22 Temmuz 2015, Çarşamba 16:43:17

Bagajlarınız uçağa böyle hazırlanıyor

Zorlu mesleklerde görev yaparak o mesleklerde çalışanlara dikkat çeken Zorlu ve Oruçlu ekibi, bu kez de THY'ye konuk oldu.
  • tanıtırken aslında bazı gerçekleri de programda söylemekten kaçınmamışlar mesela t bantlar şiştiğinde gelen bagajların 217 körük altında beklemesi uçakaltında çalışırken 3 dk kaldı rötara girmesin diye diye konveyörün gazına yüklenmesi ve uçak bitmeden diğer uçağın 25 dk sı kaldı diye açıkça söylenmesi yani az çok arkadaşlarımızın ne şartlarda ve zorluklarda çalıştığı gösterilmiş
  • Best regards to ironhill
  • koskoca teknikte başka adam mı kalmamış kıllı tüylü konuşmaktan aciz adamı koymuşlar.
  • Hiçbiri bagajları böyle kibarca koymuyor.TV olunca başka tabii.Sanki yaptıkları işten memnun olmamalarının sebebi yolcuymuş gibi bagajlardan intikam alıyor ve fırlatıp atıyorlar.Patrona şikayetçi olun,insanların bagajını parçalamaya hakkınız yok.
  • Yalan bunlar bu tarz yaklasim yok
  • Allah güç versin. alışveriş yapınca 5 kilo Patatesi zor taşıyorum, şu içinde kulaklarım dumanlı giriyorum eve
  • orda gorulenden daha zor sartlar ve okadar ıscıyle bı ucaga gıdılmez saolsun yonetıcıler 2 ıscı yeter dıorlar ö.b sahıslı kısı bunu bole demıstı zamanında ve sutun en az yogun oldugu saat ole etıket metıket bakmak yokk DUMEN :) ayrıca adem durgutcum ekıbın gene cok saglam ve muhsıncım gozluklerın yansın senın allah yar ve yardımcınız olsun hepınızı sevıorum ınsallah sartlarınız duzelır
  • sektör personeli değilim. videoyu zevkle izledim. uçakaltı personelinin şartlarının acilen iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 2 kere bavulu kırılmış biri olarak söylüyorum ki: bu iyileştirme kesinlikle bavullara da yansıyacaktır. 1000 liraya bu işi yaptırmaları kesinlikle adil değil. masa başında oturup işçi kadrosuyla 2000 tl'den fazla kazanan insanlar biliyorum. gerçi primleri mesaileri var mı bilmiyorum. velhasıl kelam emeğinize sağlık..
  • Iyi cok güzel de bebek arabamizi beklerken uçak boşaldı yeni ekip geldi :) birde business uctuk sözüm ona :) bebek Arabası ilk gelmesi gereken item üstelik priority etiketli
  • Allah kolaylık versin hepinize. Bel boyun fıtık düzleşme el kol bilek sinir sıkışması vs aklıma daha birsürü gelmeyen şeylerden sakınsın. İşinizi hiçde kolay değil arkadaşım. Kolay değil onları tüm gün indir kaldır yükle ve boşalt.

Zorlu mesleklerde görev yaparak o mesleklerde çalışanlara dikkat çeken Zorlu ve Oruçlu ekibi, bu kez de THY'ye konuk oldu.

TRT'de yayınlanan Zorlu ve Oruçlu ekibi, zor mesleklerde çalışanların yaptıkları işlerde neler yaşadığını ve hangi şartlarda çalıştıklarını ekranlara taşıyor.

Bu mesleklerden biri olan uçak altı personeline Ramazan ayında konuk olan ekip, bagajların uçağa taşınması, ayrıştırılması gibi işlemlerin nasıl yapıldığını inceledi.

TGS'deki çalışanlarla beraber neler yapıldığını gözlemleyen Zorlu ve Oruçlu ekibi, bagajları taşıyarak zamanla yarıştı.

