29 Ocak 2018, Pazartesi 19:10:31

Bahreyn-Trabzon seferleri kış turizmini hareketlendirecek

Bahreyn-Trabzon direkt uçak seferleri Doğu Karadeniz’deki kış turizmini hareketlendirecek.
  • Araplara o güxelim ormanları sattıktan sonra Trabzonlu yeni arapların gidip gelme sorununun da çözülmesi lazım değil mi? Ülkeyi de çocuklarını da para uğruna peşkeş çekin. Yarın o toprakları geri almak için tekrar ülke çocuklarının kanını yine feda edersiniz. Ne Allah ne de koyun gibi kurban ettğiniz o masumlar sizi affetmeyecek. Başına ne geldiğinin farkunda olmayan, bir avuç tuz ile hıyar peşinde giden halka da bravo. Hak ediyorsunu siz bunu.
  • Helal olsun size araplar. Trabzonu arabistana çevirdiniz. Yakında orada Trabzonlu kalmaz. Yer gök apartman her yer inşaat.
  • Trabzon'n daha doğrusu Türkiye'nin net memleketimizin bu güzel köşesinin turizme açılması ve daha da çok tanıtılması her türlü şart olan bir şeydi zaten.Memlekette onca güzelliğimiz var iken sadece denizin kumun güneşin satması çok saçma , her karışını değerlendirmeliyiz bu ülkenin.
  • Trabzonu bitirdiniz. Helal olsun size araplar
  • bahreyn de kac kisi yasiyor ki? trabzon dan az nufusu var.... cevredeki suudi sehirlerde pek kalabalik degil...sacmalik
  • Trabzon iyi oldu. Tüm dünya arapları orayı rezil ediyor diğer şehirler rahat etti. Aferin Trabzon böyle devam et. Toprakları sat. Uzungöle 10 tane daha otel yap. Foseptiği de göle ver. Araplar sizin olsun.
  • Bahreyn dilini milliyetini.......
  • Yaz geldi daa.. acan gec kaldiniz..
  • Uzungöl'e daha fazla otel yapılır artık.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki kış turizminin hareketlenmesi için başlatılan Bahreyn-Trabzon direkt uçak seferleri ile ilgili tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

21 Ocak'ta başlayan ve sadece Pazar günleri gerçekleştirilen uçuşlarla ilgili Trabzon'da bir otelde düzenlenen toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ile organizasyon şirketinin yetkilileri katıldı.

Mayıs ayında haftada 3 kez gerçekleşmesi planlanan direkt uçuşların bölgedeki kış turizm için önemli olduğunu belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, "2017 sezonu Trabzon turizmi açısından çok önemli bir pazar payı ile tamamladı. Kış aylarında direk seferlerin başlamış olma bizim için, şehrimiz için çok önemliydi. Ardından Katar'ın direk seferlere başlayacak olması ayrı bir mutluluk vesilesi. Şehrimizin her geçen gün artan potansiyelini diğer direk uçuşlar ile zenginleştirmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin Doğu Karadeniz Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ise toplantıda yaptığı konuşmada, Bahreyn'e turist göndermek için gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getirerek, "Doğrudan uçuşlar Trabzon için çok önemli. Trabzon'a da direkler seferler başlatıldı. Misafirlerimiz burada turizm çeşitliliğini inceleme fırsatı bulacaklar. Bizim için çok önemli bir şey vardır; gezdirecek olduğunuz yerleri önce sizin gezip görmeniz lazım. Dolayısı ile meslektaşlarımız burada gezecekler görecekler. Daha sonra buranın tanıtımı ve pazarlamasını yapacaklar. 2 ülke arasında bu bir başlangıç. İlerde daha da çok gelişecek. Biz her ülke turizmini güzel yerlere getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Sadece Bahreyn'de buraya değil de buradan da Bahreyn'e turist göndermek için gerekli çalışmaları yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bahreyn-Trabzon seferleri kış turizmini hareketlendirecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Eh tabi ya ~ 6 yıl önce
Araplara o güxelim ormanları sattıktan sonra Trabzonlu yeni arapların gidip gelme sorununun da çözülmesi lazım değil mi? Ülkeyi de çocuklarını da para uğruna peşkeş çekin. Yarın o toprakları geri almak için tekrar ülke çocuklarının kanını yine feda edersiniz. Ne Allah ne de koyun gibi kurban ettğiniz o masumlar sizi affetmeyecek. Başına ne geldiğinin farkunda olmayan, bir avuç tuz ile hıyar peşinde giden halka da bravo. Hak ediyorsunu siz bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Helal olsun size araplar. Trabzonu arabistana çevirdiniz. Yakında orada Trabzonlu kalmaz. Yer gök apartman her yer inşaat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Trabzon'n daha doğrusu Türkiye'nin net memleketimizin bu güzel köşesinin turizme açılması ve daha da çok tanıtılması her türlü şart olan bir şeydi zaten.Memlekette onca güzelliğimiz var iken sadece denizin kumun güneşin satması çok saçma , her karışını değerlendirmeliyiz bu ülkenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
Turistten bahsetmiyor, araptan bahsediyor. Arada fark var.
The end ~ 6 yıl önce
Trabzonu bitirdiniz. Helal olsun size araplar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bahreyn ~ 6 yıl önce
bahreyn de kac kisi yasiyor ki? trabzon dan az nufusu var.... cevredeki suudi sehirlerde pek kalabalik degil...sacmalik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 6 yıl önce
bu iş nüfusla olmuyor kardeşim. Kuveytten haftada 3-4 sefer geliyordu bu yıl daha da artacak. Bahreynde de Trabzona gelecek onbinler var. Avrupalı bedavacı turist gelmeyince ortalığı yıkanlar paralı arap gelince neden düşman kesilir acaba?
tzx ~ 6 yıl önce
Trabzon iyi oldu. Tüm dünya arapları orayı rezil ediyor diğer şehirler rahat etti. Aferin Trabzon böyle devam et. Toprakları sat. Uzungöle 10 tane daha otel yap. Foseptiği de göle ver. Araplar sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 6 yıl önce
Bahreyn dilini milliyetini.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laz ~ 6 yıl önce
Yaz geldi daa.. acan gec kaldiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrudur ~ 6 yıl önce
Uzungöl'e daha fazla otel yapılır artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000