03 Ağustos 2022, Çarşamba 09:54:45

Bakan Karaismailoğlu paylaştı; 'Avrupa'da 4 saat İGA'da 16 dakika'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından İstanbul Havalimanı ile ilgili paylaşımda bulundu.
  • İnsanları sömürerek,işsizlikle tehdit ederek,doğru dürüst maaş ve sosyal hak vermeyerek avrupanın en iyisi ve en yoğunu olsan ne olmasan ne? Ayrıca eğitim,sağlık,adalet,hak,hukuk, bilim,spor ve sanat gibi şeylerde avrupanın en iyisi olmak marifet gerisi anca masal...
  • Havaş ve çelebi bu konuda iyidir ama tgs nin bu saatleri tutturması olanaksız gibi görünüyor
  • İGA limanda çalışan personeli zehirlemek için her şeyi yapıyor siz neden bahsediyorsunuz.O personellere bir şey olsun ordaki her şey aksar. Azıcık insan sağlığına saygınız olsun .Akllah'ınız para olmuş.
  • Başkasının başarısızlığı ile kendini kıyaslıyorsan Bilki bu kendinden emin olmadığındadır
  • Geçen ay Frankfurt'a bir ziyaretim oldu pasaport sırası ve bagaj alım toplam 1 saat sürdü , çıkış yaparken de personel yetersizliği vardı 1,5 saat sürdü işlemler. Ama asla 4 saat değil , bu kafadan uydurma bir veri! Evet İstanbul havalimanından çok hızlı ve rahat geçişler oluyor istediği kadar yoğun olsun bekleme süreleri çok düşük , en uzun beklenen koridor polis kontrolü ,o da maksimum 20dk.
  • Kes şu bıyıkları AllahAşkına ya, nedir bu bıyık sevdası,
  • SAYIN bakan evet 16 dk ama bagaj yükleyen indiren götüren nasıl çalıştığını bir bilseniz maaşımızı 2kat verirsiniz
  • Verilen vaatler cok yer hizmetlerine olduda bublar tutmazsa sen ozaman gör sayin bakan cunku kimse durmayacak personel sıkıntısı yasanacak...
  • Bunu sağlayan personele el vermek önemli. Bu liderliği bu sıralamayı elde ettiren İga ve bütün Paydaş Şirket çalışanlarının haklarını da gözetmek önemli.
  • Bu şeffaflık geçen kış yaşanan rezilliklerde gösterildi mi ya da bu yıl yaşanacak olumsuzluklarda gösterilecek mi acaba? Hiç olmazsa KLM Ceo'su bu olumsuzluklar için yaşananları ve yaşanacakları açıklayan bir mail attı yolcularına, adamlar şeffaf. Beceremediklerini dış güçlerin üstlerine atmadan sorumluluklarını alıyorlar. Başkalarının yaşadığı zorluklar gösterilerek başarı ortaya konmaya çalışıldığında bu başarı olmuyor, çok ayıp.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından İstanbul Havalimanı ile ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Karaismailoğlu paylaşımında Avrupa havalimanlarında bagaj alım süresinin 4 saat olduğunu belirtirken bu sürenin İstanbul Havalimanı'nda 16 dakika olduğunu açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu paylaşımında Avrupa'nın en iyisi ve en yoğunu İstanbul Havalimanı" ifadelerini kullandı.

 

Bakan Karaismailoğlu paylaştı; 'Avrupa'da 4 saat İGA'da 16 dakika'

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Eyyy bakan ~ 2 yıl önce
İnsanları sömürerek,işsizlikle tehdit ederek,doğru dürüst maaş ve sosyal hak vermeyerek avrupanın en iyisi ve en yoğunu olsan ne olmasan ne? Ayrıca eğitim,sağlık,adalet,hak,hukuk, bilim,spor ve sanat gibi şeylerde avrupanın en iyisi olmak marifet gerisi anca masal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş çelebi ~ 2 yıl önce
Havaş ve çelebi bu konuda iyidir ama tgs nin bu saatleri tutturması olanaksız gibi görünüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 2 yıl önce
İGA limanda çalışan personeli zehirlemek için her şeyi yapıyor siz neden bahsediyorsunuz.O personellere bir şey olsun ordaki her şey aksar. Azıcık insan sağlığına saygınız olsun .Akllah'ınız para olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sistemli ~ 2 yıl önce
Başkasının başarısızlığı ile kendini kıyaslıyorsan Bilki bu kendinden emin olmadığındadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafadan Atma ~ 2 yıl önce
Geçen ay Frankfurt'a bir ziyaretim oldu pasaport sırası ve bagaj alım toplam 1 saat sürdü , çıkış yaparken de personel yetersizliği vardı 1,5 saat sürdü işlemler. Ama asla 4 saat değil , bu kafadan uydurma bir veri! Evet İstanbul havalimanından çok hızlı ve rahat geçişler oluyor istediği kadar yoğun olsun bekleme süreleri çok düşük , en uzun beklenen koridor polis kontrolü ,o da maksimum 20dk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sandvicci ~ 2 yıl önce
Kes şu bıyıkları AllahAşkına ya, nedir bu bıyık sevdası,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAYIN karaismailoğluna ~ 2 yıl önce
SAYIN bakan evet 16 dk ama bagaj yükleyen indiren götüren nasıl çalıştığını bir bilseniz maaşımızı 2kat verirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vaatleri tutarsa ~ 2 yıl önce
Verilen vaatler cok yer hizmetlerine olduda bublar tutmazsa sen ozaman gör sayin bakan cunku kimse durmayacak personel sıkıntısı yasanacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
Bunu sağlayan personele el vermek önemli. Bu liderliği bu sıralamayı elde ettiren İga ve bütün Paydaş Şirket çalışanlarının haklarını da gözetmek önemli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 2 yıl önce
Bu şeffaflık geçen kış yaşanan rezilliklerde gösterildi mi ya da bu yıl yaşanacak olumsuzluklarda gösterilecek mi acaba? Hiç olmazsa KLM Ceo'su bu olumsuzluklar için yaşananları ve yaşanacakları açıklayan bir mail attı yolcularına, adamlar şeffaf. Beceremediklerini dış güçlerin üstlerine atmadan sorumluluklarını alıyorlar. Başkalarının yaşadığı zorluklar gösterilerek başarı ortaya konmaya çalışıldığında bu başarı olmuyor, çok ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000