11 Temmuz 2011, Pazartesi 11:30:18

AYJET SON SÜRAT...

Ayjet, dört adet yeni uçağı daha filosuna kattı.
  • sadece şu kadar diyorum hangi okul vs. diye tartışacağınıza "mezun sayısı/pilot olarak görev yapan mezun sayısı" yapın. Ayjeti'in farkını görün.
  • Artik akrobasi ucaklari da var. Bundan sonra Pilot adaylari astronot adaylarina donerler. Kazasiz belasiz ve issiz yarinlara :-)
  • :))) Tebrikler hocam. Burada cahilce yorum yapanları çok güzel tiye almışsın...
  • Arkadaşlar Ayjet, Tarkim ya da diğerleri.. İlk insanlar gibi yorum yapmayın.. Ayjet farkı vs.vs. Ne farkı var, Sen eğer havacılık misyonuna sahip olamamışsan, efendi değilsen, daha öğrenci Pilot adayıyken Kaptan Pilot edasıyla ortalarda hava atarsan..??? Ayjet in farkı bu.. :)) Sizin gibi yaşlar yüzünden kurularda yanıyor.. Mesela Er-Ah uçuş okulunun Uçaklarını (En eskisi 2008 model Garmin 1000) ve emekli Paşalar ve Line Kaptanları (Yabancı) oluşan eğitim kadrosunu biliyor musunuz? 3 ayrı gerçek meydan da (Antalya-dalaman-ısparta) eğitim yaptığını biliyor muydunuz? Ayjet nerde, hangi meydanda veriyor eğitimlerini??? Ya Ben Er-Ah ı daha çok tanıyamadan bu kadar fark buldum.. Acaba bahsettiğiniz Ayjet farklarını bizimle paylaşır mısınız..
  • Sen dunyanun neresinde bir ucus okulunun airbus boeing ile egitim verdigini gordun???? Turkiyede tum ucus okullar bu tip ucaklarla ucuyor. Cessna olmus diamond olmus ne farkeder??? Hezarfenide ne kadar gordugunde belli. Diamond serisi ucaklar amerikada askeri pilot egitimindede kullanilan ucaklar. Bilip bilmeden cahilce yorum yapmak kolay. Sen gel bir gun hezafenede ucuralim seni. Soz bak. Hocalarimiza gidip ben rica etcem. Belki bu kor cahilliginden kurtulursun, bu arada lutfen sanal havacilikla gercek havaciligi birbirine karistirmayin...
  • pilot olmayı hedefleyen arkadaşlara:thy kendi yetiştirdigi adamdan başkasını almayacak,atlas jet aynı şekilde.sun express kendi egitim sistemini kurdu.gireceginiz işi ayarlamadan pilotaj egitimine girmemenizi tavsiye ederim.ayjet olabilir başka okul olabilir.işinizi garantileyin.piyasa dolu,boşa konuşanlara kanmayın.yeni uçaklar hayırlı olsun.
  • Erken mezun olmuşuz...:)
  • Kazasız ve emniyetli uçuşlar diliyorum.Bir kaç gün içinde Tarkim bir kaç kişinin uçağının fotoğrafını alır "Tarkim geliyor Tarkim "diyerek ortaya çıkar.
  • Hem havayolu pilotu yetiştiriyolar, hem canavar gibi para istiyolar ve örencilerini bu pırpırlarla uçuruyorlar!!Böyle eğitimmi olur.Alsana bi airbus ,bi goeing onunla uçurda o zaman helal olsun diyelim...Havacılık eğitimi yeterli değil derler sonra.Tabi yeterli olmaz.Dünyaın neresinde böyle pırpırlarla eğitim verilir bilmiyorum.Hobi amaçlı olsa tamam okey de havayolu pilotu olucam diyorsan adam gibi jet uçaklarında vericen eğitimi...Hezarfene gittim inceledim oraya a380 bile iner..düşünsenize a380 le eğitim veren bir uçuş okulu..Nasılda reklam olurdu...Aaaah ah! işi bilmeyen çok sektörde...
  • gelen ucaklar acaba su dusen ucakların yerıne gelen ucaklr olmasın sakın....
Uçuş eğitimini Diamond firmasının DA- 20 uçaklarıyla yürüten Ayjet üç adet DA-20 Eclipse uçağı satın alarak filosunu büyüttü.
 
Ayrıca uçuş eğitiminde dünyada çok az sayıda uçuş okulunun uyguladığı ''Aircraft Upset Recovery '' eğitimi için Ayjet, A.B.D 'den Pitts-2 akrobasi uçağı satın aldı.

