28 Ocak 2023, Cumartesi 15:14:40

Bakan Ersoy ile Ahmet Bolat THY'nin otel projesini inceledi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, THY'nin Ortaköy'de yer alan otel projesini inceledi.
  • Tecrübesiz alımlardan haberi olan var mı neredeyse 4 aydır bekliyoruz. Teşekkürler.
  • Siz çalışın 8-5 ler gezsin dolaşsın yesin. Kokpit teknik dıspec kabinde ruh gibi dolaşsın . Uykusuz dinlenmeden Max stres ile.
  • insana yatırım yok beton beton beton. Güzel ülkenin geldiği hal. Beton çöplüğü mülteci çöplüğü liyakatsızlık torpilli müdürler çöplüğü
  • Ortaköyde büyüyen bir çocuk olarak Orta okulu okuduğum (1964-1967)bu tarihi bina Gazi Osman Paşa Orta Okulu yandığı zaman içimizde bir şeyler yanmıştı. Aslına uygun olarak bu güzel hatıranın canlandırılması takdire şayan. bir restorasyon çalışmasının 13 seneyi aşkın bir süredir devam etmesinin arkasında neler var merak ediliyor doğrusu…Umarım bir gün O güzelim okulumuzu gezmek nasip olur. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık
  • ... Turkish DO&CO tarafından 2009 yılında 40 yıllığına kiralanan ... Bunu şimdi doğru mu anladım, restorasyon 14 yıl sürmüş, bu masrafları THY karşılaşmış ve kiralama süresinden sadece 26 yıl mı kalmış?
  • Sahi yeni havalimanı yapılırken güya CB nin thy verdiği araziye uçucu personele konut yapılacaktı noldu??hatta bununla ilgili talep maili alınmıştı yoksa buda mi hikaye ?
  • ben flydubai ile anlaştım kalanlara Allah kolaylık versin
  • 100 milyon dolar tadilat ne demek haberiniz varmi
  • Hakimmiş!!
  • Bir an once secim olsun bunlar gitsin

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, THY'nin Ortaköy'de yer alan otel projesini inceledi.

Turkish DO&CO tarafından 2009 yılında 40 yıllığına kiralanan İstanbul Boğazı'ndaki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarındaki restorasyon işleminde sona yaklaşıldı. THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat ile THY Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Şeker, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte projenin son halini yerinde inceledi. 

İncelemeden sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Bolat şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olarak göreve başlamamın yıldönümünü sabahında, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek turizm sektörümüze verdiğimiz destekler ve A.B.D. pazarına yönelik turizm hamlemize dair bir görüşme gerçekleştirdik. Ortaklığımız Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Murat Şeker ile katıldığımız görüşmede Milli Bayrak Taşıyıcı olarak ülkemize 2 milyon Amerikalı turist kazandırma hedefine yönelik yol haritamızı ve Bakanlığımız ile işbirliğimizi daha da geliştirme üzerine fikir alışverişinde bulunduk.

Ardından Ortaköy sahilinde inşası son aşamada olan otelimizi ziyaret ederek projenin durumunu yerinde inceledik. İşletme konusunda uluslararası üst segment otel zincirleri ile görüşmelerimiz eşzamanlı olarak devam ediyor.

Çocukluğu Ortaköy'de geçmiş birisi olarak ortaya çıkan eserle gurur duyarken, Nisan ayı sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla böyle güzel bir tesisi turizmimize kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

©AirportHaber.com

Bakan Ersoy ile Ahmet Bolat THY'nin otel projesini inceledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Emir ~ 1 yıl önce
Tecrübesiz alımlardan haberi olan var mı neredeyse 4 aydır bekliyoruz. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ey lisanslı personel ~ 1 yıl önce
Siz çalışın 8-5 ler gezsin dolaşsın yesin. Kokpit teknik dıspec kabinde ruh gibi dolaşsın . Uykusuz dinlenmeden Max stres ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksakallı ~ 1 yıl önce
insana yatırım yok beton beton beton. Güzel ülkenin geldiği hal. Beton çöplüğü mülteci çöplüğü liyakatsızlık torpilli müdürler çöplüğü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazi Osman Paşa O.O ~ 1 yıl önce
Ortaköyde büyüyen bir çocuk olarak Orta okulu okuduğum (1964-1967)bu tarihi bina Gazi Osman Paşa Orta Okulu yandığı zaman içimizde bir şeyler yanmıştı. Aslına uygun olarak bu güzel hatıranın canlandırılması takdire şayan. bir restorasyon çalışmasının 13 seneyi aşkın bir süredir devam etmesinin arkasında neler var merak ediliyor doğrusu…Umarım bir gün O güzelim okulumuzu gezmek nasip olur. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Just a nobody ~ 1 yıl önce
... Turkish DO&CO tarafından 2009 yılında 40 yıllığına kiralanan ... Bunu şimdi doğru mu anladım, restorasyon 14 yıl sürmüş, bu masrafları THY karşılaşmış ve kiralama süresinden sadece 26 yıl mı kalmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konut projesi ~ 1 yıl önce
Sahi yeni havalimanı yapılırken güya CB nin thy verdiği araziye uçucu personele konut yapılacaktı noldu??hatta bununla ilgili talep maili alınmıştı yoksa buda mi hikaye ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 fo ~ 1 yıl önce
ben flydubai ile anlaştım kalanlara Allah kolaylık versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 1 yıl önce
İngilizce konuşabilenleriniz gitsin tabii
Hhh ~ 1 yıl önce
100 milyon dolar tadilat ne demek haberiniz varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ortaköy kültrüne ~ 1 yıl önce
Hakimmiş!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Secim ~ 1 yıl önce
Bir an once secim olsun bunlar gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000