21 Haziran 2017, Çarşamba 09:08:29

Aycı ve Erkal sahurda personelle buluştu

Atatürk Havalimanı’nda başta Türk Hava Yolları (THY) olmak üzere birçok havayolu şirketine yer hizmeti veren Turkish Ground Services(TGS) Ramazan ayı nedeniyle apronda sahur etkinliği düzenledi.
  • Bir gün bizde sizleri ATATÜRK'ün izinde yürüdüğümüz gibi sizleri izinde sinek gibi ezeceğiz bekleyin...
  • Şu güzel Memleketimiz için ümmet için çalışçak adam Yok tgs de
  • Maaşlarda biraz artsaydı iyidi toplam 1750 tl alıyor bir Tgs çalışanı en az maaşı onlar alıyor en çok işi onlar yapıyor hakmıdır bilemem
  • Ne mezunu olduğun değil kimi tanıdığın önemli
  • Lise Mezunuyum Tgs de ne Müdürlüğü verirler
  • resimlerde olanlar arasında, thy'de çalışırken dışarda korsan taksi şirketine ortak olan, akplinin yanında akpli, chplinin yanında chpli olan eski thyliler de var ve bunlar nasıl tgs'ye geçip de müdür oldular acaba ? çoğu karadenizli ondan mıydı yoksa başka bağlantıları mı vardı ?
  • Bu Personele bayram Primi verilse fena olmaz kanatince
  • THY ana TGS ise evlattir.. .Allah birligimize zeval vermesin
  • Böyle etkinlikleri önemsemeyen çok olur fakat çalışanı gerçekten motive eden seyler bunlar çalışanın mutluluğu ve şirket karı doğru orantılıdır
  • Elinize emeğinize sağlık, personelin aidiyet duygusunu yeniden oluşmasını sağlayan bu aksiyonu düşünenleri tebrik etmek lazım. Çalışanların ihtiyacı olanı yerine getirmek alışık olmadığımız davranıştı, kim ne derde desin geçen senelerin karanlık günleri yerini aydınlığa bırakıyor. Tebrikler

Atatürk Havalimanı’nda başta Türk Hava Yolları (THY) olmak üzere birçok havayolu şirketine  yer hizmeti veren Turkish Ground Services(TGS) Ramazan ayı nedeniyle apronda sahur etkinliği düzenledi. Atatürk Havalimanı apronunda oluşturdukları alanda personel hem eğlendi hem de çalıştı. Etkinlik alanını ziyaret eden Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, “Bu yıl biz planlamalarımızı yaparken tek haneli büyüme planladık. Ama gidişat ve piyasa bize gösteriyor ki, tek haneli büyümenin yerine çift haneli büyüme gelirse kimse şaşırmasın” dedi.

Türk Hava Yollarının iştiraklerinden olan Turkish Ground Services’in çalışanlarını motive etmek ve yaklaşan bayram öncesi morallerini yükseltmek için Atatürk Havalimanı apronunda sahur etkinliği düzenledi. Apronda ve havalimanında çalışan personelinin eğlenceli vakitler geçirmesi için tüm imkanlarını seferber eden TGS yetkilileri bu etkinliğin her yıl yapılacağını söyledi. Etkinlik alanını ziyaret eden Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal ve yöneticiler çalışanlarla sohbet ederken etkinlik alanına kurulan oyun alanlarında çalışanlar ile vakit geçirdi. Çalışanlarla vakit geçiren İlker Aycı, “Hamdolsun geçen seneden bu tarafa çok farklı bir noktadayız. Zor günleri arkada bıraktık. Geride bıraktık. Hem Şirketimiz olarak, hem sektörümüz olarak,hem de ülke olarak  çok zor bir dönemi geride bıraktık’ dedi.

"Bayramda Atatürk Havalimanı çıkışlarında 80 bin yolcuyu bulacağız"

