21 Mayıs 2022, Cumartesi 17:31:59

Azur Air'den Antalya Atağı

Rusya'dan Türkiye'ye yeni uçuş haberleri gelmeye devam ediyor.
  • Ne ADAMLAR çıkartıldılar, ne adamcıklar kaldılar. Vay vay vay. Adalet mi dediniz ? Mavi göklerde aramayın. arif olanların kardeşçikleri iyisiniz yine.
  • Sıkıntı çok. Personele haksızlık. Simdiden beddualar
  • 60 civarı yapılan personel çıkışlarını da yazsanız keşke. Sezon başlamış ve diğer şirketler alımları yapmışken, bu şirketin arkadaşlarımızı ortada bırakmalarını kınıyorum. Saygılar.
  • Azur air çok güzel bir kadroyla pazara dahil oluyor.Balaban kaptan işin başında ve layığıyla yapacak birisi İyi şanslar Balaban kaptanım
  • Beni en çok Rusya'dan yapılan uçuşların çoğalması sevindiriyor.

Sivil havacılık sektörü batılı devletlerin yaptırımlarına maruz kalan Rusya Federasyonu'ndan Türkiye'ye yapılacak uçuş sayıları artmaya devam ediyor.

AZUR Air Ufa-Antalya ve Yekaterinburg-Antalya hatlarını açıyor

Turizmgünxel'de yer alan habere göre; Yeni uçuş haberleri bu sefer AZUR Air'den geldi. Şirket tarafından seyahat acentelerine yapılan bildirimde, Ufa ve Yekaterinburg'dan Antalya'ya uçuş yapılacağı duyuruldu.

THY Rusya'nın 9 şehrinden Antalya, Bodrum ve Dalaman'a uçuyor

Halihazırda Moskova'dan THY, Pegasus Hava Yolları, Pegas Fly ve Red Wings; St. Petersburg, Kazan, Perm, Surgut, Chelyabinsk, Kaliningrad, Tyumen ve Omsk'dan ise THY'nin uçuş yaptığı Antalya güzergahına Rusya'dan iki rota daha eklenmiş oldu.

Moskova'dan Dalaman ve Bodrum'a seferler yapan THY, bu iki noktaya St Petersburg ve Kazan'dan da uçacak. Öte yandan Pegasus Hava Yolları, ANEX Tour'un partnerliğinde Moskova'dan Dalaman'a uçacak.

Azur Air'den Antalya Atağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ne adamlar ~ 2 yıl önce
Ne ADAMLAR çıkartıldılar, ne adamcıklar kaldılar. Vay vay vay. Adalet mi dediniz ? Mavi göklerde aramayın. arif olanların kardeşçikleri iyisiniz yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif olanlardan kasıt ne? ~ 2 yıl önce
Arif olanlardan kasıt ne? Bir kişi ve onun saz arkadaşları mı yoksa kast edilen?
Azurrrrr ~ 2 yıl önce
Sıkıntı çok. Personele haksızlık. Simdiden beddualar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost ~ 2 yıl önce
60 civarı yapılan personel çıkışlarını da yazsanız keşke. Sezon başlamış ve diğer şirketler alımları yapmışken, bu şirketin arkadaşlarımızı ortada bırakmalarını kınıyorum. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi şanslar ~ 2 yıl önce
Azur air çok güzel bir kadroyla pazara dahil oluyor.Balaban kaptan işin başında ve layığıyla yapacak birisi İyi şanslar Balaban kaptanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzer Abazan ~ 2 yıl önce
Beni en çok Rusya'dan yapılan uçuşların çoğalması sevindiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnan ki ~ 2 yıl önce
Eleman çıkarmaları üzücü. İnş en kısa zamanda toparlarlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000