27 Mart 2018, Salı 12:20:31

Bakan Canikli'den F-35 açıklaması

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "S-400 alımı F- 35 alımını etkilemez"dedi
  • bunu da anlamayan akp li varsa diyeceğim ama var malesef ...
  • Bakara makara idare ederiz
  • Türkiye’nin f-35 leri Yunanistan’a gidiyor!!
  • Söz konusu abd'nin çıkarları ise uluslararası kuralları takmaz. Öyle olmasa fetoyu iade ederdi, pkk'ya destek vermezdi.
  • Senin balin varsa baska bal yemezmisin Insallah yapariz F35 lere yakin olursa cok sevinirim biz gec bile kaldik,
  • Almaya ilsek keske... Milli egemenligin altini dinamitlemekten baska bir ise yaramaz. Bes gomlek dusuk olsun, kendi imalatim olsun...
  • Ucak olmasada olur hani bakara makara ayarindan
  • SIMDI AGZI OLAN KONUSACAK BU KONUDA. DURUNDA BENIM GIBI HAVACILIK UZMANLARI BU KONU ILE ILGILI DOYURUCU VE ACIKLAYICI BILGILER VERSIN.hEM KONUYU BILMIYOR HEMDE KONUSUYORSUNUZ.nEDIR BU YA DURUN DA SIRA BIR BILENE GELSIN.YANI COK KIZIYORUM BAZEN.NEDEN DIYORUM ALLAHIM NEDEN BENIM GIBI UZMANLAR VARKEN GELISI GUZEL HERKES KONUSUYOR.BIR DUSMEDINIZ GITTI. BILIME AC SU INSANLARIN NITELIKLI BILGIYE ULASMASINI ENGELLIYORSUNUZ RESMEN.DURUN ARTIK.HUS OLUN ARTIK.DUSUN YAKAMIZDAN.BEN BEN DURUKEN SIZ NASIL YORUM YAPARSINIZ.YA HICMI UTANMA SIKINMA YOKSIZLERDE.GELDE ISYAN ETME.GELDE KIZMA.GELDE DELIRME.GELDE YELLENME.OF OF BIKTIM ARTIK VALLAHI.KONUSUYORLAR KONUSUYORLAR AMA HEP BOS.BENIM GIBI DOLU DOLU KONUSSALAR NEYSEDE HEP BOSLAR.KONUSMAK BIR SANATTIR VE BENDE BIR SANATCIYIM.SEN NESIN.HE DE BAKALIM SEN NESIN.NASIL OLURDA FIKIRDE BULUNURSUN BENIM OLDUGUM YERDE.HE CEVAP VER. F35E GELIRSEK IYI UCAKTIR.
  • Zaten bizim allahımız var
  • Yerli milli atak helikopterimizi yaptık, iha’mızı yaptık, tankımızı yaptık, milli jetimizde az kaldı yapılacak kimseye muhtacımız kalmayacak, bizi bunlarla kimse tehtid edemez.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "S-400 alımı F- 35 alımını etkilemez"dedi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, S400 alımlarının F35 projesini etkileyip etkilemediğine ilişkin, "Bir sıkıntı yok, devam ediyor. Anlaşma yapıldı ve hatta onu öne almak için de zaman zaman görüşüyoruz. F35 ile alakası yok, ayrı projeler. Paraları ödenmiş devam ediyor. Uluslararası kurallar var. Biz yükümlülüklerimizi yerine getirmişiz" dedi.

Bakan Canikli'den F-35 açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

şah mat ~ 6 yıl önce
bunu da anlamayan akp li varsa diyeceğim ama var malesef ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakara ~ 6 yıl önce
Bakara makara idare ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usamisafir ~ 6 yıl önce
Türkiye’nin f-35 leri Yunanistan’a gidiyor!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sallama ~ 6 yıl önce
Kardeş. ABD, F-35 teslimatını aksatmanın Türkiye'yi gelecekte başka ortaklar bulma ya da yerli uçak üretme konusunda motive edeceğini biliyor. Hal böyle iken teslimatı yapmama hele hele bir düşman devlete verme gibi bir adım atmaz. Zaten F-35, Türkiye'nin ABD'ye askeri bağımlılığını artırdığından F-35 uçurmamız onların işine gelir.
hamdolsun ~ 6 yıl önce
tühh yine kandırıldık allah affetsin
A320 ~ 6 yıl önce
Gönlünden geçen bu mu?
Sallama'ya ~ 6 yıl önce
Türkiye başka ortak olarak kimi bulabilir ve kimin desteğiyle uçağını üretebilir, kim bizimle bu işi yapmak ister ya abd engellerse ve madem başka ortak bulma imkanı var niye daha önce kullanmadı da abd'nin peşinden koştu durdu?
Havagazı ~ 6 yıl önce
Söz konusu abd'nin çıkarları ise uluslararası kuralları takmaz. Öyle olmasa fetoyu iade ederdi, pkk'ya destek vermezdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYNEN ~ 6 yıl önce
THY ye 787 satmazdı
Uzayli ~ 6 yıl önce
Senin balin varsa baska bal yemezmisin Insallah yapariz F35 lere yakin olursa cok sevinirim biz gec bile kaldik,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir imkanimiz olsa da ~ 6 yıl önce
Almaya ilsek keske... Milli egemenligin altini dinamitlemekten baska bir ise yaramaz. Bes gomlek dusuk olsun, kendi imalatim olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allahu ekber ~ 6 yıl önce
Ucak olmasada olur hani bakara makara ayarindan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZMAN ~ 6 yıl önce
SIMDI AGZI OLAN KONUSACAK BU KONUDA. DURUNDA BENIM GIBI HAVACILIK UZMANLARI BU KONU ILE ILGILI DOYURUCU VE ACIKLAYICI BILGILER VERSIN.hEM KONUYU BILMIYOR HEMDE KONUSUYORSUNUZ.nEDIR BU YA DURUN DA SIRA BIR BILENE GELSIN.YANI COK KIZIYORUM BAZEN.NEDEN DIYORUM ALLAHIM NEDEN BENIM GIBI UZMANLAR VARKEN GELISI GUZEL HERKES KONUSUYOR.BIR DUSMEDINIZ GITTI. BILIME AC SU INSANLARIN NITELIKLI BILGIYE ULASMASINI ENGELLIYORSUNUZ RESMEN.DURUN ARTIK.HUS OLUN ARTIK.DUSUN YAKAMIZDAN.BEN BEN DURUKEN SIZ NASIL YORUM YAPARSINIZ.YA HICMI UTANMA SIKINMA YOKSIZLERDE.GELDE ISYAN ETME.GELDE KIZMA.GELDE DELIRME.GELDE YELLENME.OF OF BIKTIM ARTIK VALLAHI.KONUSUYORLAR KONUSUYORLAR AMA HEP BOS.BENIM GIBI DOLU DOLU KONUSSALAR NEYSEDE HEP BOSLAR.KONUSMAK BIR SANATTIR VE BENDE BIR SANATCIYIM.SEN NESIN.HE DE BAKALIM SEN NESIN.NASIL OLURDA FIKIRDE BULUNURSUN BENIM OLDUGUM YERDE.HE CEVAP VER. F35E GELIRSEK IYI UCAKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkıntı yok ~ 6 yıl önce
Zaten bizim allahımız var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vız gelir ~ 6 yıl önce
Yerli milli atak helikopterimizi yaptık, iha’mızı yaptık, tankımızı yaptık, milli jetimizde az kaldı yapılacak kimseye muhtacımız kalmayacak, bizi bunlarla kimse tehtid edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000