18 Ocak 2014, Cumartesi 16:53:34

BAKAN ELVAN: "3. HAVALİMANI ENGELLENMEK İSTENİYOR"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapılan üçüncü köprü ve havaalanının engellenmek istediğini belirterek, "Dünyada ses getiren İstanbul'daki üçüncü köprümüzün yapımı engellenmek isteniyor. Üçüncü havaalanımızın yapımı engellenmek isteniyor" dedi.
  • Yabancilar neden engel liyor. Dubaide adamlar 10 sene icinde 3 havaalani yapti neden yabancilar engellemiyor....detayli aciklamalari lazim.....bu tip dev projeler yerine halkin asgari ucreti artilirsin. Halen ulkemizde ayda 500-600 dolara calisan insanlar var. Almanya,japonya Gibi topluma yonelik rerah seviyesini artirici atilimlar yapilamalidir. Egitimde kadinlarimiza Lise mecburiyeti gelmelidir. Yollarda palali insanlar Gormek istemiyorsak, annelerin egitilmesi gerekir. Egitim,egitim,egitim....sadece araplarda ve Afrikada orta okul mecburiyeti vardir. Turkiyede lisenin mecburi olmasi lazim. Cahillik asildiginda bircok problem asilir.
  • 3. Havalimanı Frankfurt havalimanının yerini alacaktır,dolayısı ile artık Almanya değil Türkiye alacaktır.Aynı şekilde kanal Istanbul,antlaşmanın anasını ağlatacaktır.Biraz geniş düşünelim,nato kafa nato mermersiniz dostlar!Hüseyin madem dünyanın umrumda değiliz,peki gezi parkını neden tüm ülkeler naklen yayınladı?Bu nasıl bir saflıktır?
  • Biraz moralinizi bozmak gibi olacak ama, Türkiye'nin yaptığı/yapacağı inşaat projeleri kimsenin umurunda değil. Havaalanı, köprü, otoban, demiryolu vs yapmakla dünyanın ekonomik dengelerini değiştireceğinizi zannediyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.
  • siz ne yapmak istediniz de kim engellemiş !
  • 3.havalimanının adı kesinlikle Yasin El Kadı olmalıdır.Rezaya bir kargo şirketi yakışır hani yeni havalimanında malum BM yaptırımlarını delmek için.Ancak Türkiye yakında teröre destek veren ülkeler listesine girdiği gün bırakın uçak inmesini 3.havalimanına RC uçak bile inemeyecek.Yasin El Kadı ile isimi 2. dalgada adı geçenler işadamları sizler kredi bulabileceğinizi mi sandınız?Îşiniz zor beyler hem de çok zor.
  • Daha fınansman bulunamadı bu parayı verecek ne bır fınans kuruluşu nede banka var, ama 3.havalımanı black money ıle yapılacaksa o baska tabıkı, aksını kımse ıddaa etmesın resme bakmasını bılen kolayca anlar zaten.
  • Bindirilmiş kıtalar yine epey döktürmüş. Ülke batıyor, onlar biat yalakalığa devamda. Allah fındık kadar beyin vermemiş.
  • İyi ki A K P var. Onlar olmasaydı, ülemizde hiç yol, havalimanı, köprü, avm, ayakkabı kutusu olmayacaktı. Onlar olmasa toprak, pislik içinde yaşayan Afrika kabilesi gibi olacaktık. İyi ki varlar, haa 100 milyar dolar yolsuzluk olmuş boşver o kadar olsun tabii, ülkemizin bütün komşuları düşman olmuş, ülkede kukuk, insan hakları kalmamış, boşversene cipine biner duble yollardan akar, 3. Köprüden geçip, kanal istanbulun yanında mangal yaparsın sen, mangal kömürünü dağıttılar, makarnanda var, ALLAH RAZI OLSUN!
  • Milli benliğini ve Türk kimliğini hafife alan sözümona nekadar da "ulusalcı" var memlekette görün işte. Emperyalizmi dünyaya biz Türkler musallat ettik ya; ingilizler, almanlar ve diğerleri bizim sadece iyiliğimizi isterler değil mi benim sevgili memleketlilerim?.. Engelleme tabiki var ve her zaman da olacaktır. İş yapanlar da fazla konuşmasın ve işini adam gibi yapsın. Dırdır etmesin. Kimi kime şikayet edeceğini iyi bilsin. Saf olmayın!
  • Merkez nüfusları 145.000 olan Karaman ve 100.000 olan Kon.Ereğli arasında tam ortada 42. km de bulunan Ayrancı ilçesinde bir havaalanı yaptırmak bakanın üzerine vazifedir.Ayrancı kuzeyinde Karapınarda Türkiyenin en geniş linyit kömür sahası keşfedildi.Muhtemelen termik santralda kurulacak.İstanbul,İzmir ve yazları avrupalı gurbetçilere bağlantı verir.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapılan üçüncü köprü ve havaalanının engellenmek istediğini belirterek, "Dünyada ses getiren İstanbul'daki üçüncü köprümüzün yapımı engellenmek isteniyor. Üçüncü havaalanımızın yapımı engellenmek isteniyor. Yine İstanbul'u, İzmir'e bağlayan otobanımız engellenmek isteniyor. Ama bunları teker teker gerçekleştireceğiz" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bakanlık görevine atandıktan sonra ilk kez memleketi Karaman'ı ziyaret etti. İl girişinde yaklaşık 500 kişi tarafından karşılanan Bakan Elvan, kendisini karşılayıp uzun kuyruk oluşturan hemşerileriyle tek tek tokalaştı. Daha sonra kürsiye çıkan Bakan Elvan, ulaştırma alanında Karaman'a yapılacak yatırımları anlattı.