Bu gün daha güçlü olduklarını söyleyen Aycı,” Görüyorsunuz bu gün daha da güçlüyüz. Birlik beraberliğimiz daha da güçlü. Şirketimiz daha güçlü, Ülkemiz daha güçlü. Türkiye ekonomisi sizlerde gördünüz yüzde 5 büyüme açıklandı. 2017 yılında gelen yüzde 5 büyüme bizim için dahada güzel günlerin müjdecisi. Hamd olsun Mayıs ayında ve Nisan ayında şirketimiz büyüme gösterdi. Mayıs ayında dış hatlarda özellikle arkadaşlar büyümeyi yüzde 6.7 gördük ve daha da büyüme süratle devam ediyor. Sanıyorum bayramda Atatürk havalimanı yolcu çıkışlarda 80 binleri bulacak. Bunlar bizim için çok güzel haberler. Çok müjdeli haberler. Ülkemize gerek içerden dışarıya gerekse dışarıdan içeriye gerekse dışarıdan dışarıya her türlü yolcunun Ülkemizi yine bir merkez olarak görüp ziyarete geldiğini, turizmin hareketlenmeye başladığını, gerek Rusların gerek Avrupalıların gerek uzak doğuluların yeniden Türkiye’ye geldiklerini veya Türkiye üzerinden dünyaya gittiklerini görüyoruz. Bizim insanımızda yine bayramda tatilini güzel yerlerde geçirmek için veya slayi rahim yapmak için bizimle uçuyor. Bu da bizi çok memnun ediyor. Bu nedenle ben arkadaşlarımızın ramazanlarda böyle sahurda kısada olsa bir araya gelmesini  beraber sahur yapmalarını beraber eğlendiklerini  beraber vakit geçirmelerini gördükçe şüphesiz daha mutlu oluyorum. Zor günleri geride bıraktık. Ama bir ve beraber olmalıyız. Uyanık olmalıyız. Bir daha ülkemize böyle musibetlerin yaşanmaması için asla kapıları açık bırakmamalıyız. Safları sık tutmalıyız” dedi.

"Türk Hava Yolları hep yukarıda olacak, yükseklerde olacak"

Gazetecilerin, “THY kısa sürede zararını kapatıp kara geçti. Bunun sırrı ne? Bunu nasıl yaptınız?” Sorusuna , “Biz hiç hakka olan güvenimizi yitirmedik. Biz hiç çalışanlarımıza, bayrağımıza, değerlerimize olan inancımızı hiç yitirmedik. En karanlık günlerde bile yitirmedik. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettik ve birbirimize sahip çıktık. Birbirimize omuz verdik. Çalışanlarımızın açıkçası bu aidiyet duygusu milletine bağlılığı, ülkesine, milletine, değerlerine ve şirketine bağlılığı bizi bu günlere getirdi. Bizde arkadaşlarımızla birlikte yöneticiler olarak sorumluluğumuzun farkında olarak çalıştık. İş ortaklarımızla birlikte zor günlere beraber göğüs gerdik. Doğru planlamalar yaptık. Doğru kararlar aldık. Zaman zaman aldığımız kararlar eleştirilere uğradı. Zaman zaman eleştiriler şüphe boyutunu da aştı. Bu gün gelinen noktada görüyoruz ki Türk Hava Yolları dimdik ayakta. Son çeyrekte aslında biliyorsunuz ki yılların son çeyreği en zayıf çeyrektir. Ama geçen yıl son çeyrekte 386 milyon dolar son çeyrekte kar etmeyi başardık. Herkes hep birlikte bu işe omuz verdi birlikte kazandık. Birlikte başardık. Daha da çıtayı yukarı çıkaracağız. Güven ve istikrar Türkiye’de oldukça Türk Hava Yolları hep yukarıda olacak, yükseklerde olacak. O güven ve istikrar ortamını oluşturanlara da buradan müteşekkir olduğumuzu iletiyorum” dedi.



"Bütün uçaklarımız havada"

Büyüme hikayesine devam edeceklerini söyleyen Aycı, “ Türk Hava Yolları Türkiye’de büyüme hikayelerinin okunduğu, büyüme hikayelerinden birisi olmaya devam edecek. Bu yıl biz planlamalarımızı yaparken tek haneli büyüme planladık. Ama gidişat ve piyasa bize gösteriyor ki, tek haneli büyümenin yerine çift haneli büyüme gelirse kimse şaşırmasın. Ama biz yinede çok gerçekçi çok realist hesaplarımızı yaparak planlamalarımızı yaptık ve seneyi de planlamalarımız doğrultusunda götürüyoruz. Temmuz Ağustos ayında ki çıkış bizi farklı bir noktaya taşıyabilir. Çıkıştayız hamdolsun yerde hiçbir uçağımız yok. Bütün uçaklarımız havada. Tüm uçaklarımız doluluk oranı artmış bir şekilde rotalarına gidip geliyorlar. Bu da bizi memnun ediyor. Yaptığımız planlamaların sonuç verdiğini görüyoruz, buda bizi çok memnun ediyor. Büyümeye devam yani. Büyüme hikayesine devam, büyümeye devam” dedi.

