20 Şubat 2020, Perşembe 22:49:30

Bakan Akar: "F-35'in müşterisi değil ortağıyız"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Ülkemize karşı hem hava, füze tehdidi var, hem de yaşanmış bazı olaylar var. Patriot desteği olabilir" dedi. Bakan Akar ayrıca, S-400'lerin ne zaman faaliyete geçeceği ve F-35'lerle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
  • Inanin sesli guluyorum, hani 3kagitcilar varya: bul karayi,al parayi :))))
  • Onlar ortak, biz pazar.
  • frekans modülatörü alın kendinize. O kadar hızlı dönüyorsunuz ki takip edilmiyor. Sizden bir halt olmaz. Suriyede niyazi ettiğiniz gençler de uyanır bir gün inşallah.
  • He he
  • F35?
  • adamlar sana ya s400 ya f35 dedi, pişman oldunuz değil mi!
  • Hangi teknoloji,hammadde,yetişmiş insan,mühendislik,sanayi altyapısıyla bu projeye ortağız? Adamlara ucuz işgücü ve vergi muafiyeti imkanları verdiğimiz için bizi görüntüde ortak yapıyorlar. Ayrıca Rusya'dan hava savunma sistemini alırsak tüm sistemi değiştirmemiz gerekli bunun için de yeterli para yok ve elimizdeki Abd menşeli uçakları ona nasıl entegre edeceğiz o da muamma. Ve yarın birgün Abd bize bu işi bahane ederek bir yaptırım veya ekstra vergi gibi şeyler çıkartırsa ne yapacağız? Adam oturduğu yerden bir tivit atıyor döviz fırlıyor,ekonomi duman oluyor öyle bir şey olursa Rusya bize yardım edecek mi peki?
  • Turkiyede uretilen parcalarin baska ulkede uretilmesi icin adimlar atildi kisaca artik F-35in ORTAGI ve MUSTERISI olamayacaksiniz.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD ile yaşanan patriot ve F-35 sorunları ve Rusya'dan alınan S-400'lerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

S-400

Biz ilkeli kurallara bağlı, oyunu kurallarına göre oynuyoruz. Birçok yer "alamazsınız, getiremezsiniz" gibi konuşmalar yaptı. Cumhurbaşkanımız gerekli cevapları verdi ve S-400'ü getirdik. S-400'ler faaliyete geçecek, kimsenin şüphesi olmasın. Nisan gibi çalışmalar başlayacak.

PATRIOT

Amerika ile bir noktaya gelemedik. Çözemedik. İstiyoruz, vermiyorsunuz. S-400 niye aldınız" diye suçluyorsunuz. Biz bir tercih olarak değil zorunlu olarak S-400'e gittik. Hava savunma tehdidi varken tedbir almayacak mıyız? Kimse kusura bakmasın. Halkımızın, milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilerliyoruz. Çözümler olsaydı biz Patriot alabilirdik. Hala söylüyoruz, bizim hava suvunma sistemine ihtiyacımız var.

F-35

Biz F-35'in ortağıyız. Müşterisi değiliz. Bu yapılan şey bütün kurallara aykırı. Biz anlaştık. F-35'ler için 1,5 milyar dolar ödeme yaptık. 2.1 milyar dolara kadar ödememiz var ve ödeyeceğiz. Biz orada ortaklık sorunumuzu yerine getirdik. Biz ABD ve diğer ülkelerinde sorumluluklarını yerine getirmesini istiyoruz.

Bakan Akar: "F-35'in müşterisi değil ortağıyız"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Gurbetci ~ 4 yıl önce
Inanin sesli guluyorum, hani 3kagitcilar varya: bul karayi,al parayi :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zoro ~ 4 yıl önce
Onlar ortak, biz pazar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frq Modulator ~ 4 yıl önce
frekans modülatörü alın kendinize. O kadar hızlı dönüyorsunuz ki takip edilmiyor. Sizden bir halt olmaz. Suriyede niyazi ettiğiniz gençler de uyanır bir gün inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 4 yıl önce
He he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E hani ~ 4 yıl önce
F35?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eee ~ 4 yıl önce
adamlar sana ya s400 ya f35 dedi, pişman oldunuz değil mi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akar ~ 4 yıl önce
Hangi teknoloji,hammadde,yetişmiş insan,mühendislik,sanayi altyapısıyla bu projeye ortağız? Adamlara ucuz işgücü ve vergi muafiyeti imkanları verdiğimiz için bizi görüntüde ortak yapıyorlar. Ayrıca Rusya'dan hava savunma sistemini alırsak tüm sistemi değiştirmemiz gerekli bunun için de yeterli para yok ve elimizdeki Abd menşeli uçakları ona nasıl entegre edeceğiz o da muamma. Ve yarın birgün Abd bize bu işi bahane ederek bir yaptırım veya ekstra vergi gibi şeyler çıkartırsa ne yapacağız? Adam oturduğu yerden bir tivit atıyor döviz fırlıyor,ekonomi duman oluyor öyle bir şey olursa Rusya bize yardım edecek mi peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NewJoursey ~ 4 yıl önce
Turkiyede uretilen parcalarin baska ulkede uretilmesi icin adimlar atildi kisaca artik F-35in ORTAGI ve MUSTERISI olamayacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000