CHP Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den flaş bir yanıt geldi.

"Uçakların uçuşa elverişli olup olmadığına da görüldüğü gibi SHGM karar verir senin uçmaya korkan personelin değil" diyen Çelebi, "Devlet diye bir şey bırakmadınız! Sen de pilotsan bilirsin Bekir Pakdemirli, uçuş öncesi kontrolleri pilot da yapar ve isterse bizzat uçuşu kendi de kesebilir" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili Çelebi, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 21 Haziran 2019 tarihinde THK filosunda yer alan TC-TKV kuyruk tescilli uçak için verilen 'Uçuşa Elverişlilik Gözden Geçirme Sertifikası'nı da paylaştı.

SHGM tarafından verilen sertifikada geçerlilik tarihi olarak 18 Haziran 2020 görülüyor.

PAKDEMİRLİ NE DEMİŞTİ?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK'nın yangın söndürme uçakları konusunda ilişkin açıklama yaparak, "Beni memuriyetten atın, bu uçağa binmem diyorlar. Hükümetimize siyasi saldırı var, bu dikkate alınmalı. THK'ya 1 lira borcum yok. Benim teşkilatım bu uçaklarla uçmak istemiyor. THK'nın verdiği sertifikaların hiçbirine güvenmiyorum. THK uçakları işimize yaramıyor" şeklinde konuşmuştu.



 

Bakan Pakdemirli'ye belgeli yanıt geldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

Thk ~ 5 yıl önce
Hepiniz herşey den anlıyor Bi ton yorum yapıyorsunuz ama hiçbirşeyi de bilmiyorsunuz. Havacılık lafla olsaydı kağıtlar kendiliğinden uçardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 5 yıl önce
Yahu 1970 uçak thk bakımları zaten iyi degil İyi kurum olsaydı bu durumda olmazdı. Bırakın adamın üstüne gitmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 5 yıl önce
kabile devleti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEVLET MALI ~ 5 yıl önce
DEVLETİN ARTIK VE HIZLICA MALZEMESİYLE PERSONELİYLE MALINA SAHİP ÇIKMASI VE DURUMA EL KOYMASI GEREKİR.BU GİBİ PAHALI HİZMETLERİ ÖZEL SEKTÖR DEĞİL DEVLET YAPMALI özel sektörden yardım alınmalı sadece.orman dhm polis harita askeriye de olduğu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumhurbaşkanlığı açıklaması ~ 5 yıl önce
Biraz evvel açıklama yapıldı. Duruma çok üzülen Sn. Cumhurbaşkanı filosundaki 400 milyon USD değerindeki B747-8’i satarak ülkeye 10 adet büyük su kapasitesi olan söndürme uçağı alınması için talimat vermiş. Kaynak: Zaytung.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 5 yıl önce
Havacılığa hiçbir katkısı olmayan yolsuzluklar ve şaibelerle sürekli gündeme gelen THK ya acilen müdahale edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rantçı tipler var ~ 5 yıl önce
Ormanlarımızın yanmasından çıkarı olan rantçı zihniyet devletimizin her yerine sızmışken tabii ki bi bahane bulurlar o uçakları uçurmamak için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 genis govde ~ 5 yıl önce
Cumhurbaskamimiz 3 genis govde ucagindan birisini satsa onlada yeni yangin sondurme ucaklari alsa sorun biter. Yada VIP filo yerine adam akilli bir yangin filosu kurulsa bu kadar ormana yazik olmazdi ama bizim ulkede Gösteris cok onemli. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAFET ~ 5 yıl önce
ÖZÜR DİLESE UÇAR MISINIZ? O ZAMAN PERSONELİNİZ DE KORKMAZ..ORMANLAR DA YANMAZ..SERTİFİKALAR DA GÜVENLİ OLURDU. SİZ DE NE GÜZEL YÖNETİM GÖSTERMİŞ OLURDUNUZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne belgesi bu ~ 5 yıl önce
Sizde biliyorsunuzki o belge onun icin değil. Ağırza olduğunda bu yetki belgesi düşermi düşmezmi? Havayollarında uçak ağırza yaptığında o uçağın yetki belgesi iptal mı oluyor hemen,olmaz tamir olana kadar uçak yatar sonra devam. Arkadaşı kandırmışlar malesef. Cayır cayır orman yanacak ve uça bilen uçak ucmayacak aptalmı bu insanlar. Uçaklar bozuk ve yatıyor, nerde uçağın teknik defteri onu göstersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 5 yıl önce
Ağırza ne
haahhhaahhh ~ 5 yıl önce
İtibardan tasarruf olmaz hahahahahahahahahah
Video ~ 5 yıl önce
Uçağın uçarken çekilmiş videosu da Hollywood prodüksiyonu o zaman. Türkçe yok onu okurken anladık da biraz mantık olsun lütfen.
Nemi ~ 5 yıl önce
Cok iyisiniz ya.
Devam ~ 5 yıl önce
Sen bol bol video izle.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000