05 Aralık 2019, Perşembe 12:56:03

AWACS'lar liderler zirvesi için havalandı

NATO’nun Havadan Erken Uyarı ve Kontrol uçağı AWACS, durumsal farkındalık sağlamak amacıyla Birleşik Krallık hava sahasında, hava devriyesine çıktı.
  • Asrın lideri ve ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel önderliğinde awacs'dan daha iyisini yerli ve milli yaparız evelallah, hamdolsun,inşallah,maşallah,amin.

NATO’nun Havadan Erken Uyarı ve Kontrol uçağı AWACS, durumsal farkındalık sağlamak amacıyla  Birleşik Krallık hava sahasında, hava devriyesine çıktı.

Almanya’nın Geilenkirchen ve İngiltere’nin Waddington üslerinden havalanan iki AWACS uçağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, NATO’nun liderler toplantısının güvenliği için, görev yaptı. Uçaklar kilometrelerce çaptaki hava sahasını izleyebiliyor ve eş zamanlı olarak digital veri aktarımı yapabiliyor.

Havadan erken uyarı ve kontrol, uçak, gemi ve diğer araçları uzun mesafelerde saptamak ve savaş alanında hava hareketinde komuta ve kontrol etmek için tasarlanmış bir havadan radar gözlem sistemidir. AWACS uçakları hem savunma hem de saldırı hava harekâtlarında kullanılıyor. 

AWACS'lar liderler zirvesi için havalandı

Yorumlar

awacssss ~ 4 yıl önce
Asrın lideri ve ortadoğu ve balkanların en büyük uçak mühendisi temel önderliğinde awacs'dan daha iyisini yerli ve milli yaparız evelallah, hamdolsun,inşallah,maşallah,amin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000