16 Mart 2021, Salı 16:43:37

Azerbaycan'a kimlikle seyahatin tarihi açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü , Türkiye ile Azerbaycan yeni kimlik kartları ile seyahatin 1 Nisan 2021 tarihinde başlayacağını duyurdu.
  • Ukrayna,Moldova,Gürcistan ve KKTC'DEN sonra 5. ülke Azerbaycan oldu....İnşallah 15 olur.
  • çin aşısı ile hiçbir ülke almayacagı için, anca azeriye gideriz zaten. Pasaport yokuşu da yapmasınlar kimlik yeter işte
  • Öyle bir önemli anlatılmış ki sanki AB ye pasaportsuz seyahat edeceğiz. Yahu alt tarafı azerbaycan.
  • Birak kimligi artik pasaportumuzla vizemizle bile seyahat edemiyoruz pandemi doneminde
  • Peki yurtdışı çıkış harç bedeli 15 tl iken neden 50 tl oldu neden sadece türkiyede var bu harç bedeli neden birileri çıkıp bunu biraz düşürmüyor. Kimse kusura bakmasın 3.dünya ülkesi Türkiye.
  • Güzel de aleyhimize ne varsa yapan,besleyen,koruyan ab üyesi ülkelerin vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimlikle gelip,çıkmadan 9 ay kalabiliyor,vergisiz ev,arsa alabiliyor peki biz oralara bu şartlarda gidip,gayrimenkul alabiliyor muyuz? Tabii ki hayır. Eee hani gelişmiş,zenginleşmiş,uçmuştuk,kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bize gıpta ediyordu,nerede? Demek ki onların parasına,icadına,turistine her şeyine deli gibi muhtacız o yüzden de kimse boşa üflemesin...

Emniyet Genel Müdürlüğü , Türkiye ile Azerbaycan  yeni kimlik kartları ile seyahatin 1 Nisan 2021 tarihinde başlayacağını duyurdu.

mniyet Genel Müdürlüğü'nün Türkiye ile Azebaycan arasında yeni kimlikle sayahat döneminin başlayacağı tarihi duyurdu.

EGM'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "İki devlet tek millet. Türkiye ile Azerbaycan artık daha yakın... İki ülke vatandaşları, 1 Nisan 2021'den itibaren karşılıklı ziyaretlerde yeni tip kimlik kartı ile seyahat edebilecek. Vizesiz ikamet süresi 30 günden 90 güne çıkartıldı" ifadeleri kullanıldı.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DUYURMUŞTU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 10 Aralık 2020'de Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Kardeşim Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'la imzaladığımız protokolle Türkiye-Azerbaycan arasında çok yakında sadece kimlik kartımızla seyahat edebileceğiz. Tek Millet İki Devlet'e de bu yakışır! Hayırlı olsun!" paylaşımını yapmıştı.

Azerbaycan'a kimlikle seyahatin tarihi açıklandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Kimlik ~ 3 yıl önce
Ukrayna,Moldova,Gürcistan ve KKTC'DEN sonra 5. ülke Azerbaycan oldu....İnşallah 15 olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 3 yıl önce
Moldova'dan haberim yoktu. Gerçek mi ?
eee ~ 3 yıl önce
çin aşısı ile hiçbir ülke almayacagı için, anca azeriye gideriz zaten. Pasaport yokuşu da yapmasınlar kimlik yeter işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baku ~ 3 yıl önce
Öyle bir önemli anlatılmış ki sanki AB ye pasaportsuz seyahat edeceğiz. Yahu alt tarafı azerbaycan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne abartisi ~ 3 yıl önce
Alt tarafıda Azerbaycan üst tarafıda. senin alt tarafin ne acaba, abartı neresinde...?
Saka misiniz siz ~ 3 yıl önce
Birak kimligi artik pasaportumuzla vizemizle bile seyahat edemiyoruz pandemi doneminde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.dünya ülkesinin vatandaşı ~ 3 yıl önce
Peki yurtdışı çıkış harç bedeli 15 tl iken neden 50 tl oldu neden sadece türkiyede var bu harç bedeli neden birileri çıkıp bunu biraz düşürmüyor. Kimse kusura bakmasın 3.dünya ülkesi Türkiye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimlik ~ 3 yıl önce
Güzel de aleyhimize ne varsa yapan,besleyen,koruyan ab üyesi ülkelerin vatandaşları ülkemize günü geçmiş dahi olsa kimlikle gelip,çıkmadan 9 ay kalabiliyor,vergisiz ev,arsa alabiliyor peki biz oralara bu şartlarda gidip,gayrimenkul alabiliyor muyuz? Tabii ki hayır. Eee hani gelişmiş,zenginleşmiş,uçmuştuk,kimseye ihtiyacımız yoktu,herkes bize gıpta ediyordu,nerede? Demek ki onların parasına,icadına,turistine her şeyine deli gibi muhtacız o yüzden de kimse boşa üflemesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000