12 Nisan 2009, Pazar 07:20:11

Azeri işadamı, Fransız Eagle Aviation’ı aldı

Azeri işadamı Ali Evsen, Fransız Eagle Aviation Havayolları’nı satın aldı.
  • Hinci, bu yahşi Azarbaycan balası, Rus tüccar kısmısının hamısını geri eylemiştiiir. Rusların hamısına -hassaten Moskovalı pussycat'e- kapak olaaar... :)
  • Biz Evsen grubu tebrik ediyoruz ve basharilarinin devamini diliyorum,Helal olsun.
  • zaten dünyada rus işadamlarından sonra azeri iş adamları geliyo var mı adını duyuran bi trakyalı iş adamı???trakya da en ii iş devlet memurluğu.gerisini siz düşünün.baykal olmuş mister stop veya mister stay in this situation.geçen genel seçimdeki cumhuriyet mitinglerimizde yapılamadı içerde galiba arkadaşlar.ergene havzası kan ağlıyo son 20 yıldır varmı haberiniz.atıp tutan kardeşlerim.size mesajım açın gözünüzü bakmayın şaşı alayınız.küçükçekmece tren istasyonu duvarında güzel bi yazı.gerisi sizden....

Havayolundan yapılan açıklamada, ağırlıklı olarak Suudi Arabistan’a uçak kiralama hizmeti veren havayolunun Azeri Evsen Grup ve ortağı Belçikalı yatırımcı Benoit Bogaerts tarafından satın alındığı belirtildi.

Filosunda ikisi Boeing 757, ikisi de Airbus A310 tipi toplam dört uçak bulunan havayolu, Suudi Arabistan’la yaptıkları uçak kiralama anlaşmasında dolar ve Euro paritesindeki farklılık nedeniyle geçen yılı 5 milyon euro zarar etmişti.

Havayolu şirketi yeni ortaklık yapısı ile filosuna yeni nesil uçaklar alarak operasyonunu hem hac hem de tarifesiz seferlerle artırmayı planlıyor.

Azeri işadamı, Fransız Eagle Aviation’ı aldı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Hinci, bu yahşi Azarbaycan balası, Rus tüccar kısmısının hamısını geri eylemiştiiir. Rusların hamısına -hassaten Moskovalı pussycat'e- kapak olaaar... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz Evsen grubu tebrik ediyoruz ve basharilarinin devamini diliyorum,Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
zaten dünyada rus işadamlarından sonra azeri iş adamları geliyo var mı adını duyuran bi trakyalı iş adamı???trakya da en ii iş devlet memurluğu.gerisini siz düşünün.baykal olmuş mister stop veya mister stay in this situation.geçen genel seçimdeki cumhuriyet mitinglerimizde yapılamadı içerde galiba arkadaşlar.ergene havzası kan ağlıyo son 20 yıldır varmı haberiniz.atıp tutan kardeşlerim.size mesajım açın gözünüzü bakmayın şaşı alayınız.küçükçekmece tren istasyonu duvarında güzel bi yazı.gerisi sizden....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000