10 Ekim 2019, Perşembe 09:34:58

Bakan Ersoy; 'Easyjet kapasite artıracak'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İngiliz havayolu şirketi ve tur operatörü easyJet, 2020 yılı için tekrar kapasite artışı kararı aldı." dedi.
  • Bakan olarak görevin easy jet gibi yabancı ve ülkemize uçmayan şirketlerin haberlerini vermek midir? Niye turizm sektörünün ve çalışanların sorunlarından,sömürü düzeninden bahsetmiyorsun?
  • Easyjet, Tui, BA okey de , Türk charterlar niye hiç davet edilmez ki? Yolcu ülkemize gelmiyor mu? Hazır fırsat varken Türk şirketlerine neden koltuk verilmez uçuş verilemez ki??

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İngiliz havayolu şirketi ve tur operatörü easyJet'in 2020 yılı için tekrar kapasite artışı kararı aldığını bildirdi.

Ersoy, Twitter hesabından, havayolu şirketlerinin 2020 yılı için ek koltuk kapasitelerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında havayolu şirketlerinin 2020'deki ek koltuk kapasitelerine ilişkin verilerine yer veren Ersoy, İngiliz havayolu şirketi ve tur operatörü easyJet'in 2020 için tekrar kapasite artışı kararı aldığını aktardı.

 

Bakan Ersoy; 'Easyjet kapasite artıracak'

Yorumlar

ersoy ~ 5 yıl önce
Bakan olarak görevin easy jet gibi yabancı ve ülkemize uçmayan şirketlerin haberlerini vermek midir? Niye turizm sektörünün ve çalışanların sorunlarından,sömürü düzeninden bahsetmiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Charter ~ 5 yıl önce
Easyjet, Tui, BA okey de , Türk charterlar niye hiç davet edilmez ki? Yolcu ülkemize gelmiyor mu? Hazır fırsat varken Türk şirketlerine neden koltuk verilmez uçuş verilemez ki??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000