12 Ekim 2019, Cumartesi 14:04:13

Boeing'de deprem... Muilenburg'un görevine son verildi!

Dünyanın en büyük iki uçak üreticisinden biri olan Boeing'de "737MAX krizi" yönetimde önemli değişikliklerin yaşanmasına neden oldu. Boeing'de Muilenburg'in yönetim kurulu başkanlığı dönemi sona erdi!
  • Ne oldu Muilenburg kardeş. Lion siparişleri iptal edeceğim dediğinde münhasıran iptal olamaz diye lion a gider yapıyordun. En büyük musterilerilerinden birine iki günlük uçak bakımsızliktan düştü demekle kurtaramadin paçayı. Suyun ısındı. Bu saatten sonra anca uber yaparsın. Üçüncü dünya ülkesi şirketi kimse bir sey diyemez diye atar yaptığın kişinin böyle ahi tutar. Yüzlerce max uzerinde patlar böyle. Ilahi adalet.
  • ÇOK ÜZÜLDÜM VAH VAH VAH .
  • Aklımızdan ilk geçen düşünce "Oh iyi oldu hak etmişti"
  • O govde degismeli, artik makyaj kurtarmiyor

Art arda kaza yapan 737 Max uçaklarının ardından Boeing'de sular durulmuyor. Şirketin hem Yönetim Kurulu Başkanı Hem CEO'su olan Dennis Muilenburg'un Yönetim Kurulu Başkanı görevine son verildi.

Wall Street Journal’da yer alan habere göre; Muilenburg şirkette CEO'luk görevine devam edecek.

Endonezya ve Ethiopya'da gerçekleşen kazalarda 346 yolcu hayatını kaybetmişti.

Şirketin yönetim kurulu başkanlığına başına dünyanın en büyük yatırım fonlarından olan Blackstone geçmişine sahip David Calhoun getirildi.

Boeing'de deprem... Muilenburg'un görevine son verildi!

Yorumlar

Lion ~ 5 yıl önce
Ne oldu Muilenburg kardeş. Lion siparişleri iptal edeceğim dediğinde münhasıran iptal olamaz diye lion a gider yapıyordun. En büyük musterilerilerinden birine iki günlük uçak bakımsızliktan düştü demekle kurtaramadin paçayı. Suyun ısındı. Bu saatten sonra anca uber yaparsın. Üçüncü dünya ülkesi şirketi kimse bir sey diyemez diye atar yaptığın kişinin böyle ahi tutar. Yüzlerce max uzerinde patlar böyle. Ilahi adalet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK ÜXÜCÜ ~ 5 yıl önce
ÇOK ÜZÜLDÜM VAH VAH VAH .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goody ~ 5 yıl önce
Aklımızdan ilk geçen düşünce "Oh iyi oldu hak etmişti"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tavsiyem ~ 5 yıl önce
O govde degismeli, artik makyaj kurtarmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000