26 Mayıs 2023, Cuma 16:52:14

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon Havalimanı açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları anlattı.
  • Turizm diye yutturdukları Arapların mal talanı.Değeraiz bir Türk lirasını resmen hakaret ederek harcıyorlar. Halk çarşıda gezemiyor çünkü çok pahalı. Fiyatlar uçmuş durumda ve evler çok pahalı. İnsanlar kiraların ödemekte zorlanırken alışveriş yapamayacak hale geldiler.Trabzonun en ünlü alışveriş merkezinde bile aralara göre giysiler satılıyor yerli halk tamamen unutulmuş. Bir avuç turizm şirketi ve bağlı olduğu kişiler bu tezgahları yürütüyor. Halkın bir kısımda bunlara hizmet ederek yaşıyor. Halka yapılan bu zulümlerin elbet bir gün bedeli sorulacak.
  • Bırakın artık bu gazı,göz boyamayı,dünyanın en iyi bilmem nesi olayını. Dünyanın en iyi eğitim sistemi,sosyal hakları, ,yaşam standardı burada olsun en iyi havalimanı vs burada olsa ne. Sene 2023 olmuş pahalılıktan vatandaşın insan gibi yiyip, içemiyor! Ayrıca turizm ayrı toprağı elin adamına satmak ayrı,ilerde hemşehrilerin kendi şehrinde yabancı olacak. Biraz da istihdam için çalışın nedir bu beton hastalığı doymadınız bir türlü. Millet acıkınca yol,köprü,havalimanı vs mi yiyecek?
  • Trabzona dünyanın en güzel havalimanını yapsan ne olacak? Araptan başka gelen mi var? Paraya yazık
  • Oyu yükseltmek için sıkıyoruz!
  • Insallah Sayin Bakanim, siz diyorsaniz biz bitmis sayiyoruz simdiden
  • Nedense aklıma Düğün Dernek filmindeki Sivas'ın övülmesi sahnesi geldi. Yahu, Trabzon büyükşehir statüsünde, eyvallah ama dünya çağında ne demek... Seçim öncesi seçmene gaz, yedirebilirse (ki yedirmiş gibiler).
  • Karadeniz'deki Havalimanları ile TZX arası mesafelere bir bakınız. Trabzon Samsun arası 325 Km, Trabzon Rize arası 80,1 Km, Trabzon Ordu arası 178,8 km, Trabzon Batman arası- Bu meydanlar kaç senedir çalışıyor. Trabzon'a da bakın. Gelen, giden yolcu sayılarına da Dünyanın en önemli havalimanlarından biri olmasını nasıl sağlayacaksınız ki? Seçim var ya, herkes propaganda sayılır diye bir şeyler söylüyor. Dinleyen çok.
  • Dünyanın bundan haberi var mı peki!.
  • Trabzonda yol problemi var ve çözülemiyor! Dünyanın en fazla vergisini verip satın aldığımız araçlar telef oldu sizin yollarınız yüzünden...Merkez,Boztepe tüm semtlerde çukurlar bozuk yollar vs...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek yaptıkları çalışmaları anlattı.

Karaismailoğlu “Trabzon’da yıllardır konuşulan bazı konular vardır Güney Çevre Yolu, Kanuni Bulvarı, Trabzon Havalimanı, Raylı sistem, Zigana Tüneli ve şu anda devam eden tam 24 tane proje var Karayolları açısından. Yine bölgesel olarak ta ilimizi ilgilendiren onlarca proje onlarda bir taraftan devam ediyor inşallah bundan sonra bunlar daha da hızlandırılacak ve şehrimize kazandırılacak.

Turizm şehrimizin en önemli sektörlerinden bir tanesi haline geldi. İnşallah bunu da hizmetin kalitesini en yüksekte tutarak planlı bir şekilde nasıl büyütürüz planlamalarını bir taraftan yapacağız. Trabzon Havalimanı gibi misafirlerimizi hem ağırlayan hem karşılayan hem de uğurlayan en önemli noktalarından biri olan havalimanı inşasına İnşallah en yakın bir zamanda başlayacağız ve dünyanın en önemli havalimanlarından bir tanesi olacak İnşallah. 

Bakan Karaismailoğlu'ndan Trabzon Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Vatandaş ~ 11 ay önce
Turizm diye yutturdukları Arapların mal talanı.Değeraiz bir Türk lirasını resmen hakaret ederek harcıyorlar. Halk çarşıda gezemiyor çünkü çok pahalı. Fiyatlar uçmuş durumda ve evler çok pahalı. İnsanlar kiraların ödemekte zorlanırken alışveriş yapamayacak hale geldiler.Trabzonun en ünlü alışveriş merkezinde bile aralara göre giysiler satılıyor yerli halk tamamen unutulmuş. Bir avuç turizm şirketi ve bağlı olduğu kişiler bu tezgahları yürütüyor. Halkın bir kısımda bunlara hizmet ederek yaşıyor. Halka yapılan bu zulümlerin elbet bir gün bedeli sorulacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy bakan ~ 11 ay önce
Bırakın artık bu gazı,göz boyamayı,dünyanın en iyi bilmem nesi olayını. Dünyanın en iyi eğitim sistemi,sosyal hakları, ,yaşam standardı burada olsun en iyi havalimanı vs burada olsa ne. Sene 2023 olmuş pahalılıktan vatandaşın insan gibi yiyip, içemiyor! Ayrıca turizm ayrı toprağı elin adamına satmak ayrı,ilerde hemşehrilerin kendi şehrinde yabancı olacak. Biraz da istihdam için çalışın nedir bu beton hastalığı doymadınız bir türlü. Millet acıkınca yol,köprü,havalimanı vs mi yiyecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tzx ~ 11 ay önce
Trabzona dünyanın en güzel havalimanını yapsan ne olacak? Araptan başka gelen mi var? Paraya yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha gayret ~ 11 ay önce
Oyu yükseltmek için sıkıyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 11 ay önce
Insallah Sayin Bakanim, siz diyorsaniz biz bitmis sayiyoruz simdiden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 11 ay önce
Nedense aklıma Düğün Dernek filmindeki Sivas'ın övülmesi sahnesi geldi. Yahu, Trabzon büyükşehir statüsünde, eyvallah ama dünya çağında ne demek... Seçim öncesi seçmene gaz, yedirebilirse (ki yedirmiş gibiler).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Bakan ~ 11 ay önce
Karadeniz'deki Havalimanları ile TZX arası mesafelere bir bakınız. Trabzon Samsun arası 325 Km, Trabzon Rize arası 80,1 Km, Trabzon Ordu arası 178,8 km, Trabzon Batman arası- Bu meydanlar kaç senedir çalışıyor. Trabzon'a da bakın. Gelen, giden yolcu sayılarına da Dünyanın en önemli havalimanlarından biri olmasını nasıl sağlayacaksınız ki? Seçim var ya, herkes propaganda sayılır diye bir şeyler söylüyor. Dinleyen çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 ay önce
Dünyanın bundan haberi var mı peki!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 ay önce
Trabzonda yol problemi var ve çözülemiyor! Dünyanın en fazla vergisini verip satın aldığımız araçlar telef oldu sizin yollarınız yüzünden...Merkez,Boztepe tüm semtlerde çukurlar bozuk yollar vs...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000