31 Ağustos 2017, Perşembe 14:41:21

Babadağ'dan Zafer Bayramı için atladı

Tüm Türkiye'de dün Büyük Taarruz'un 95'inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmıştı. Babadağ'dan atlayış yapan Sinan Tarakçı, gökyüzünde açılan en büyük Atatürk baskılı Türk bayrağı büyük alkış topladı.
  • 95 yılda bir dağdan atlayıp bayrak açacak kadar ilerlemişiz.Bravo!Ne güzel değil mi?Bu gösteriyi yapan arkadaşımız yurt dışından ithal edilen bir paraşüt kullanıyor. Site editörü yine yurt dışından ithal bir bilgisayar ve yazılım ile bu yorumu ekliyor. Semalarımızı koruyan uçaklar, her gün bindiğiniz arabalarınız, cep telefonlarınız; hepsi yurt dışından.95 yılda epey ilerlemişiz değil mi?Bence çooook sevinmeliyiz.
  • Atatürk'te olmasa ne yapacağız bilmiyorum.Atatürk bu vatanı kurmuş biz onun bayrağını sallamaktan öteye geçemedik.iyi dersler,sağolll !!!!
  • İşte benim hocam, emeğinize yüreğinize sağlık kıymetli üstadım. Sizin öğrenciniz ve arkadaşınız olmaktan gurur duyuyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene. Ne mutlu sizin gibi yetişen nesile... Emniyetle uçun daima, Ata'mızı ve şanlı bayrağımızı semalarda dalgalandırın hep
  • Turkiyenin en gurur verici hareketlerinden biridir ki bu asikar. Emegine yuregine saglik sayin hocam, umidimizsin..

Tüm Türkiye'de dün Büyük Taarruz'un 95'inci yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmıştı. Babadağ'dan atlayış yapan Sinan Tarakçı, gökyüzünde açılan en büyük Atatürk baskılı Türk bayrağı büyük alkış topladı.

Fly Anatolia Uçuş Okulu kurucusu Sinan Tarakcı ve Erdoğan Bereket, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dün gerçekleştirdiği atlayış ile Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi. Tarakcı, Fethiye'de bulunan 1700 metre yükseklikteki Babadağ'dan atladı. Yaklaşık 1 saat havada kalan Tarakcı, 30 metrekarelik yamaç paraşütü kumaşından özel üretilen Atatürk baskılı Türk bayrağı açtı. 

İlgiyle izlenen Tarakcı'nın uçuşu, Belcekız Plajı'nda son buldu. Tarakcı Belcekız'a inişinin ardından izleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Öte yandan Tarakcı'nın açtığı Atatürk baskılı Türk bayrağı, Türkiye semalarında açılan Atatürk baskılı en büyük Türk bayrağı olma özelliğini taşıyor.







Babadağ'dan Zafer Bayramı için atladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

95lerden ~ 7 yıl önce
95 yılda bir dağdan atlayıp bayrak açacak kadar ilerlemişiz.Bravo!Ne güzel değil mi?Bu gösteriyi yapan arkadaşımız yurt dışından ithal edilen bir paraşüt kullanıyor. Site editörü yine yurt dışından ithal bir bilgisayar ve yazılım ile bu yorumu ekliyor. Semalarımızı koruyan uçaklar, her gün bindiğiniz arabalarınız, cep telefonlarınız; hepsi yurt dışından.95 yılda epey ilerlemişiz değil mi?Bence çooook sevinmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne mutlu türk'üm diyene.. ~ 7 yıl önce
Atatürk'te olmasa ne yapacağız bilmiyorum.Atatürk bu vatanı kurmuş biz onun bayrağını sallamaktan öteye geçemedik.iyi dersler,sağolll !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HNG ~ 7 yıl önce
İşte benim hocam, emeğinize yüreğinize sağlık kıymetli üstadım. Sizin öğrenciniz ve arkadaşınız olmaktan gurur duyuyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene. Ne mutlu sizin gibi yetişen nesile... Emniyetle uçun daima, Ata'mızı ve şanlı bayrağımızı semalarda dalgalandırın hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umidimiz ~ 7 yıl önce
Turkiyenin en gurur verici hareketlerinden biridir ki bu asikar. Emegine yuregine saglik sayin hocam, umidimizsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umutlar buysa ~ 7 yıl önce
Gelecekte ne yapacağız acaba? Basit şovlarla kendimizi kandırmayalım. Bu pilot iyi pilottur şüphem yok. Fakat yapılan iş kendini tatminden öteye geçememiş. Maça gidip bayrak sallasan skor değişiyor mu? İşyerine bayrak asınca üretim ve kazanç artıyor mu? Okulda bayrak giysen çalışmadığın sınavı geçiyor musun? Herkes işini tam yapsa bunlara zaten gerek yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000