27 Şubat 2010, Cumartesi 14:40:09

Bak sen şunun yaptığına!

Ottowa – Londra seferini yapmak üzere taksiye giren Kanada Hava Yolları’na ait uçakta yolcuların fark ettiği fare uçuşu iptal ettirdi.
  • yolcuların topuklarınıda kemirip bir çok insana kuduz hastalığını da bulaştırabilirdi..
  • Fare uçak için oldukça tehlikeli .Her hangi bir delikten sırf meraktan geçmeye çalıştığı için.Basınç sensorleri ve havalandırma sistemlerinde dolaşması hatalara sebebiyet verebilir.diğer yandan elektrik kablolarını kemir diğinde kısa devre yoluyla yangına bile sebep olabilir.Mekanik çalışan mekanizmalarda sıkışmaya ve çalışmamaya sebep olabilir.O yolcular fareyi hiç farketmeseydi durum daha vahim olabilirdi.Şanslılar fare farkedilmiş.Ve doğru karar verilmiş.
  • zaten kurallara göre pilot yapması gerekeni yapmış.bence bravo gerektiren bir durum değil...
  • hey yavrum hey, kimseye bir şey olmaz da bütün kabak havayolu istasyon yetkililerinin başına patlar, o kadar yolcuya laf anlat, otele gönder, uçuş saatinin 3 saat öncesinde otelden aldır, bir daha check-in'e, güvenliğe getir... offf içim karardı yine be..
  • uçağa zrar verebilir tabi ama uçağın etrafa hastalık saçmasınada sebep olabilir hayvan virüs taşıyorsa gittiği ülkeyede bırakır.bu yüzden çok tehlikeli
  • pilota bravo en iyisini yapmış. çok tehlikeli bir durum uçakta fare olması. kabloları kemirdiğini düşünsenize havada?

Ottowa’dan Londra’ya sefer yapması beklenen Kanada Hava Yolları’na ait Boeing 767 tipi uçak, 205 yolcusuyla kalkış için takside beklerken, yolcuların fark ettiği fare nedeniyle iptal edildi.

Yolcuların fark ettiği fareyi yakalamak üzere, kabin ekibi ve kaptan pilot dahil herkes seferber oldu. Fakat fare’nin bulunamaması üzerine kaptan pilot uçuşun iptal edildiğini anons etti.

Kanada Hava Yolları Basın Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, uçağın hangar’a alındığını ve farenin yakalandığını belirtirken yolculardan birinin yaptığı açıklama herkesi güldürdü. Yolcu “ Daha önce birçok mazeretten gecikme duymuştum ama küçücük farenin 205 kişinin uçuşunu iptal ettirip otellere gönderebileceğine söyleseler inanamazdım.” dedi.
 
Uçuş 24 saatlik gecikmenin ardından güvenli bir şekilde gerçekleştirildi.

 

Bak sen şunun yaptığına!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
yolcuların topuklarınıda kemirip bir çok insana kuduz hastalığını da bulaştırabilirdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Fare uçak için oldukça tehlikeli .Her hangi bir delikten sırf meraktan geçmeye çalıştığı için.Basınç sensorleri ve havalandırma sistemlerinde dolaşması hatalara sebebiyet verebilir.diğer yandan elektrik kablolarını kemir diğinde kısa devre yoluyla yangına bile sebep olabilir.Mekanik çalışan mekanizmalarda sıkışmaya ve çalışmamaya sebep olabilir.O yolcular fareyi hiç farketmeseydi durum daha vahim olabilirdi.Şanslılar fare farkedilmiş.Ve doğru karar verilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten kurallara göre pilot yapması gerekeni yapmış.bence bravo gerektiren bir durum değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hey yavrum hey, kimseye bir şey olmaz da bütün kabak havayolu istasyon yetkililerinin başına patlar, o kadar yolcuya laf anlat, otele gönder, uçuş saatinin 3 saat öncesinde otelden aldır, bir daha check-in'e, güvenliğe getir... offf içim karardı yine be..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçağa zrar verebilir tabi ama uçağın etrafa hastalık saçmasınada sebep olabilir hayvan virüs taşıyorsa gittiği ülkeyede bırakır.bu yüzden çok tehlikeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pilota bravo en iyisini yapmış. çok tehlikeli bir durum uçakta fare olması. kabloları kemirdiğini düşünsenize havada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000