18 Temmuz 2010, Pazar 10:14:25

AYAĞI KOPTU, AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde ayağı kopan çiftçi ambulans helikopterle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.
  • DEMEK Kİ BAZEN TEK DİŞLİ CANAVARIN İŞE YARADIĞI DURUMLARDA OLUYOR. İŞTE OLMASI GEREKEN, HELAL OLSUN...
  • Hava ambulansı hizmetinin hayata geçirilmesi nde katkısı olanlardan ve bu hizmeti verenlerden Allah razı olsun.
  • Ey güzel Allah'ım, neler geliyor başımıza, şu hayatta herşey pür dikkat ve konsantrasyon, insanlık namına lütfen hem trafikte hem de günlük yaşantımızda dikkatli olalım. Başkasının başına bişi geldiğinde "iyiki benim başıma gelmemiş" demektense ders alalım değerli Havacı ve Airporthaber okuyanları. Havacılık'ta böyle, bir anlık dalgınlık sonucu istenmeyen sonuçlara katlanmak zorunda kalınabiliyor, böyle unsurlara yer vermeyelim. Hepimizin başına herşey gelebilir, "Bana bişey olmaz..." mantığıyla hareket etmeyelim. Herkese güzel, sağlıklı ve alın teri emekli bol kazanç dolu günler dilerim. Çiftçi kardeşimize tekrar geçmiş olsun, umarım sağlığına en kısa sürede kavuşur.
Edinilen bilgiye göre, Teberük köyünde tarlada buğday biçen Baki Hanc (32), bir anlık dalgınlık sonucu ayağını patosun kayışına kaptırdı. Sağ ayağı kopan çiftçiyi yakınları kurtardı.

Kopan ayağıyla birlikte 112 Ambulans Servisi ekipleri tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne getirilen Hanc, burada yapılan ilk müdahalesi sonrası ambulans helikopterle OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kopan ayak ise muhafazalı kutuya konularak hastayla birlikte fakülteye ulaştırıldı.

AYAĞI KOPTU, AMBULANS HELİKOPTER YETİŞTİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
DEMEK Kİ BAZEN TEK DİŞLİ CANAVARIN İŞE YARADIĞI DURUMLARDA OLUYOR. İŞTE OLMASI GEREKEN, HELAL OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava ambulansı hizmetinin hayata geçirilmesi nde katkısı olanlardan ve bu hizmeti verenlerden Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ey güzel Allah'ım, neler geliyor başımıza, şu hayatta herşey pür dikkat ve konsantrasyon, insanlık namına lütfen hem trafikte hem de günlük yaşantımızda dikkatli olalım. Başkasının başına bişi geldiğinde "iyiki benim başıma gelmemiş" demektense ders alalım değerli Havacı ve Airporthaber okuyanları. Havacılık'ta böyle, bir anlık dalgınlık sonucu istenmeyen sonuçlara katlanmak zorunda kalınabiliyor, böyle unsurlara yer vermeyelim. Hepimizin başına herşey gelebilir, "Bana bişey olmaz..." mantığıyla hareket etmeyelim. Herkese güzel, sağlıklı ve alın teri emekli bol kazanç dolu günler dilerim. Çiftçi kardeşimize tekrar geçmiş olsun, umarım sağlığına en kısa sürede kavuşur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000