14 Ocak 2018, Pazar 12:00:30

Bakan Arslan'dan Pegasus mesajı

Pegasus Havayolları'nın dün akşam pistten çıkarak facianın eşiğinden dönmesi havacılık sektörünün gündemine otururken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan olayla ilgili bir açıklama yaptı.
  • 38bin euro Type ücretini alıp işten attığı nice pilotların hesabını kim soracak Pegasusa? Kim hangi babayiğit delikanlı bu işe son verecek??? Type eğitimini bitirmeden 38bin euromuzun üstüne yatan ve eğitimimizi harap eden varlıklar Allah gün gelir hesabını sorar!!! Nefret ediyorum siz yaratıklardan...SHGM arkamızda durması gerekirken her zamanki gibi 3 maymunu oynamaya devqm ediyor...Para o kdr sıcakki zevkini alanın gözü dönüyor
  • Tip eğitimi vermek umuduyla milletin 38 bin eurosunu alıp gönderen Pegasus...Kendine çeki düzen ver
  • Kaza bu.ahh almakla ne alakası var.çoook geçmiş olsun.
  • sayın bakanın akademik kariyeri nedir ? Bilen var mı ?
  • Fo???? Kaptan olduğuna emin misin? Biraz araştırma yap bence pistin kusurlu olduğu bir gerçek bunun ah almakla ne ilgisi var.
  • Ah bakanım. Yaptığınız FTL ile ne kadar canımızım çıktığını bir bilebilseniz. Daha bunlar bence başlangıç. İnsan limitlerini sonuna kadar kullandıkça kazalar kaçınılmaz. İnceleyin bakalım Pgs deki uçuş saati ve Duty time ları.
  • Sayin bakanim artik bundan sonra herhalde trabzon havalimani pisti icin geregini yaparsiniz herhalde gümüshane bayburta havaalani yapacaginiza var olanlari elden gecirin degilmi
  • Allah (C.C.) sizi başımızdan eksik etmesin. Siz olmasanız insanlar Ankara - Trabzon, İstanbul - Trabzon arasını hala atla, eşekle gidecekti. Sayenizde bu ümmet bu millet medeniyetle tanıştı.
  • Nasıl bir ah aldıysan artık pgs !!
  • Kaza araştırma ekibi kesinlikle yurtdışından gelmeli bu kadar torpil ve adam kayırmanın olduğu yerde şirket ve kurumların hataları örtpas edilecektir emin olun bu hata tek başına kaptan ve yardımcı pilota ait değildir. Ben pilot değilim ama pegasusta uçan pilotları anlayabilecek empatiyi yapabiliyorum. Emniyeti hiçe sayarak yapılan uygulamalar soruşturulmalı asıl.

Pegasus Havayolları'nın dün akşam pistten çıkarak facianın eşiğinden dönmesi havacılık sektörünün gündemine otururken, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanı Ahmet Arslan olayla ilgili az önce bir açıklama yaptı.

Ankara-Trabzon seferini gerçekleştirdiği sırada Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkan PC8622 sefer sayılı B737-800 tipi yolcu uçağı adeta faciaya metreler kala mucize eseri durabildi. 162 yolcusu ve 6 mürettebatı bulunan uçakta can kaybı olmaması ise tek teselli kaynağı oldu.

Yaşanan kaza sonrası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.

UDH Bakanı Arslan konuyla ilgili olarak, "Dün gece Ankara-Trabzon seferini yapan yolcu uçağının inişi sonrasında pistten çıkması sonucu meydana gelen olayda şükürler olsun ki can kaybı olmadı. Olay sonrasında uçuşa kapatılan pisti sabah 09:00 itibari ile tekrar uçuşa açtık. Geçmiş olsun" dedi.

İşte Bakan Arslan'ın o mesajı:

 

Bakan Arslan'dan Pegasus mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

ParaCanlar ~ 6 yıl önce
38bin euro Type ücretini alıp işten attığı nice pilotların hesabını kim soracak Pegasusa? Kim hangi babayiğit delikanlı bu işe son verecek??? Type eğitimini bitirmeden 38bin euromuzun üstüne yatan ve eğitimimizi harap eden varlıklar Allah gün gelir hesabını sorar!!! Nefret ediyorum siz yaratıklardan...SHGM arkamızda durması gerekirken her zamanki gibi 3 maymunu oynamaya devqm ediyor...Para o kdr sıcakki zevkini alanın gözü dönüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Tip eğitimi vermek umuduyla milletin 38 bin eurosunu alıp gönderen Pegasus...Kendine çeki düzen ver

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Kaza bu.ahh almakla ne alakası var.çoook geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gariban Vatandaş ~ 6 yıl önce
sayın bakanın akademik kariyeri nedir ? Bilen var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Fo???? Kaptan olduğuna emin misin? Biraz araştırma yap bence pistin kusurlu olduğu bir gerçek bunun ah almakla ne ilgisi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 6 yıl önce
Ah bakanım. Yaptığınız FTL ile ne kadar canımızım çıktığını bir bilebilseniz. Daha bunlar bence başlangıç. İnsan limitlerini sonuna kadar kullandıkça kazalar kaçınılmaz. İnceleyin bakalım Pgs deki uçuş saati ve Duty time ları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Sayin bakanim artik bundan sonra herhalde trabzon havalimani pisti icin geregini yaparsiniz herhalde gümüshane bayburta havaalani yapacaginiza var olanlari elden gecirin degilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 6 yıl önce
Bu kazanın pistle ne alakası var?
Serkan Aslan ~ 6 yıl önce
Allah (C.C.) sizi başımızdan eksik etmesin. Siz olmasanız insanlar Ankara - Trabzon, İstanbul - Trabzon arasını hala atla, eşekle gidecekti. Sayenizde bu ümmet bu millet medeniyetle tanıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Nasıl bir ah aldıysan artık pgs !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 6 yıl önce
Ne ahından bahsediyosun adamlar ölümden dönmüş yaptığınız yoruma bakın.Azıcık insaflı olun ne yaptı Pegasus size.Ayıptır söylediğiniz.
Yuh.! ~ 6 yıl önce
Yok artik yaa. Yoruma bak !
Şimdi de ~ 6 yıl önce
Sen ah adınsa ki benden aldın, simdi de sen düşün !!!!!
Kotu niyet ~ 6 yıl önce
Gercekten yuh . Hic mi vicdan akil yok sende
Stewart ~ 6 yıl önce
Tüm camiaya yolcularımıza geçmiş olsun
Trbzn ~ 6 yıl önce
Yani nasıl bir mantık var milletimizde anlayamıyorum o uçak düşseydi onca insan ölseydi kınamı yakcaktınız acabaa???havacılığa dair hic bir bilgiye sahip olmayan vede ortalığı ayağa kaldırmak için can atan cahil insanları uçağa almasnlar artık bence.
Havacı ~ 6 yıl önce
Kaza araştırma ekibi kesinlikle yurtdışından gelmeli bu kadar torpil ve adam kayırmanın olduğu yerde şirket ve kurumların hataları örtpas edilecektir emin olun bu hata tek başına kaptan ve yardımcı pilota ait değildir. Ben pilot değilim ama pegasusta uçan pilotları anlayabilecek empatiyi yapabiliyorum. Emniyeti hiçe sayarak yapılan uygulamalar soruşturulmalı asıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca SHGm de bu işi yapabilecek eğitimli kaç kişi var ? Kazadan sonra bile organize olamamışlar. Kriz masası kurulmamış. Kimbilir daha neler oldu

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000