18 Temmuz 2020, Cumartesi 13:05:43

Bakan Karaismailoğlu'dan Çıldır Havalimanı müjdesi

Aydın’a Bakanlığa ait yatırımları incelemek ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla gelen Bakan Karaismailoğlu, kentte ilk ziyaretini Aydın Valiliği’ne gerçekleştirdi.
  • Yukarıdaki arkadaş izmir’de milas’ta havalimanı varken ne gerek var demiş. Bal gibi de gerek var güzel kardeşim. Aydın’ın nüfusu 1 milyon 100 bin. İçerisinde Kuşadası, didim aphrodisias ve hatta efes gibi turistik yerleri barındırıyor. Buralar adnan menderes havalimanı’ndan daha yakın aydın havalimanı’na. Üstelik çıldır havalimanı otobanın kenarında hemen. Ulaşımı kolay. Aydın halkı zenginleşmek ve markalaşmak istiyorsa bal gibi de havalimanına ihtiyacı var. Vizyonsuz olmayın bu kadar. Ayrıca doğu ilçelerinde yaşayanlar için adnan menderes’e ulaşım zor ve pahalı.
  • dogal gaza karşı çıkan kömūr yakan popūlasyon töbe bu ucaklara binmez zarar etmeyi sevenlerin projesi olur
  • İrana uçuş iptal edilsin diye yalvardık burada 15 gün önce. Bugün acil olarak iptal edilmiş. Ne oldu mollanın lafı ile mi hareket ettiniz. Oldum olası rakamlardan haz etmediniz. sizden bir halt olmaz.
  • Sen cok yasa Reisimiz hersey cok guzel olacak
  • İki tane bina dikip 35 yıl yıllık milyon yolcu garantili ihale edecekseniz kalsın lütfen. Bu paraları senin benim çocuklarımız ödeyecek.
  • bugun aldigim en guzel haber kçö yatmadi ama olsun cildirda cildirip cilbir yarariz artik
  • Kandırmayın.
  • İsrafa götürmeye doyamadılar
  • Allah’ın bir günü de bir tane güzel haber alsak be... tek bir gün güzel haber haram bize. Lanet olsun böyle ülkeye.
  • Her gün yüzlerce insan otobuslerle Adnan Menderes Havalimanına gidiyor. Aydın’da ciddi havalimanına ihtiyaç var. Aydın çok büyüdü ve yıllarca açılmayan Çıldır Havalimanı artık açılmalı. Lütfen bu dedikleriniz lafta kalmasın. Kentteki populasyonu goruyorsunuz. Türkiye deki bir cok havaalanından daha çok işleyeceği kesin..

Aydın’a Bakanlığa ait yatırımları incelemek ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla gelen Bakan Karaismailoğlu, kentte ilk ziyaretini Aydın Valiliği’ne gerçekleştirdi.

Aydın ziyaretinde açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, Çıldır Havalimanı'nın gündemlerinde olduğunu ifade etti.

Karaismailoğlu, “ AK Parti Hükümetleri döneminde havayolu halkın yolu oldu. 26 olan havaalanı sayısını 54’e çıkardık. Aydın’da hak ettiği projelerle yine birlikte olacağız. Pandemi sürecinde en çok havayolu etkilendi. Aylık 20 milyonun üzerinde olan yolculuklar artık yok. Havayolunu yeniden canlandırmanın peşindeyiz. Aydın Havaalanı gündemimizde. Onunla ilgili çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde onunla ilgili de açıklamalarımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu'dan Çıldır Havalimanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ali ~ 4 yıl önce
Yukarıdaki arkadaş izmir’de milas’ta havalimanı varken ne gerek var demiş. Bal gibi de gerek var güzel kardeşim. Aydın’ın nüfusu 1 milyon 100 bin. İçerisinde Kuşadası, didim aphrodisias ve hatta efes gibi turistik yerleri barındırıyor. Buralar adnan menderes havalimanı’ndan daha yakın aydın havalimanı’na. Üstelik çıldır havalimanı otobanın kenarında hemen. Ulaşımı kolay. Aydın halkı zenginleşmek ve markalaşmak istiyorsa bal gibi de havalimanına ihtiyacı var. Vizyonsuz olmayın bu kadar. Ayrıca doğu ilçelerinde yaşayanlar için adnan menderes’e ulaşım zor ve pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 4 yıl önce
dogal gaza karşı çıkan kömūr yakan popūlasyon töbe bu ucaklara binmez zarar etmeyi sevenlerin projesi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korona! ~ 4 yıl önce
İrana uçuş iptal edilsin diye yalvardık burada 15 gün önce. Bugün acil olarak iptal edilmiş. Ne oldu mollanın lafı ile mi hareket ettiniz. Oldum olası rakamlardan haz etmediniz. sizden bir halt olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zugurt aga ~ 4 yıl önce
Sen cok yasa Reisimiz hersey cok guzel olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 4 yıl önce
İki tane bina dikip 35 yıl yıllık milyon yolcu garantili ihale edecekseniz kalsın lütfen. Bu paraları senin benim çocuklarımız ödeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasasin ~ 4 yıl önce
bugun aldigim en guzel haber kçö yatmadi ama olsun cildirda cildirip cilbir yarariz artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milleti ~ 4 yıl önce
Kandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 4 yıl önce
İsrafa götürmeye doyamadılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gün geçmiyor ki.. ~ 4 yıl önce
Allah’ın bir günü de bir tane güzel haber alsak be... tek bir gün güzel haber haram bize. Lanet olsun böyle ülkeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acilen Açılmalı! ~ 4 yıl önce
Her gün yüzlerce insan otobuslerle Adnan Menderes Havalimanına gidiyor. Aydın’da ciddi havalimanına ihtiyaç var. Aydın çok büyüdü ve yıllarca açılmayan Çıldır Havalimanı artık açılmalı. Lütfen bu dedikleriniz lafta kalmasın. Kentteki populasyonu goruyorsunuz. Türkiye deki bir cok havaalanından daha çok işleyeceği kesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 4 yıl önce
Türkiye gibi ülke nasıl batmıyor anlamıyorum. Ülkede 10-15tane havalimanı fazlasıyla yeterli olacakken her ile havalimanı yapmak müsriflik ve sürdürülebilir değil Yani başında İzmir ve az uzağında dalaman, milas havalimanları varken aydına uçaklakim gider. İzmir-aydın arası otobandan 1saat, ilerleyen yıllarda belki tren seferleri de hızlanır ve düzelir. İstanbuldaki havalimanlarına 1 saatte ulaşamayan birçok ilçe var İstanbulda.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000