19 Temmuz 2017, Çarşamba 16:38:20

Babadağ'da 35 bin uçuş yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nde, ocak ayından bu yana 35 bin uçuş gerçekleştirildi.
  • Şu çok bilenler, yüzbin uçuşu olanlar konuşsun. Yaptığınız iş nedir? Facebook fotoğrafı sağlama mı? Havacılık ile ilgili bir eğitim verdiğiniz yok. Taşıdığınız adam paralı bir yolcu. Yani ne iş yaptığınızı sanıyorsunuz ki? Gelen gideni yol da yol.
  • Ne vergi verilmiş acaba bir de onu açıklasınlar
  • Bir gun sene 2009 babadagdan biz de atlayalimda face instagrama resim koyanlardan neyimiz eksik biz de maceraci havaci cool umuzu gosterek dedij atladik kendi cebimle bir iki profil resmi cektim.pilot arkadas cikardi kamera basladi beni cekip kaudetmeye muhabbete neyse fazla sallamadin indik arkadas ofise gidek sana videoyu gosterem dedi tamam dedim bozmadim neyse hizli hizli gosterdi ucusa 90tl vermisim pilotcuk dediki ne 50lira bu video dedim ben bunu neuapicam videoyu dwdi izliycen e izleyip neyapicam ?kalktim gittim.
  • Kaza her sporda olduğu gibi illaki paraşüt sporunda da olacaktır. Deli gibi spiral atıyorlar diyor yorumcu, o belki yerden deli gibi görünür. Spiral en güvenli hareketlerden biridir, bilmeden yazmış sayın yorumcu. Denetim yok yorumu hayal ürünüdür ve ölümden dönme gibi bit durum da yok. Otomobil kullanıp emniyet kemerini bağlamayan sürücüler her gün ölüm ile burun buruna geliyorlar, bizler değil.Ben 25 yıldır Babadağ'dan uçmaktayım ve takriben 13000 uçuşum var. Lütfen bilmeden cahil yorum yapmayın, size ve bize de yazıktır. Uçuş sayısına gelince, 35 bin uçuş yapıldı, doğrudur fakat uçuş sayısını ölçü olarak yanlıştır. Bu sporun tamamen ticari hale getirildi, asıl sıkıntı bu. Dolmuşa binmek gibi bir algı oluştu ve insatgram, facebook sevdası için sadece foto ve video ön planda. Denilecek çok şey var fakat dinleyen olmayacak nasılsa. Hadi ben yatmaya, yarın 5 sortim var...
  • Babadağda halen eksik çok yurtdışındaki takeofflara bakınca iyice görülüyor... Son zamanlardaki kısıtlamalarla kazalar azaldı ama ticarilerden single uçanlara yer yok buna çözüm lazım. Dip not: yo den zerre kadar anlamayanlar boş yorum yapmasa iyi olur sprial atıcak tabi adam ..
  • Kaza sayılarını da karşılaştırın bakalım. Her gün insanlar ölümden dönüyorlar, denetim yok, bazı paraşütçüler deli gibi spiral atarak uçuyorlar paraşütlerinin kapanması işten bile değil. Binmeyin derim...

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi'nde, ocak ayından bu yana 35 bin uçuş gerçekleştirildi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Fethiye Güç Birliği Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, FTSO'da gazetecilere yaptığı açıklamada, Babadağ'ın Türkiye'nin en iyi yamaç paraşütü merkezi olduğunu söyledi.

Babadağ'ın uçuş güvenliği bakımından da ön plana çıktığını vurgulayan Arıcan, yılın yedi ayında Babadağ'dan 35 bin uçuş gerçekleştiğini kaydetti.

Arıcan, Babadağ'ın her geçen gün daha kurumsal bir alana dönüştüğünü belirterek, uçuşların artarak süreceğini ifade etti. Arıcan, "Uçuş sayısından memnunuz. İnşallah bu yıl sonunda uçuş sayısıyla 2016'nın üzerine çıkacağız. Yamaç paraşütü denilince akla ilk Babadağ geliyor. Babadağ'ın ziyaretçileriyle bölge ve ülke ekonomisine de ciddi katkısı var." diye konuştu.

Babadağ'da 35 bin uçuş yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Bilenler konuşsun ~ 7 yıl önce
Şu çok bilenler, yüzbin uçuşu olanlar konuşsun. Yaptığınız iş nedir? Facebook fotoğrafı sağlama mı? Havacılık ile ilgili bir eğitim verdiğiniz yok. Taşıdığınız adam paralı bir yolcu. Yani ne iş yaptığınızı sanıyorsunuz ki? Gelen gideni yol da yol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vergi ~ 7 yıl önce
Ne vergi verilmiş acaba bir de onu açıklasınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Bir gun sene 2009 babadagdan biz de atlayalimda face instagrama resim koyanlardan neyimiz eksik biz de maceraci havaci cool umuzu gosterek dedij atladik kendi cebimle bir iki profil resmi cektim.pilot arkadas cikardi kamera basladi beni cekip kaudetmeye muhabbete neyse fazla sallamadin indik arkadas ofise gidek sana videoyu gosterem dedi tamam dedim bozmadim neyse hizli hizli gosterdi ucusa 90tl vermisim pilotcuk dediki ne 50lira bu video dedim ben bunu neuapicam videoyu dwdi izliycen e izleyip neyapicam ?kalktim gittim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Kaza her sporda olduğu gibi illaki paraşüt sporunda da olacaktır. Deli gibi spiral atıyorlar diyor yorumcu, o belki yerden deli gibi görünür. Spiral en güvenli hareketlerden biridir, bilmeden yazmış sayın yorumcu. Denetim yok yorumu hayal ürünüdür ve ölümden dönme gibi bit durum da yok. Otomobil kullanıp emniyet kemerini bağlamayan sürücüler her gün ölüm ile burun buruna geliyorlar, bizler değil.Ben 25 yıldır Babadağ'dan uçmaktayım ve takriben 13000 uçuşum var. Lütfen bilmeden cahil yorum yapmayın, size ve bize de yazıktır. Uçuş sayısına gelince, 35 bin uçuş yapıldı, doğrudur fakat uçuş sayısını ölçü olarak yanlıştır. Bu sporun tamamen ticari hale getirildi, asıl sıkıntı bu. Dolmuşa binmek gibi bir algı oluştu ve insatgram, facebook sevdası için sadece foto ve video ön planda. Denilecek çok şey var fakat dinleyen olmayacak nasılsa. Hadi ben yatmaya, yarın 5 sortim var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paraşütçü ~ 7 yıl önce
Babadağda halen eksik çok yurtdışındaki takeofflara bakınca iyice görülüyor... Son zamanlardaki kısıtlamalarla kazalar azaldı ama ticarilerden single uçanlara yer yok buna çözüm lazım. Dip not: yo den zerre kadar anlamayanlar boş yorum yapmasa iyi olur sprial atıcak tabi adam ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Kaza sayılarını da karşılaştırın bakalım. Her gün insanlar ölümden dönüyorlar, denetim yok, bazı paraşütçüler deli gibi spiral atarak uçuyorlar paraşütlerinin kapanması işten bile değil. Binmeyin derim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcuk ~ 7 yıl önce
Simdi sen bu yazdigina yorummu diyorsun. Eminim senin gibiler icin su icmekte cok tehlikelidir. Orada ucanlar tecrübeli ve sertifikali insanlar. Korkanda gitmesin ucmasin. Kimseyi zorlayanda yok....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000