29 Ocak 2016, Cuma 13:49:22

Avusturalya'da küçük uçak denize düştü

Avustralya'nın Melbourne kentinde Moorabbin Havalimanı'ndan kalkan küçük uçağın, Barwon Heads kenti yakınlarında denize düştüğü, uçakta bulunan dört kişiden üçünün hayatını kaybettiği, diğer kişinin ise arandığı bildirildi.
  • Pilotların köken neymiş? Askerse kaç devresiymiş?
  • Allah rahmet eylesin.

Avustralya'nın Melbourne kentinde Moorabbin Havalimanı'ndan kalkan küçük uçağın, Barwon Heads kenti yakınlarında denize düştüğü bildirildi.

Polis yetkilileri, Piper PA-28 tipi uçağın, Moorabbin Havalimanı'ndan havalandıktan sonra Victoria eyaletinin Bellarine Yarımadası’ndaki Barwon Heads kenti yakınlarında yerel saatle 12.30’da denize düştüğünü açıkladı. Kıyıdan 2,5 kilometre açıkta okyanusa düşen uçağın bölgede avlanan bir kişi tarafından görüldüğü ve polisin haberdar edildiği belirtildi.

Kaza bölgesine sahil güvenlik botları ve ambulans helikopterleri ile müdahale eden kurtarma ekipleri, uçak enkazından üç kişinin cesedini çıkarırken, dördüncü kişiye ulaşamadı. Kazanın nedeni ve hayatını kaybedenlerin kimliği hakkında herhangi bir bilgi vermeyen polis, dördüncü kişiyi arama çalışmalarına devam edildiğini söyledi. 

Avusturalya'da küçük uçak denize düştü

Yorumlar

Köken? ~ 8 yıl önce
Pilotların köken neymiş? Askerse kaç devresiymiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köken ~ 8 yıl önce
insan kökeniymiş.
rahmet ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000