"BİZİ KİMSE ENGELLEYEMEYECEK"
İstanbul'da yapılan üçüncü köprü ve havaalanının engellenmeye çalışıldığını belirten Elvan, şunları söyledi: "Bizlerle bu kadar uğraşılmasına rağmen, Türkiye'nin gelişmesi, kalkınması yönünde hem içeride, hem de dışarıda büyük engellemeler yapılmasına rağmen, Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir. Dünyada ses getiren İstanbul'daki üçüncü köprümüzün yapımı engellenmek isteniyor. Üçüncü havaalanımızın yapımı engellenmek isteniyor. Yine İstanbul'u, İzmir'e bağlayan 12 milyon lira tutarındaki otobanımız engellenmek isteniyor. Ama bunları teker teker gerçekleştireceğiz."

 

BAKAN ELVAN: "3. HAVALİMANI ENGELLENMEK İSTENİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Husam ~ 10 yıl önce
Yabancilar neden engel liyor. Dubaide adamlar 10 sene icinde 3 havaalani yapti neden yabancilar engellemiyor....detayli aciklamalari lazim.....bu tip dev projeler yerine halkin asgari ucreti artilirsin. Halen ulkemizde ayda 500-600 dolara calisan insanlar var. Almanya,japonya Gibi topluma yonelik rerah seviyesini artirici atilimlar yapilamalidir. Egitimde kadinlarimiza Lise mecburiyeti gelmelidir. Yollarda palali insanlar Gormek istemiyorsak, annelerin egitilmesi gerekir. Egitim,egitim,egitim....sadece araplarda ve Afrikada orta okul mecburiyeti vardir. Turkiyede lisenin mecburi olmasi lazim. Cahillik asildiginda bircok problem asilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtsever ~ 10 yıl önce
3. Havalimanı Frankfurt havalimanının yerini alacaktır,dolayısı ile artık Almanya değil Türkiye alacaktır.Aynı şekilde kanal Istanbul,antlaşmanın anasını ağlatacaktır.Biraz geniş düşünelim,nato kafa nato mermersiniz dostlar!Hüseyin madem dünyanın umrumda değiliz,peki gezi parkını neden tüm ülkeler naklen yayınladı?Bu nasıl bir saflıktır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HüseyinŞevkiTopuz ~ 10 yıl önce
Biraz moralinizi bozmak gibi olacak ama, Türkiye'nin yaptığı/yapacağı inşaat projeleri kimsenin umurunda değil. Havaalanı, köprü, otoban, demiryolu vs yapmakla dünyanın ekonomik dengelerini değiştireceğinizi zannediyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 10 yıl önce
siz ne yapmak istediniz de kim engellemiş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasin el kadı ~ 10 yıl önce
3.havalimanının adı kesinlikle Yasin El Kadı olmalıdır.Rezaya bir kargo şirketi yakışır hani yeni havalimanında malum BM yaptırımlarını delmek için.Ancak Türkiye yakında teröre destek veren ülkeler listesine girdiği gün bırakın uçak inmesini 3.havalimanına RC uçak bile inemeyecek.Yasin El Kadı ile isimi 2. dalgada adı geçenler işadamları sizler kredi bulabileceğinizi mi sandınız?Îşiniz zor beyler hem de çok zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha fınansman bulunamadı bu parayı verecek ne bır fınans kuruluşu nede banka var, ama 3.havalımanı black money ıle yapılacaksa o baska tabıkı, aksını kımse ıddaa etmesın resme bakmasını bılen kolayca anlar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bindirilmiş kıtalar yine epey döktürmüş. Ülke batıyor, onlar biat yalakalığa devamda. Allah fındık kadar beyin vermemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu neyin kafası ? ~ 10 yıl önce
İyi ki A K P var. Onlar olmasaydı, ülemizde hiç yol, havalimanı, köprü, avm, ayakkabı kutusu olmayacaktı. Onlar olmasa toprak, pislik içinde yaşayan Afrika kabilesi gibi olacaktık. İyi ki varlar, haa 100 milyar dolar yolsuzluk olmuş boşver o kadar olsun tabii, ülkemizin bütün komşuları düşman olmuş, ülkede kukuk, insan hakları kalmamış, boşversene cipine biner duble yollardan akar, 3. Köprüden geçip, kanal istanbulun yanında mangal yaparsın sen, mangal kömürünü dağıttılar, makarnanda var, ALLAH RAZI OLSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Milli benliğini ve Türk kimliğini hafife alan sözümona nekadar da "ulusalcı" var memlekette görün işte. Emperyalizmi dünyaya biz Türkler musallat ettik ya; ingilizler, almanlar ve diğerleri bizim sadece iyiliğimizi isterler değil mi benim sevgili memleketlilerim?.. Engelleme tabiki var ve her zaman da olacaktır. İş yapanlar da fazla konuşmasın ve işini adam gibi yapsın. Dırdır etmesin. Kimi kime şikayet edeceğini iyi bilsin. Saf olmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Merkez nüfusları 145.000 olan Karaman ve 100.000 olan Kon.Ereğli arasında tam ortada 42. km de bulunan Ayrancı ilçesinde bir havaalanı yaptırmak bakanın üzerine vazifedir.Ayrancı kuzeyinde Karapınarda Türkiyenin en geniş linyit kömür sahası keşfedildi.Muhtemelen termik santralda kurulacak.İstanbul,İzmir ve yazları avrupalı gurbetçilere bağlantı verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000