20 Haziran 2017, Salı 09:46:00

Avustralya, uçuşları durdurma kararı aldı!

Rusya'nın koalisyon uçaklarını hedef olarak kabul edebileceği yönündeki açıklamasının ardından Avustralya DEAŞ karşıtı koalisyon kapsamındaki uçuşlarını durdurdu
  • sen öyle san...
  • Rusya fazla ileri gidemez çünkü uzay ve havacılık tekolojisinde 90% batıya bağımlı ambargoyu yer!! geçen hafta abd iran ve rusya için ambargoyu genişletti sesisini bile çıkaramadı:)

Avustralya, Rusya'nın dünkü, "Suriye'de hava kuvvetlerinin faaliyet bölgesinde uçan tüm cisimleri hedef olarak kabul edeceği uyarısı" üzerine, DEAŞ karşıtı koalisyon kapsamındaki uçuşları durdurduğunu açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı dün, ABD´nin Suriye'ye ait savaş uçağını düşürmesi nedeniyle Washington ile Suriye´de uçuş güvenliğinin sağlanması anlaşması kapsamındaki iş birliğini durdurduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ABD´nin Suriye'ye ait savaş uçağını düşürmesi uluslararası kuralların ihlali ve "askeri saldırganlık" olarak nitelendirildi ve Suriye'de hava kuvvetlerinin faaliyet bölgesinde uçan "tüm cisimleri hedef olarak" kabul edeceği uyarısında bulunuldu. (HaberTürk)

Avustralya, uçuşları durdurma kararı aldı!

Yorumlar

kolay ~ 7 yıl önce
sen öyle san...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zor ~ 7 yıl önce
Rusya fazla ileri gidemez çünkü uzay ve havacılık tekolojisinde 90% batıya bağımlı ambargoyu yer!! geçen hafta abd iran ve rusya için ambargoyu genişletti sesisini bile çıkaramadı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000