16 Haziran 2022, Perşembe 09:09:12

Azur Air'den Dalaman ve Antalya hamlesi

Azur Air, Rusya'nın iki şehrinden daha Antalya ve Dalaman'a charter uçuş başlatma kararı aldı.
  • fiyatı çok ucuz üstelik. Ucuz olduğu içinde Çelebi'den alıyor yer hizmetini. Başlarına koyduğu Gözen ile de gözetliyor. Pastayı DHMI, hepsi körük pozisyona park etsin isteyen YDA ile dilimlerini paylaşıyor. Eyy ÇHS Satış Pazarlama ve onların başlarındaki B.M & G.M , aman havayolu kaçar diye korkmadan kupon fiyatını arttırın ki hizmet veren istasyonların gelirleri artsın devamında işçi kazansın, kışın halimiz nice olacak diye düşünmesin.
  • Ben mursi yorumumu paylaş 30 dk önce yazdığım

Azur Air, Rusya'nın iki şehrinden daha Antalya ve Dalaman'a charter uçuş başlatma kararı aldı.

Son açıklamasında Rusya'nın Nizhny Novgorod, Ufa ve Yekaterinburg'dan Türkiye’ye charter uçuş başlatacağını açıklayan Azur Air, iki şehirden daha uçuşlara başlama kararı aldı. Şirkete yakın kaynakların bildirdiğine göre Azur Air, Soçi'den Antalya'ya, Samara'dan ise Antalya ve Dalaman'a charter uçuş başlatacak.

Samara'dan Antalya ve Dalaman uçuşları

Turizmgüncel'de yer alan bilgiye göre; 18 Haziran'da başlayacak Samara-Antalya-Dalaman uçuşlarında ANEX Tour, Coral Travel, PEGAS Touristik, FUN&SUN ve Intourist'in blok koltuk alacağı bildirildi.

Soçi-Antalya uçuşları

Soçi-Antalya uçuşlarının da 18 Haziran'da başlayacağı ve bu uçuşlarda da Intourist hariç diğerlerinin (ANEX Tour, Coral Travel, PEGAS Touristik, FUN&SUN) blok koltuk alacağı kaydedildi.

Azur Air'den Dalaman ve Antalya hamlesi

Yorumlar

Kupon ~ 2 yıl önce
fiyatı çok ucuz üstelik. Ucuz olduğu içinde Çelebi'den alıyor yer hizmetini. Başlarına koyduğu Gözen ile de gözetliyor. Pastayı DHMI, hepsi körük pozisyona park etsin isteyen YDA ile dilimlerini paylaşıyor. Eyy ÇHS Satış Pazarlama ve onların başlarındaki B.M & G.M , aman havayolu kaçar diye korkmadan kupon fiyatını arttırın ki hizmet veren istasyonların gelirleri artsın devamında işçi kazansın, kışın halimiz nice olacak diye düşünmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Admin ~ 2 yıl önce
Ben mursi yorumumu paylaş 30 dk önce yazdığım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Нураддин ~ 2 yıl önce
Azur air çok kalitesiz bir hava şirketi. Uçakları kokuyor ve kirli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000