02 Temmuz 2020, Perşembe 09:31:32

B737 Max’in Test Uçuşları Tamamlandı

Amerikan Federal Havacılık Dairesi (FAA) yaptığı açıklamada, Boeing’in üç gün süren B737 Max tipi sertifikasyon test uçuşlarını tamamladığını duyurdu.
  • Tüm süreç tamamlansın ilk siparişleri veren Onur air gibi olacak süreci bilen bilir onur air airbus 320 siparişleri sürecini
  • FAA'in vakti zamanında nelere göz yumduğunu da hatırlayın..göz göre göre 346 kişi ölüme gitti resmen.. testler tamamlanıp onay verilse bile bu saatten sonra o MAX'lara kolay kolay değil yolcu uçucu ekip bile bulabilir mi o da ayrı bir soru..önyargıları yok etmek atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur diye boşuna dememiş einstein amcamız..

Amerikan Federal Havacılık Dairesi (FAA) yaptığı açıklamada, Boeing’in üç gün süren B737 Max tipi sertifikasyon test uçuşlarını tamamladığını duyurdu.

Boeing 737 Max tipi uçaklar 5 ay içinde iki ölümcül kazaya karışmış ve 346 kişinin ölümüne sebep olduktan sonra Mart 2019 da uçuşlardan çekilmişti.

FAA, üç günlük testten elde edilen verileri yine de değerlendirilmesi gerektiğini ve B737 Max uçağında tamamlanması gereken başka maddeler olduğunu da açıkladı.

©️AirportHaber

B737 Max’in Test Uçuşları Tamamlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Teşvik ~ 4 yıl önce
Tüm süreç tamamlansın ilk siparişleri veren Onur air gibi olacak süreci bilen bilir onur air airbus 320 siparişleri sürecini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maverick ~ 4 yıl önce
FAA'in vakti zamanında nelere göz yumduğunu da hatırlayın..göz göre göre 346 kişi ölüme gitti resmen.. testler tamamlanıp onay verilse bile bu saatten sonra o MAX'lara kolay kolay değil yolcu uçucu ekip bile bulabilir mi o da ayrı bir soru..önyargıları yok etmek atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur diye boşuna dememiş einstein amcamız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 4 yıl önce
Yolcuların kaçı bindiği uçağın ne olduğun bakıyor ki. Çok da rahat bulurlar
Emre Can ~ 4 yıl önce
Ölüm Allahın emri yeğenim o Boeing den ekmek yiyoruz neden böyle ön yargılı davranıyorsun
Cpt plt ~ 4 yıl önce
Bem uçarım yöneticilerim aldıktan sonra uç dedikten sonra uçmucak bir Türk pilot olamaz. Varsa kasit vardır fetocüdür....
Mevrik kardese ~ 4 yıl önce
Biz aylarca uctuk, ucagi sevdik, hevesle bekliyoruz geri donmesini, unutma sistemler degil bilgisizlik oldurur.
havacı ~ 4 yıl önce
havacılık ile bilgin olmadığı belli, sadece Max'ta değil bir çok uçakta özellikle yeni üretilen uçaklarda bu oluyor. geçmişte PW4000 serisi motorlarda çok ciddi sıkıntılar yaşanmıştı eee insanlar o motorları çöpe mi attı?! yaşananlar keşke olmasaydı ama sizin mantığınızla gidersek hiçbir uçak uçmaz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000