14 Temmuz 2011, Perşembe 14:43:58

BABADAĞ'DA PARAŞÜT KAZASI: 2 ÖLÜ

Fethiye Babadağ'dan atlayan iki yamaç paraşütçüsü öldü.
  • Tüm havacı dostların başı sağolsun, bu gün İzmir'de eğitim uçağının düştüğünü haber aldık ilk önce, sonra bu üzücü kaza... Sorumlu aramak nafile, havacılığa gönül veren herkes için olası bir kaza. Bu işi yapıyorsak bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. Lütfen bu tür olayları birilerine hesap sormak için malzeme yapmayalım. Kimse intihar etmek için uçuşa çıkmıyor orada. THK bu işin eğitimini veren bir kurumdur, denetlemesini yapmak kurumun işi değildir. Kaldıki ferdi olarak herhangi bir tepeden herkes yamaç paraşütüyle uçabilir. Bunu denetlemek olası değil. Bu yanlış tedavi sonucu hayatını kaybeden bir kişi için tıp fakültesini suçlamaya benziyor.
  • ben defalarca hocalarla atladım, özellikle rüzgar, kalkış aşaması ve iniş aşaması konularında çok ciddi uyarıyor ve tekrar ettirip emin olarak atlayış yapıyorlardı. kazaların tamamına yakınının kalkış sırasında yolcunun hata yapması veya ani ters rüzgardan kaynaklı olduğu belirtiliyordu. zannediyorum benzer bi durumla yaşanan bi acı kaza olmuş. sebebi yakında belli olur ama olan iki insana oldu. denetimler ve eğitimler konusunda sıkıntı olduğu aşikar. lütfen bu konuyla daha fazla ilgilenilsin.
  • BUNUN talimatını benmi yazdım araştırın ağbi sonra konuşun
  • federasyon göreve spor bakanlığı göreve
  • federasyon göreve spor bakanlığı göreve
  • olaylardan haberin yok bari araştır da yaz yorumunu THK nın ölüdeniz de yamaç paraşütçü arkadaşımızın ölümü ile ne alakası var. ölen arkadaş bu işi özel yapan yıllardır tanıdığımız ağbimiz. başımız saolsun
  • Haftalar once defalarca yetkılılerı uyardık denetımden yoksun olan bır bolgede hergun o kadar cok tehlıke atlatılırken bunun ustune gıdılmemesı ayrı bır skandal.artık yeter parasutcu TERORUNE son verın ....2 kurus fazla kazanılacak dıye mılletın canını tehlıkeye atmanın bır anlamı yok...yeter artık yaptıklarınız arsı alayı gectı.
  • Arkadasim ben Turk Hava kurumunu sevmem uzaktan yakindan iliskim olmaz zira bu olayda konuyu nasil THK'ya bagladin onu anlayamadim???Orada ucus yapan parasutculer ozel sirketlere baglidir,bunun ulkemizde bir federasyonu yok tam anlamiyla takimi toplayip daga cikan ucus yapabiliyor,kurum ne yapsin?Cok cahilsin bence bu tip haberlere yorum yapip kendine guldurme,bu kazanin TKH ile uzaktan yakindan ilgisi yok.
  • neden Türk Hava Kurumunun Hatası olsun tamamen hava şartları ve pilotun sorumluluğundan kaynaklanır bu durum.
  • Hep aynı yerde aynı kazalr oluyor. Önlem alan yok.
Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki Babadağ’dan yamaç paraşütü ile atlayış yapan pilot Osman Ersan ile birlikte atladığı İngiliz turist, kayalıklara çarparak yaşamını yitirdi.

BABADAĞ'DA PARAŞÜT KAZASI: 2 ÖLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm havacı dostların başı sağolsun, bu gün İzmir'de eğitim uçağının düştüğünü haber aldık ilk önce, sonra bu üzücü kaza... Sorumlu aramak nafile, havacılığa gönül veren herkes için olası bir kaza. Bu işi yapıyorsak bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. Lütfen bu tür olayları birilerine hesap sormak için malzeme yapmayalım. Kimse intihar etmek için uçuşa çıkmıyor orada. THK bu işin eğitimini veren bir kurumdur, denetlemesini yapmak kurumun işi değildir. Kaldıki ferdi olarak herhangi bir tepeden herkes yamaç paraşütüyle uçabilir. Bunu denetlemek olası değil. Bu yanlış tedavi sonucu hayatını kaybeden bir kişi için tıp fakültesini suçlamaya benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben defalarca hocalarla atladım, özellikle rüzgar, kalkış aşaması ve iniş aşaması konularında çok ciddi uyarıyor ve tekrar ettirip emin olarak atlayış yapıyorlardı. kazaların tamamına yakınının kalkış sırasında yolcunun hata yapması veya ani ters rüzgardan kaynaklı olduğu belirtiliyordu. zannediyorum benzer bi durumla yaşanan bi acı kaza olmuş. sebebi yakında belli olur ama olan iki insana oldu. denetimler ve eğitimler konusunda sıkıntı olduğu aşikar. lütfen bu konuyla daha fazla ilgilenilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BUNUN talimatını benmi yazdım araştırın ağbi sonra konuşun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
federasyon göreve spor bakanlığı göreve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
federasyon göreve spor bakanlığı göreve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
olaylardan haberin yok bari araştır da yaz yorumunu THK nın ölüdeniz de yamaç paraşütçü arkadaşımızın ölümü ile ne alakası var. ölen arkadaş bu işi özel yapan yıllardır tanıdığımız ağbimiz. başımız saolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haftalar once defalarca yetkılılerı uyardık denetımden yoksun olan bır bolgede hergun o kadar cok tehlıke atlatılırken bunun ustune gıdılmemesı ayrı bır skandal.artık yeter parasutcu TERORUNE son verın ....2 kurus fazla kazanılacak dıye mılletın canını tehlıkeye atmanın bır anlamı yok...yeter artık yaptıklarınız arsı alayı gectı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadasim ben Turk Hava kurumunu sevmem uzaktan yakindan iliskim olmaz zira bu olayda konuyu nasil THK'ya bagladin onu anlayamadim???Orada ucus yapan parasutculer ozel sirketlere baglidir,bunun ulkemizde bir federasyonu yok tam anlamiyla takimi toplayip daga cikan ucus yapabiliyor,kurum ne yapsin?Cok cahilsin bence bu tip haberlere yorum yapip kendine guldurme,bu kazanin TKH ile uzaktan yakindan ilgisi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neden Türk Hava Kurumunun Hatası olsun tamamen hava şartları ve pilotun sorumluluğundan kaynaklanır bu durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hep aynı yerde aynı kazalr oluyor. Önlem alan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000