28 Temmuz 2017, Cuma 15:21:55

AZAL Anadolujet modelini hayata geçiriyor

Azerbaycan'ın milli havayolu şirketi AZAL, Türk Hava Yolları'nın "Anadolujet" modeline benzer bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.
  • Bizdeki embraer uçaklar ise gönderildi ve türkiye de bölgesel uçak maalesef yok...Thy nin bölgesel uçak almamasındaki ısrarını kimse anlamış değil biraz lufthansa örneğini alsınlar kendilerine nedir bu sadece airbus boeing ısrarı???
  • Vay anasını bütün dünyada uygulanan model ne zaman thy ye ait oldu acaba? Azal ı tebrik etmek lazım new york falan güzel atak yaptılar ama tutunmaları lazım. Türkiye pazarından izmir antalya ankara şeklinde güzel müşteri çekebilirler çünkü
  • gibi yazı olmuş
  • Aferin, bizde de Bursa'dan Embraerle uçuşlar başlatılır umarım. Bir gün bu ülkede önemli konumlara geleceğim, ilk icraatım üvey evlat Bursa'dan uçuş başlatmak olacak. Gelip buraya da yazacağım
  • Hayırlı olsun can kardeşlerimiz
  • Anadolu jet yurt dışı uçmuyor ki nasıl anadolujete bağladın anlamadım..
  • pegasusdur o. anadolujet olsa duramazlar :)
  • tutmadı
  • Azaljet olmadi simdi buta mi ayni ucaklarla isim degisikligi

Azerbaycan'ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi AZAL, bu yılın Eylül ayında Buta Airways adıyla low-cost hizmet verecek bir projeyi hayata geçirecek.

AZAL tarafından yapılan açıklamada, operasyon merkezinin Bakü olacağı ve başlangıçta  Moskova, Antalya, Kazan, Kiev, Tiflis, Tahran gibi noktalara uçuş yapılacağı belirtildi.

Buta Airways, Azerbaycan'ın ilk düşük maliyetli hizmeti sunacak havayolu şirketi olacak. Şirket uçuşlarını Embraer uçaklarıyla gerçekleştirecek.

AZAL Anadolujet modelini hayata geçiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Embraer ~ 7 yıl önce
Bizdeki embraer uçaklar ise gönderildi ve türkiye de bölgesel uçak maalesef yok...Thy nin bölgesel uçak almamasındaki ısrarını kimse anlamış değil biraz lufthansa örneğini alsınlar kendilerine nedir bu sadece airbus boeing ısrarı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlamaco ~ 7 yıl önce
Emraer'in pazarlama & reklam muduru gibi konusmussunuz! :)
Çok haklısınız ~ 7 yıl önce
Alınması halinde THY'de bölgesel uçaklar ile Anadolu'dan yurtdışına sefer başlatılabilir ve %30-40 doluluk uçak tipinin küçültülmesiyle %80-90'a düşer.
Karşıyakalı ~ 7 yıl önce
Vay anasını bütün dünyada uygulanan model ne zaman thy ye ait oldu acaba? Azal ı tebrik etmek lazım new york falan güzel atak yaptılar ama tutunmaları lazım. Türkiye pazarından izmir antalya ankara şeklinde güzel müşteri çekebilirler çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanki low cost un mucidi thy ~ 7 yıl önce
gibi yazı olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 7 yıl önce
Aferin, bizde de Bursa'dan Embraerle uçuşlar başlatılır umarım. Bir gün bu ülkede önemli konumlara geleceğim, ilk icraatım üvey evlat Bursa'dan uçuş başlatmak olacak. Gelip buraya da yazacağım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa birliği ~ 7 yıl önce
destekliyorum hemşehrim
Rakun ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun can kardeşlerimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava civa ~ 7 yıl önce
Anadolu jet yurt dışı uçmuyor ki nasıl anadolujete bağladın anlamadım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeni gelen ~ 7 yıl önce
süs geçmişini öğren anadolu jetin öyle konuş.ağzı olan konuşuyor.eli tutan yazıyor
almayın bunlari ~ 7 yıl önce
uçağı indirdiği için tebrik ederim.ama operasyon baştan sona yanlış.uçaktakileri azrail değil de başka melek toplamış aynı yere! bu şans her zaman olmaz!
kaptan ~ 7 yıl önce
kitapları ezberleyen herkes kaptan olamaz.kitapta bu bölüm henüz yayınlanmamış.öngörü ve baskı stres altında doğru kararlar alabilmeli kaptan.
pegasusdur o ~ 7 yıl önce
pegasusdur o. anadolujet olsa duramazlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaptılar ~ 7 yıl önce
tutmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Azaljet olmadi simdi buta mi ayni ucaklarla isim degisikligi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000