07 Şubat 2018, Çarşamba 11:13:35

Bakan Çelik'ten vize açıklaması

AB Bakanı Ömer Çelik, "Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın komisyona bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmişti" dedi.
  • Bizim neyimiz eksik avrupaya gerek varmi USA bilim adaminin dedigi gibi turkiye AB. Ye girerse turkiyenin felaketi olur, yunanistan gibileri besleriz , Tukiye kendikendini besliyen tek ulkedir un buyuk sanayi tahil ziraatciliktir avrupada ziraatcilik hemen heme sifir diye bilirim bir italya ve ispanya Diger devletlerde bir sey yok, karnin ac olduktan sonra top tufek ucak ne ise yarar once ziraat, digerleri husrandir, bu yazdiklari , filozofiktir dikatinizi cekerim,
  • AB sadece T.C.kimligi verilmiş Suriye lileri alcaklarmis..Özü Türk olanı almiycaklarmis..Böylece de Türk ibaresini Gitmek isteyenler siler gari ..
  • hyr biz kabul etmiyoruz AB yalvarıyor bize ama sakın başvurmayın zaten AB ekonomik olarak bitik
  • 4-5 yıl önce okuyunca gaza gelip arkadaşlarla paylaşırdık. bir umut.. derdik :) şimdi haberin başlığına bakıp tebessüm ediyorum. içeriğini bile okumadan başka habere geçiyorum. soda bile bu kadar gaz alma işi yapamıyor kardeşim :)
  • Ülkede ohal devrimi yaptık, kriterler tamam, ağzını açıp tek kelime söyleyeni terörist diye içeri attırıyoruz. Her şey süper artık top ABde.
  • Türk birliğine almayalım= ortadoğuda olanlara kayıtsız kaldığı için. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
  • Biz bu ninilerle büyüdük hepsi hikaye
  • Kardeşim A.B almayacak kac seneden beri uğraştiriyor birak şu A.B ye kendine bak ülke olmuş arap yarımadası ilk önce ülkeyi bir düzene sok
  • Ne zaman TV'de gazete'de vize ile ilgili bir haber görsem okusam duysam aklima hep AK partinin 2015 Kasım ayındaki düşürdüğü RUS uçağı geliyor krizden önce rusya topraklarinda 30 gun kalan T.C vatandaşları şimdi 190 ile 240$ verip 15 gün yada 30 gün zor kaliyor coğu pasaport kontrollerinde geri yollaniyor ülkeye alınmıyor ve herseyi regal olmasi bile kafi değil vizeleri yanıyor ucak biletleri yaniyor eşyaları kayboluyor benim halkımin günahı ne.
  • Vizeleri kaldırmazlar, Ukrayna ve Gürcistan vatandaşlarına bile kaldırdılar. Bu ülkeler Türkiye'den daha mı zengin yoksa daha mı demokrat. Sundukları 72 kriter hikaye hepsi yapılır, ki bakan burada haklı. Hepsine baktım biliyorum teknik konular. AB her zamanki gibi ipe un seriyor, hep beraber göreceğiz. Vizelerin kalkması TR'den çok Avrupa'nın işine gelir. Pazar günü İtalya'dan döndüm. Uçaklar full herkes para harcıyor, binlerce euro bırakıyor.

AB Bakanı Ömer Çelik, "Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın komisyona bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmişti" dedi.

AB Bakanı Ömer Çelik, TBBMM AB Uyum Komisyonu Başkan ve Üyeleri ile biraraya gelerek açıklamalarda bulundu.

Çelik, "Vize ile ilgili çalışmayı tamamladık. Bugün yarın komisyona bu çalışma teslim edilecek. Türkiye üzerine düşen bütün mükellefiyetleri yerine getirmiştir. Bize göre 72 kriterin hepsi yerine getirilmişti dedi."

"TÜRKİYE TABİ Kİ BM'NİN TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK KABUL ETTİĞİ ÖRGÜTLER İLE MÜCADELE EDİYOR"

Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin Çelik, "Türkiye'ye dönük bu roket saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ile ilgili saygı duruşunda bulunmaları gerekir. Bundan bahsetmeden sivil kayıplardan bahsetmeleri terörle mücadele konusunda bir kere daha Avrupa Birliği'nin ilkesel yaklaşıp yaklaşmadığı konusundaki kaygılarımızı, endişelerimizi arttırmaktadır. Bu konuda liste kabarıktır. Diyorlar ki Türkiye; 'BM'nin terör örgütü olarak kabul ettiği örgütler ile mücadele etmelidir' bu cümleyi açıkça kınıyorum. Türkiye tabi ki BM'nin terör örgütü olarak kabul ettiği örgütler ile mücadele ediyor. YPG eşittir PKK iken YPG terör örgütü kabul edilmiyor diye bizim topraklarımıza yapılan saldırılara karşı mücadeleden vaz mı geçmemiz gerekiyor?" diye konuştu.

