09 Mayıs 2014, Cuma 09:21:32

AYJET UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ

Ayjet Uçuş Okulu'na ait bir eğitim uçağı iniş sırasında kırım geçirdi, şans eseri öğrenci pilot kazadan sağ olarak kurtuldu.
  • Torpilin en çok döndüğü kurum . Bilhakis kaptan çocuklarına
  • Değerli kardeşlerim yıl 2015 ve Gelişmekte olan bir ülkeyiz . Hala gelmiş burda oymuş buymuş !! İşine baksın herkes
  • Öncelikle geçmiş olsun.Ayjet yada diğer ucuş okulları , yetiştireceği PİLOTU secerek almadıkları ortada. Kesinlikle pilot olacak öğrenciler sorumluluk sahibi olacak kişilerden MULAKAT yoluyla seçilerek eğitimlerine başlanmalı. Hatta mulakatı kendileri de yapmamalı , profesyonel bir firma ile goruserek secmelidir. Ne yazıkki burada bir kaza olmuş ve yorumların buyuk bolumu coluk cocuk sohbetinden öteye gidememiş.Ucuş okullarının artık para zihniyetinden ziyade , okul kalitesi ve veya sivil havacılıga katkısı olabilecek kişilerden secim yaparak PİLOT yetiştirmeleri gerektiği kanısındayım.
  • ben de pilot olmak konusunda hevesli ve istekli bir insanım ama şu konuşmalara baktığımda pilot değil sığır sürüsü gördüm.ego patlaması yaşayan bir jenerasyon geliyor galiba.
  • emin ol kapasite farkı yok,sen git tk da 15 sene çalış 9 senede kaptan olama,15 sene hiçbiryere ayrılama sonrada gel afaya laf at.olmaz öyle başka şitkette çalışabiliyormusun?? hayır.... Bence şapkanı önüne al düşün.Yarın bir gün ben kaptan olurum sen hala fo kalırsın,ozaman tekrar görüşürüz:) ben istediğim zaman istediğim şirkete başvurabilirim sen yapamassın.
  • ismini bağışlarmısın sn tk cı arkadaş sadece aklımda tutucam belki ileride bir gün aynı kokpitte karşılaşırız eğer gerçekten tk da isen:)
  • Aha giremediğiniz için en azından afa olsun psikolojisi olmasın o :)
  • Yada senin gibi 8 senede ancak kaptan olmamak icin 5 senede kaptanlığımızi alıp senin sol koltuğuna oturmak icin
  • Yok kardesim senin gibi hayatımızı 15 sene tek bir şirkete bağlamayalım diye. Tk ya gelmedik :)
  • Madem o kadar sınavlarda başarılıydınız çok zor giriliomuş ya afa ya neden girmeseniz Tk ya bedavaya okumam mı dediniz adafsggsd

Hezarfen Havaalanı'nda uçuş eğitimleri veren Ayjet, bir kez daha kazayla gündeme geldi. Son yıllarda eğitim uçuşlarında yaşadığı kazalarla gündeme gelen Ayjet, dün facianın eşiğine geldi.

Tek başına eğitim uçuşu yapan bir öğrenci pilot, iniş sırasında Diamond tipi uçağın kontrolünü kaybetti. Uçak pistte çarparak hasar aldı. Öğrenci pilot şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

ÜST ÜSTE OLAYLAR YAŞADI

Yaşadığı kazalarla sık sık gündeme gelen Ayjet'e ait bir uçak iki yıl önce göle inmek zorunda kalmıştı. 2010 yılında da Hezarfen Havaalanı'ndan kalkan Ayjet'e ait eğitim uçağı Silivri'ye bağlı Değirmenköy mevkiinde tarlaya iniş yapmış, bu kazadan bir kaç ay sonra yine Ayjet'e ait tek motorlu pervaneli eğitim uçağı Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi yakınlarında Uçmakdere Köyü'ne mecburi iniş yapmak zorunda kalmıştı. Üst üste yaşadığı kazalarla adı gündeme gelen Ayjet, o süreçte sıkıntılı günler geçirmişti.

AYJET UÇAĞI FACİADAN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (210)

ayjet ~ 9 yıl önce
Torpilin en çok döndüğü kurum . Bilhakis kaptan çocuklarına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli kaptan ~ 9 yıl önce
Değerli kardeşlerim yıl 2015 ve Gelişmekte olan bir ülkeyiz . Hala gelmiş burda oymuş buymuş !! İşine baksın herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucus okullarına ~ 10 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun.Ayjet yada diğer ucuş okulları , yetiştireceği PİLOTU secerek almadıkları ortada. Kesinlikle pilot olacak öğrenciler sorumluluk sahibi olacak kişilerden MULAKAT yoluyla seçilerek eğitimlerine başlanmalı. Hatta mulakatı kendileri de yapmamalı , profesyonel bir firma ile goruserek secmelidir. Ne yazıkki burada bir kaza olmuş ve yorumların buyuk bolumu coluk cocuk sohbetinden öteye gidememiş.Ucuş okullarının artık para zihniyetinden ziyade , okul kalitesi ve veya sivil havacılıga katkısı olabilecek kişilerden secim yaparak PİLOT yetiştirmeleri gerektiği kanısındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiçkimse ~ 10 yıl önce
ben de pilot olmak konusunda hevesli ve istekli bir insanım ama şu konuşmalara baktığımda pilot değil sığır sürüsü gördüm.ego patlaması yaşayan bir jenerasyon geliyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
emin ol kapasite farkı yok,sen git tk da 15 sene çalış 9 senede kaptan olama,15 sene hiçbiryere ayrılama sonrada gel afaya laf at.olmaz öyle başka şitkette çalışabiliyormusun?? hayır.... Bence şapkanı önüne al düşün.Yarın bir gün ben kaptan olurum sen hala fo kalırsın,ozaman tekrar görüşürüz:) ben istediğim zaman istediğim şirkete başvurabilirim sen yapamassın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 10 yıl önce
ismini bağışlarmısın sn tk cı arkadaş sadece aklımda tutucam belki ileride bir gün aynı kokpitte karşılaşırız eğer gerçekten tk da isen:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 10 yıl önce
Aha giremediğiniz için en azından afa olsun psikolojisi olmasın o :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yada senin gibi 8 senede ancak kaptan olmamak icin 5 senede kaptanlığımızi alıp senin sol koltuğuna oturmak icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yok kardesim senin gibi hayatımızı 15 sene tek bir şirkete bağlamayalım diye. Tk ya gelmedik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afacılar ~ 10 yıl önce
Madem o kadar sınavlarda başarılıydınız çok zor giriliomuş ya afa ya neden girmeseniz Tk ya bedavaya okumam mı dediniz adafsggsd

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000