23 Ocak 2013, Çarşamba 14:46:15

AZERBAYCAN HOCALI'DAN KALKAN UÇAKLARI VURACAK

Azerbaycan, Hocalı Havaalanı'nı kullanacağını açıklayan Ermenistan'a tepki olarak uçuş kurallarına uymayan uçakların vurulmasını öngören bir yasa hazırladı
  • hadi Türk&Azeri ermenileri yok edecekk
  • ne olrsa olsun qarabaga girmek zornda azerbaycan. sexsen men bir azeri olarak beleyasamak isdemremm. saavas olması lazm ha hamımız erkek kımı doyuup ya olacegız ya ermenisdanı xerteden silecegiz ya da qorxax kmı saklana saklana yasayacaqız. sexsen men bele yasamaxdansa olmeyi tercih edenledenm. ya qarrabag ya olum
  • ne çetesinden bahsediyosun haberin var mı senin??tüm her şeyi yapan ruslar oldu hep, ermeni sadece oyuncak ortada .. ayrıca o onuru tüm dünyanın gözü önünde ruslara ve başka düşmanlara karşı gerekli olan her şeyi yaptı daha da yapıcak.. ama daha bir kaç gün önce milletin gözü önünde her kes çıkıp ermeniyiz diye biliyosa istanbulun göbeğinde sen kalkıp burda onurdan bahsetme!!! öle savaş uçağı var diye istediğini yapamıyosun malesef,türkiyede de savaş uçakları var ne oldu pkk ya peki?? her gün o kadar masum insanlarımız şehit oluyor malesef(( düşmanların inadına yaşasın güçlü türk milleti Azerbaycan-Türkiye)))
  • ermeniler zaten senin topraklarının yüzde yirmibeşini işgal etmişler be kardeş azeriler madem savaş uçağınız vardı da daha ne bekliyorsunuz? bir avuç ermeni çetesine teslim oldunuz, onurlu bir ülke gibi savaşın alın topraklarınızı geri bırakın rus votkası içip uyumayı !!!
  • Putinden sakasvili gibi tokadi yerler. Ruslari mi uyardilar ???? Ermenistanda üstlenmis 40 adet Rus MIG29 var ve Pilotlarin yarisi Ermeni Google den EREBUNI ve GYUMRI Air Base e bakip uçaklari sayabilirsiniz. Zaten bu ara Putin çok sinirli kizdirmamak lazim. Zaten MIG leri en iyi kullanan Ruslardir
  • Yuru be azerbaycan bu ermenilerin suyu isiniyo zaten ne gerekiyosa fazlasiyla yerine getir
  • Ya napacaktı? El mi sallayacaklardı? Olması gereken de bu zaten.

Azerbaycan Bakanlar Kurulu, ülkenin hava alanının kullanılmasına dair yeni kurallar belirledi. Buna göre hava alanı içerisinde ilk defa "yasak bölgeler" ve "kısıtlanmış bölgeler" yer almaya başladı. Yasaklara uymayan uçakların cezalandırılması öngörülüyor. Anons ve uyarılara uymayan uçakların ise imha edilmesine izin verildi.

Yeni kurallar Dağlık Karabağ sorunun tekrar gündeme taşınmasından sonra kabul edildi. İşgal altındaki Azerbaycan topraklarında havaalanının kullanılacağına dair açıklamalar yapılmaktaydı. Ermeniler Hocalı Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara hazır olduğunu belirtmişti. Erivan yetkililerinin bu açıklamaları Bakü resmileri tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Konu hakkında açıklama yapan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov, havaalanının kendisinin sorun olmadığını ancak kullanılmasının karşılıklı anlaşma ile olabileceğini ifade etti. Bakana göre bundan önce Ermeni askerlerinin Azerbaycan topraklarından çekilmesi ve havaalanının sadece sivil uçaklar tarafından barışçıl maksatla kullanılması gerekiyor. Memmedyarov, uyarıların Ermeniler tarafından dikkate alınmaması durumunda havaalanından kalkan uçakların Azeri savaş uçakları tarafından indirileceğini veya imha edileceğini vurguladı.

Bakanın açıklamalarından sonra Azeri savaş uçaklarının Ağdam ve Terter bölgelerinde uçuş yapması dikkat çekti. Uzmanlar bakanlar kurulu tarafından onaylanan yeni yasanın hukuki altyapı oluşturmak maksadıyla hazırlandığını ve Bakü yetkililerinin açıklamalarının ciddiye alınması gerektiğini belirtti.

Milli Meclisi'nin Başkan Yardımcısı Ziyafet Eskerov da hava sahasını ihlal eden uçakların imha edileceğini öne sürerek Hocalı Havaalanı'nı kullanacak yabancı ülkelere uyarıda bulundu.

AZERBAYCAN HOCALI'DAN KALKAN UÇAKLARI VURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Türk ~ 10 yıl önce
hadi Türk&Azeri ermenileri yok edecekk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
naxcvanlı ~ 11 yıl önce
ne olrsa olsun qarabaga girmek zornda azerbaycan. sexsen men bir azeri olarak beleyasamak isdemremm. saavas olması lazm ha hamımız erkek kımı doyuup ya olacegız ya ermenisdanı xerteden silecegiz ya da qorxax kmı saklana saklana yasayacaqız. sexsen men bele yasamaxdansa olmeyi tercih edenledenm. ya qarrabag ya olum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
savaş uçaklarına ~ 11 yıl önce
ne çetesinden bahsediyosun haberin var mı senin??tüm her şeyi yapan ruslar oldu hep, ermeni sadece oyuncak ortada .. ayrıca o onuru tüm dünyanın gözü önünde ruslara ve başka düşmanlara karşı gerekli olan her şeyi yaptı daha da yapıcak.. ama daha bir kaç gün önce milletin gözü önünde her kes çıkıp ermeniyiz diye biliyosa istanbulun göbeğinde sen kalkıp burda onurdan bahsetme!!! öle savaş uçağı var diye istediğini yapamıyosun malesef,türkiyede de savaş uçakları var ne oldu pkk ya peki?? her gün o kadar masum insanlarımız şehit oluyor malesef(( düşmanların inadına yaşasın güçlü türk milleti Azerbaycan-Türkiye)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
savaş uçakları ~ 11 yıl önce
ermeniler zaten senin topraklarının yüzde yirmibeşini işgal etmişler be kardeş azeriler madem savaş uçağınız vardı da daha ne bekliyorsunuz? bir avuç ermeni çetesine teslim oldunuz, onurlu bir ülke gibi savaşın alın topraklarınızı geri bırakın rus votkası içip uyumayı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYARIDA BULUNMUS ~ 11 yıl önce
Putinden sakasvili gibi tokadi yerler. Ruslari mi uyardilar ???? Ermenistanda üstlenmis 40 adet Rus MIG29 var ve Pilotlarin yarisi Ermeni Google den EREBUNI ve GYUMRI Air Base e bakip uçaklari sayabilirsiniz. Zaten bu ara Putin çok sinirli kizdirmamak lazim. Zaten MIG leri en iyi kullanan Ruslardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkanizdayiz ~ 11 yıl önce
Yuru be azerbaycan bu ermenilerin suyu isiniyo zaten ne gerekiyosa fazlasiyla yerine getir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can Azerbaycan ~ 11 yıl önce
Ya napacaktı? El mi sallayacaklardı? Olması gereken de bu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000