Atatürk Havalimanı Turkish Ground Services (TGS) apronunda kurulan ve 4 gün sürecek olan Ramazan etkinlik alanında personel sahur vaktine kadar hem yemek yiyecek hem de kurulan oyun alanlarında stres atacaklar. Etkinlik alanında yemek stantlarının yanı sıra, şut çekme, koridor yarışması, rodeo, boks makinası ve langırt gibi oyun alanları bulunuyor. Turkish Ground Services etkinlik alanında her gün yaklaşık bin 700 kişiye ikram ve hediye dağıtıyor.









Aycı ve Erkal sahurda personelle buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

BİLEN BİLİR ~ 7 yıl önce
Bir gün bizde sizleri ATATÜRK'ün izinde yürüdüğümüz gibi sizleri izinde sinek gibi ezeceğiz bekleyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatan ~ 7 yıl önce
Şu güzel Memleketimiz için ümmet için çalışçak adam Yok tgs de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkish grand service ~ 7 yıl önce
Maaşlarda biraz artsaydı iyidi toplam 1750 tl alıyor bir Tgs çalışanı en az maaşı onlar alıyor en çok işi onlar yapıyor hakmıdır bilemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tırcı ~ 7 yıl önce
Ne mezunu olduğun değil kimi tanıdığın önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wafflecı ~ 7 yıl önce
Lise Mezunuyum Tgs de ne Müdürlüğü verirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARADAYI ~ 7 yıl önce
Değerli Dostum! Dalga mı geçiyorsun. Müdürlük önemli değil, önemli olan o makamın hakkını veriyor mu veremiyor mu? Size bence müdürlük değil de; Genel Müdürlük yakışır.
!!! ~ 7 yıl önce
resimlerde olanlar arasında, thy'de çalışırken dışarda korsan taksi şirketine ortak olan, akplinin yanında akpli, chplinin yanında chpli olan eski thyliler de var ve bunlar nasıl tgs'ye geçip de müdür oldular acaba ? çoğu karadenizli ondan mıydı yoksa başka bağlantıları mı vardı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a.e ~ 7 yıl önce
az anlatmissin bos yolcu salonlarinda, ucak olmayan saatlerde ic hatlar koruklerde neler neler yaptigini da hepimiz biliyoruz, bir de kalkmis simdi sakal birakmis. Ama gerceklerin ortaya cikmak gibi bir huyu vardir.
Tırcı ~ 7 yıl önce
Hacıyım ayağına takılıyor
Nası ~ 7 yıl önce
Bugün Akp gitse bunların hepsi CHP'li olurlar
ustaa ~ 7 yıl önce
Bu Personele bayram Primi verilse fena olmaz kanatince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk58 ~ 7 yıl önce
THY ana TGS ise evlattir.. .Allah birligimize zeval vermesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
THY babadir baba.. Ilker Ayci ADAMSIN
Hımm ~ 7 yıl önce
THY baba ona diyecek yok da çalışanları sepetbaş
Teknik ~ 7 yıl önce
Böyle etkinlikleri önemsemeyen çok olur fakat çalışanı gerçekten motive eden seyler bunlar çalışanın mutluluğu ve şirket karı doğru orantılıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy Tgs ~ 7 yıl önce
Elinize emeğinize sağlık, personelin aidiyet duygusunu yeniden oluşmasını sağlayan bu aksiyonu düşünenleri tebrik etmek lazım. Çalışanların ihtiyacı olanı yerine getirmek alışık olmadığımız davranıştı, kim ne derde desin geçen senelerin karanlık günleri yerini aydınlığa bırakıyor. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyiymis ~ 7 yıl önce
Bir sahurla hemen mi oluştu aidiyet duygusu??? Iyi valla kolaymış
Bekir ~ 7 yıl önce
Hangi aidiyet ? AKP'li değilsen ...seni adam yerine koymazlar.
esb ~ 7 yıl önce
Siz birde esb ye gelinde gorun , her taraf cok is yaptigini dusunup hic bir halt yapmayan kendini bir sey sanan thy personelleri dolu onlar oldugu surece tgs personelleri sittin sene aidiyet duygusu hissetmez :)))))))))))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000