24 Ocak 2023, Salı 15:30:06

Bakan Ersoy, Turist Hedefini Açıkladı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılı hedefinin 60 milyon turist 56 milyar dolar turizm geliri olduğunu söyledi.
  • Şu ayak takımı parasız turistle ülkeyi doldurmaktan vazgeçin . Sıcaktan bayıltan dubai bile 3 günde turist başı 600 dolar harcamayı cebe indirirken biz hala 1 hafta 400 dolara herşey dahil otel satıyoruz. Rögar doldurtan çarşıda beş para harcatmayan esnaf ve bölgesel kalkınma katili herşey dahil sisteminden ya vazgeçilmeli ya da 4-5 katı fiyata satılmalıdır . Bu saçma turistler aynı zamanda enflasyonu da çok fazla tetiklemektedir . Yerel halkın yediği domates peynir et ve meyve gibi gıdalar fahi
  • Derdi, kendi otelleri bu hacının..
  • Hedefiniz kendi ülkesinin nimetlerinden faydalanamayanlara ucuza tatil imkanı sağlamak ve turizm sektöründe sömürüyle,3 kuruşa,haksız,hukuksuz çalışmak zorunda kalanların hak ve çalışma koşullarını iyileştirmek olmalı da bunu siz yapmazsınız zira derdiniz sadece para. Muhtaçlığımızdan ve iktidarın ülkeyi bilinçli olarak yıllardır kötü yönetmesinden iyice bozulan ekonomi ve onunla doğru orantılı döviz kuru yüksekliğinden elin adamına ucuza tatil cenneti olduk buna seviniyoruz! Bizi kıskanan ! Almanya'nın vatandaşı 600 euroya yani ortalama bir işte çalışanın 1 haftalık kazancıyla 22 gün Side'de herşey dahil tatil yapabiliyor ya ortalama bir işte çalışan bizden biri 1 haftalık kazancıyla aynı şekilde tatil yapabiliyor mu? İşiniz gücünüz koltuk,para ve çıkar için tribüne oynamak,göz boyamak da artık bitti,ne deseniz,yapsanız,vaat etseniz boş!
  • Kendi memlektimizde Tatil yapamaz olduk

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 yılı hedefinin 60 milyon turist 56 milyar dolar turizm geliri olduğunu söyledi.

Kabine toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 turizm hedefleriyle ilgili bilgi verdi.

Yoğun bir şekilde tanıtım yaptıklarını söyleyen Ersoy 31 Ocak’ta İstanbul’da 2023-2028 hedeflerini de açıklayacaklarını ifade etti. Ersoy “Hedefimiz önümüzdeki yıl 60 milyon turist, 56 milyar dolar. 2028’e kadar bu hedeflere nasıl geleceğimizi anlatacağız” diye konuştu.

Bakan Ersoy, Turist Hedefini Açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ayak takımı ~ 1 yıl önce
Şu ayak takımı parasız turistle ülkeyi doldurmaktan vazgeçin . Sıcaktan bayıltan dubai bile 3 günde turist başı 600 dolar harcamayı cebe indirirken biz hala 1 hafta 400 dolara herşey dahil otel satıyoruz. Rögar doldurtan çarşıda beş para harcatmayan esnaf ve bölgesel kalkınma katili herşey dahil sisteminden ya vazgeçilmeli ya da 4-5 katı fiyata satılmalıdır . Bu saçma turistler aynı zamanda enflasyonu da çok fazla tetiklemektedir . Yerel halkın yediği domates peynir et ve meyve gibi gıdalar fahi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cımbız,ayna.. ~ 1 yıl önce
Derdi, kendi otelleri bu hacının..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 1 yıl önce
Hedefiniz kendi ülkesinin nimetlerinden faydalanamayanlara ucuza tatil imkanı sağlamak ve turizm sektöründe sömürüyle,3 kuruşa,haksız,hukuksuz çalışmak zorunda kalanların hak ve çalışma koşullarını iyileştirmek olmalı da bunu siz yapmazsınız zira derdiniz sadece para. Muhtaçlığımızdan ve iktidarın ülkeyi bilinçli olarak yıllardır kötü yönetmesinden iyice bozulan ekonomi ve onunla doğru orantılı döviz kuru yüksekliğinden elin adamına ucuza tatil cenneti olduk buna seviniyoruz! Bizi kıskanan ! Almanya'nın vatandaşı 600 euroya yani ortalama bir işte çalışanın 1 haftalık kazancıyla 22 gün Side'de herşey dahil tatil yapabiliyor ya ortalama bir işte çalışan bizden biri 1 haftalık kazancıyla aynı şekilde tatil yapabiliyor mu? İşiniz gücünüz koltuk,para ve çıkar için tribüne oynamak,göz boyamak da artık bitti,ne deseniz,yapsanız,vaat etseniz boş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 1 yıl önce
Haklısın dostum, bunlar gelmeden önce mesela ecevit döneminde her aile yılın 6 ayını tatilde ülkenin hatta dünyanın farklı bölgelerinde geçirirdik.. sonra ülkeye şu an olduğu gibi milyonlarca yabancı turist gelemezdi, onların ne haddine gelip döviz bırakmak.. ayrıca o zamanlar ülke çok güvenli ve istikrarlı olduğu için şimdi olduğu gibi milyonlarca turist gelmezdi yani.. almanyada yaşayan kişi o zamanlar öle 1 haftalık parası ile değil nerden baksan 3 aylık maaşı ile gelebilirdi..
F/O ~ 1 yıl önce
Çünkü almanyada ki adamın hiç masrafıda yoktu, direk kazandığı cebine kalırdı.. hemen 1 hafta çalışır bir hafta tatil yaparlar.. Bütün dünya turist çekebilmek için yarışıyor, siz ne içiyorsunuzda gelen turiste bile kulp takıyorsunuz ?? Bir kere olsun şu ülke menfaatine olan bir şeye destek verin dicem ama yapamazsınız..
Harranlı ~ 1 yıl önce
Kendi memlektimizde Tatil yapamaz olduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000