06 Haziran 2018, Çarşamba 10:35:27

Bakan Arslan'dan Niğde'ye havalimanı müjdesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir takım ziyaret ve açılış için Niğde’ye geldi.
  • muz cumhuriyeti olmayan bir ülkede önce fizibilite sonra ihale yapılır. bu insanlar ya bunu bilmiyor, ya da gözümüze baka baka işi eşe dosta verdik ekmek yesinler diyorlar. neyin ihalesini yaptınız? ya proje "fizibıl" çıkmazsa? iptal mi edeceksiniz ihaleyi?
  • Seçim öncesi hep temel atın sonrası yok. Tokat ne zaman??? Birazda orada temel atinda bizde inanalim
  • Önce ihale, sonra fizibilite öyle mi? Tersi olmasın???
  • Aslında havaalanlarını ilçe bazına indirmek gerekiyor. Mesela B.düzü, Bakırköy. Şile deki insanlar ne yapacak. :::))))
  • Artık vaatlerde sınır tanımayan iktidar. Kayseri, Nevşehir, Niğde. Araları kaçar km.ki. Ne gereği var masrafa. Mühim olan insanları kandırmak. Hizmet falan hikaye.
  • Koltuk sallanınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Hem ekonomi kötü döviz fırladı hem de böyle gereksiz şeylere para saçılıyor. Her ile üniversiteler yaptık dediniz kalitesi ortada hoca ve öğrenci bulamıyorsunuz havaalanı yapınca da masrafları karşılayacak kadar yolcu bulamayacaksınız ne yazık ki.
  • 30 m. olmaz 45 m. olmalı,standart öyle.
  • Nevşehir havalimanı var zaten?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bir takım ziyaret ve açılış için Niğde’ye geldi. 

Bakan Arslan, Niğde’nin beklediği Havalimanı projesinin sona gelindiğini yatırım programına alınıp yapımına başlanılacağını söyledi. Arslan, ilk önce Niğde-Kayseri-Nevşehir karayolu köprülü kavşakta inceleme yaptı. Yüklenici firma yetkilileriyle görüşen Arslan, kavşağın 20 Haziran’da hizmete açılacağını belirtti. Arslan, yapımı devam eden Çiftlik-Tepeköy karayolu inşaatını inceledikten sonra Niğde Valiliğinde basın açıklamasında bulundu. Arslan, ‘‘Havayolu anlamında ülkemiz çok güzel bir notaya geldi.

Şöyle bir hedefimiz var. Bir insan çıktığının 10 kilometre yakınında bir havalimanı olsun. Ülkemiz gerçek anlamda hava yolunu halkın yolu yapmak için çalışmaları kapsamında 2017 yılı sonunda Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatı Niğde Havalimanının projesini yapın ve başlayın. 2018 yılında yatırım programına kondu. İhalesi yapıldı. Fizibilitesi yapılıyor, ÇET’i yapılıyor projeleri yapılıyor. Bu sene içerisinde bunları bitirip yatırım programına alıp kısa sürede kazmayı vurup Niğde Havalimanının da 64. Havalimanı olarak ülkemize kazandıracağız. 2750 metre pist boyu, 30 metre genişlik ve 4 uçağın girebileceği bir apronuyla projesi hazırlandı. 15 bin metrekarelik terminal binasıyla yani yılda 2 milyon yolcu kapasiteli bir terminal projesi hazırlandı. Proje bu sene bitiyor ve sıra yapımına başlanıyor’’ dedi. 

Bakan Arslan'dan Niğde'ye havalimanı müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

nasıl ~ 6 yıl önce
muz cumhuriyeti olmayan bir ülkede önce fizibilite sonra ihale yapılır. bu insanlar ya bunu bilmiyor, ya da gözümüze baka baka işi eşe dosta verdik ekmek yesinler diyorlar. neyin ihalesini yaptınız? ya proje "fizibıl" çıkmazsa? iptal mi edeceksiniz ihaleyi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim Taktikleri ~ 6 yıl önce
Seçim öncesi hep temel atın sonrası yok. Tokat ne zaman??? Birazda orada temel atinda bizde inanalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HD ~ 6 yıl önce
Önce ihale, sonra fizibilite öyle mi? Tersi olmasın???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaalanı. ~ 6 yıl önce
Aslında havaalanlarını ilçe bazına indirmek gerekiyor. Mesela B.düzü, Bakırköy. Şile deki insanlar ne yapacak. :::))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık. ~ 6 yıl önce
Artık vaatlerde sınır tanımayan iktidar. Kayseri, Nevşehir, Niğde. Araları kaçar km.ki. Ne gereği var masrafa. Mühim olan insanları kandırmak. Hizmet falan hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçim ve koltuk aşkına ~ 6 yıl önce
Koltuk sallanınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Hem ekonomi kötü döviz fırladı hem de böyle gereksiz şeylere para saçılıyor. Her ile üniversiteler yaptık dediniz kalitesi ortada hoca ve öğrenci bulamıyorsunuz havaalanı yapınca da masrafları karşılayacak kadar yolcu bulamayacaksınız ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.750 m. ~ 6 yıl önce
30 m. olmaz 45 m. olmalı,standart öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Nevşehir havalimanı var zaten?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UçanKaçan ~ 6 yıl önce
Oradan bırakın Niğde'yi.Nevşehir'e bile gitmek problem .
Bilgi ~ 6 yıl önce
Haberin yok galiba. Ne dedik.? Her ile her ilceye bir Havalani. Ucacak bu millet. Ayaklari yere basmayacak. Durmak yok yola devam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000