İşte uçak altı personelinin yaşadıkları:

Bagajlarınız uçağa böyle hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

kuzey ~ 9 yıl önce
tanıtırken aslında bazı gerçekleri de programda söylemekten kaçınmamışlar mesela t bantlar şiştiğinde gelen bagajların 217 körük altında beklemesi uçakaltında çalışırken 3 dk kaldı rötara girmesin diye diye konveyörün gazına yüklenmesi ve uçak bitmeden diğer uçağın 25 dk sı kaldı diye açıkça söylenmesi yani az çok arkadaşlarımızın ne şartlarda ve zorluklarda çalıştığı gösterilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Walkingonair ~ 9 yıl önce
Best regards to ironhill

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg ~ 9 yıl önce
koskoca teknikte başka adam mı kalmamış kıllı tüylü konuşmaktan aciz adamı koymuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg ~ 9 yıl önce
teknisyen arkadaşımıza sallayacağına programı sunan muhabire salla sen ! Teknisyen Arkadaşımızı konuşturmuyor bile,tam anlatacakken başka birşey soruyor uçağı elliyor. Arkadaşımız yetkisi dahilinde konuşmuş yardımcı olmaya calışmış. Ne bu çekememezlik.
Adil ~ 9 yıl önce
Hiçbiri bagajları böyle kibarca koymuyor.TV olunca başka tabii.Sanki yaptıkları işten memnun olmamalarının sebebi yolcuymuş gibi bagajlardan intikam alıyor ve fırlatıp atıyorlar.Patrona şikayetçi olun,insanların bagajını parçalamaya hakkınız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hafif bagaj ~ 9 yıl önce
uçağa biniyorsan 15 kg dan ağır bagaj getirme 30,40 kg bagaj getirirsen hertürlü atarrrrımmmmm.1 metre bile tavan yükseklığı olmayan uçak ambarında başka türlü yükleyememmmm.
Kahraman ~ 9 yıl önce
Yalan bunlar bu tarz yaklasim yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
agv ~ 9 yıl önce
Allah güç versin. alışveriş yapınca 5 kilo Patatesi zor taşıyorum, şu içinde kulaklarım dumanlı giriyorum eve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dumen ~ 9 yıl önce
orda gorulenden daha zor sartlar ve okadar ıscıyle bı ucaga gıdılmez saolsun yonetıcıler 2 ıscı yeter dıorlar ö.b sahıslı kısı bunu bole demıstı zamanında ve sutun en az yogun oldugu saat ole etıket metıket bakmak yokk DUMEN :) ayrıca adem durgutcum ekıbın gene cok saglam ve muhsıncım gozluklerın yansın senın allah yar ve yardımcınız olsun hepınızı sevıorum ınsallah sartlarınız duzelır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakaltı'ndakilere ~ 9 yıl önce
sektör personeli değilim. videoyu zevkle izledim. uçakaltı personelinin şartlarının acilen iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. 2 kere bavulu kırılmış biri olarak söylüyorum ki: bu iyileştirme kesinlikle bavullara da yansıyacaktır. 1000 liraya bu işi yaptırmaları kesinlikle adil değil. masa başında oturup işçi kadrosuyla 2000 tl'den fazla kazanan insanlar biliyorum. gerçi primleri mesaileri var mı bilmiyorum. velhasıl kelam emeğinize sağlık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyi cok güzel de bebek arabamizi beklerken uçak boşaldı yeni ekip geldi :) birde business uctuk sözüm ona :) bebek Arabası ilk gelmesi gereken item üstelik priority etiketli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nemo ~ 9 yıl önce
Allah kolaylık versin hepinize. Bel boyun fıtık düzleşme el kol bilek sinir sıkışması vs aklıma daha birsürü gelmeyen şeylerden sakınsın. İşinizi hiçde kolay değil arkadaşım. Kolay değil onları tüm gün indir kaldır yükle ve boşalt.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bel ~ 9 yıl önce
bazıları bellerine koruma kuşağını takmışlar ama bazılarında görünmüyor , inşallah es geçmezler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000