Boeing firması 1998-2007 yılları arasında dünya genelinde kontrol kaybı ( Lost of Control ) sebebiyle meydana gelen 22 uçak kazasında 2051 can kaybının olduğunu rapor etmiştir. NASA anormal uçuş durumları sonrası kontrol kaybı sebebiyle oluşan kazalardan korunmak için anormal durumlardan çıkış (Upset Recovery ) programı geliştirmiştir.
 
Uçuş eğitiminde emniyeti ve kaliteyi daima ön planda tutan Ayjet, sivil havacılıkta standart eğitim programlarında olmayan ve dünyada çok az sayıda saygın uçuş okulu tarafından uygulanan '' Aircraft Upset Recovery '' eğitimini Türkiye' de ilk uygulamaya başlayarak öncü bir rol üstlenecek.

Ayjet filosuna kattığı dört yeni uçağını tescil işlemlerinin tamamlanmasını müteakip eğitimde kullanmaya başlayacak.







AYJET SON SÜRAT...

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 12 yıl önce
sadece şu kadar diyorum hangi okul vs. diye tartışacağınıza "mezun sayısı/pilot olarak görev yapan mezun sayısı" yapın. Ayjeti'in farkını görün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Artik akrobasi ucaklari da var. Bundan sonra Pilot adaylari astronot adaylarina donerler. Kazasiz belasiz ve issiz yarinlara :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:))) Tebrikler hocam. Burada cahilce yorum yapanları çok güzel tiye almışsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar Ayjet, Tarkim ya da diğerleri.. İlk insanlar gibi yorum yapmayın.. Ayjet farkı vs.vs. Ne farkı var, Sen eğer havacılık misyonuna sahip olamamışsan, efendi değilsen, daha öğrenci Pilot adayıyken Kaptan Pilot edasıyla ortalarda hava atarsan..??? Ayjet in farkı bu.. :)) Sizin gibi yaşlar yüzünden kurularda yanıyor.. Mesela Er-Ah uçuş okulunun Uçaklarını (En eskisi 2008 model Garmin 1000) ve emekli Paşalar ve Line Kaptanları (Yabancı) oluşan eğitim kadrosunu biliyor musunuz? 3 ayrı gerçek meydan da (Antalya-dalaman-ısparta) eğitim yaptığını biliyor muydunuz? Ayjet nerde, hangi meydanda veriyor eğitimlerini??? Ya Ben Er-Ah ı daha çok tanıyamadan bu kadar fark buldum.. Acaba bahsettiğiniz Ayjet farklarını bizimle paylaşır mısınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen dunyanun neresinde bir ucus okulunun airbus boeing ile egitim verdigini gordun???? Turkiyede tum ucus okullar bu tip ucaklarla ucuyor. Cessna olmus diamond olmus ne farkeder??? Hezarfenide ne kadar gordugunde belli. Diamond serisi ucaklar amerikada askeri pilot egitimindede kullanilan ucaklar. Bilip bilmeden cahilce yorum yapmak kolay. Sen gel bir gun hezafenede ucuralim seni. Soz bak. Hocalarimiza gidip ben rica etcem. Belki bu kor cahilliginden kurtulursun, bu arada lutfen sanal havacilikla gercek havaciligi birbirine karistirmayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pilot olmayı hedefleyen arkadaşlara:thy kendi yetiştirdigi adamdan başkasını almayacak,atlas jet aynı şekilde.sun express kendi egitim sistemini kurdu.gireceginiz işi ayarlamadan pilotaj egitimine girmemenizi tavsiye ederim.ayjet olabilir başka okul olabilir.işinizi garantileyin.piyasa dolu,boşa konuşanlara kanmayın.yeni uçaklar hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Erken mezun olmuşuz...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kazasız ve emniyetli uçuşlar diliyorum.Bir kaç gün içinde Tarkim bir kaç kişinin uçağının fotoğrafını alır "Tarkim geliyor Tarkim "diyerek ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hem havayolu pilotu yetiştiriyolar, hem canavar gibi para istiyolar ve örencilerini bu pırpırlarla uçuruyorlar!!Böyle eğitimmi olur.Alsana bi airbus ,bi goeing onunla uçurda o zaman helal olsun diyelim...Havacılık eğitimi yeterli değil derler sonra.Tabi yeterli olmaz.Dünyaın neresinde böyle pırpırlarla eğitim verilir bilmiyorum.Hobi amaçlı olsa tamam okey de havayolu pilotu olucam diyorsan adam gibi jet uçaklarında vericen eğitimi...Hezarfene gittim inceledim oraya a380 bile iner..düşünsenize a380 le eğitim veren bir uçuş okulu..Nasılda reklam olurdu...Aaaah ah! işi bilmeyen çok sektörde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gelen ucaklar acaba su dusen ucakların yerıne gelen ucaklr olmasın sakın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000