31 Temmuz 2020, Cuma 09:14:53

Bağdat Havalimanı'na roketli saldırı

Irak’taki Bağdat Uluslararası Havalimanı’na roketli saldırı düzenlendi.
  • amerika demokrasi getiriyor
  • Bu haberle birlikte Bayram hediyesi olarak Thy Bağdat için frekans artışına başlar. Thy yönetiminden böyle bir süper zekaca(her zamanki zeka seviyelerine uygun paralel) bir karar bekliyoruz.....Bağdata yatılı haftada 15 uçuş lütfen.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan Bağdat Uluslararası Havalimanı’na roketli saldırılar devam ediyor.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan Bağdat Uluslararası Havalimanı’na roketli saldırılar devam ediyor. Irak Savunma Bakanlığı’na bağlı medya güvenlik ağı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Bağdat Uluslararası Havalimanı yakınlarına 2 adet katyuşa roketinin düştüğü bildirildi. Güvenlik ağı, saldırının el-Rıdvaniye bölgesinden iki ayrı noktadan gerçekleştirildiğini açıkladı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Irak’ta bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerine bağlı askerlerin kaldığı el-Taci ve Speicher askeri üslerine de roketli saldırı yapılmıştı.

Bağdat Havalimanı'na roketli saldırı

Yorumlar

x ~ 4 yıl önce
amerika demokrasi getiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frekans ~ 4 yıl önce
Bu haberle birlikte Bayram hediyesi olarak Thy Bağdat için frekans artışına başlar. Thy yönetiminden böyle bir süper zekaca(her zamanki zeka seviyelerine uygun paralel) bir karar bekliyoruz.....Bağdata yatılı haftada 15 uçuş lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000