"YPG-SDG DİYE BİR ŞEY YOK. YPG, SDG EŞİTTİR PKK'DIR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

Çelik, "YPG-SDG diye bir şey yok. YPG, SDG eşittir PKK'dır terör örgütüdür. Etiketlerle oynamanın bir anlamı yok. Türkiye tamamen meşru bir pozisyondadır" dedi.

TÜRKİYE- AB ZİRVESİ 26 MART'TA VARNA'DA

Türkiye AB ilişkilerine ilişkin Çelik, "AB'ye çağrı yapıyorduk. Türkiye ile AB arasında bir zirve yapılmalıdır demiştik şimdi Türkiye'ye resmi olarak bildirilmiştir. 26 Mart tarihinde Türkiye ile AB arasında Varna'da Bulgaristan'ın dönem başkanlığının girişimi çerçevesinde bir zirve olacaktır.

Türkiye -AB meselelerinin ele alındığı bundan sonra nasıl ilerleyebileceğimiz konusunda bir zirve olacaktır" dedi.

Bakan Çelik'ten vize açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Fanfani ~ 6 yıl önce
Bizim neyimiz eksik avrupaya gerek varmi USA bilim adaminin dedigi gibi turkiye AB. Ye girerse turkiyenin felaketi olur, yunanistan gibileri besleriz , Tukiye kendikendini besliyen tek ulkedir un buyuk sanayi tahil ziraatciliktir avrupada ziraatcilik hemen heme sifir diye bilirim bir italya ve ispanya Diger devletlerde bir sey yok, karnin ac olduktan sonra top tufek ucak ne ise yarar once ziraat, digerleri husrandir, bu yazdiklari , filozofiktir dikatinizi cekerim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duyum ~ 6 yıl önce
AB sadece T.C.kimligi verilmiş Suriye lileri alcaklarmis..Özü Türk olanı almiycaklarmis..Böylece de Türk ibaresini Gitmek isteyenler siler gari ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hyr ~ 6 yıl önce
hyr biz kabul etmiyoruz AB yalvarıyor bize ama sakın başvurmayın zaten AB ekonomik olarak bitik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 6 yıl önce
4-5 yıl önce okuyunca gaza gelip arkadaşlarla paylaşırdık. bir umut.. derdik :) şimdi haberin başlığına bakıp tebessüm ediyorum. içeriğini bile okumadan başka habere geçiyorum. soda bile bu kadar gaz alma işi yapamıyor kardeşim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OHAL ~ 6 yıl önce
Ülkede ohal devrimi yaptık, kriterler tamam, ağzını açıp tek kelime söyleyeni terörist diye içeri attırıyoruz. Her şey süper artık top ABde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupayı ~ 6 yıl önce
Türk birliğine almayalım= ortadoğuda olanlara kayıtsız kaldığı için. Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeyben ~ 6 yıl önce
Biz bu ninilerle büyüdük hepsi hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duvar ahmet ~ 6 yıl önce
Kardeşim A.B almayacak kac seneden beri uğraştiriyor birak şu A.B ye kendine bak ülke olmuş arap yarımadası ilk önce ülkeyi bir düzene sok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mursi ~ 6 yıl önce
Ne zaman TV'de gazete'de vize ile ilgili bir haber görsem okusam duysam aklima hep AK partinin 2015 Kasım ayındaki düşürdüğü RUS uçağı geliyor krizden önce rusya topraklarinda 30 gun kalan T.C vatandaşları şimdi 190 ile 240$ verip 15 gün yada 30 gün zor kaliyor coğu pasaport kontrollerinde geri yollaniyor ülkeye alınmıyor ve herseyi regal olmasi bile kafi değil vizeleri yanıyor ucak biletleri yaniyor eşyaları kayboluyor benim halkımin günahı ne.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 6 yıl önce
Vizeleri kaldırmazlar, Ukrayna ve Gürcistan vatandaşlarına bile kaldırdılar. Bu ülkeler Türkiye'den daha mı zengin yoksa daha mı demokrat. Sundukları 72 kriter hikaye hepsi yapılır, ki bakan burada haklı. Hepsine baktım biliyorum teknik konular. AB her zamanki gibi ipe un seriyor, hep beraber göreceğiz. Vizelerin kalkması TR'den çok Avrupa'nın işine gelir. Pazar günü İtalya'dan döndüm. Uçaklar full herkes para harcıyor, binlerce euro bırakıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000