18 Mayıs 2017, Perşembe 10:20:22

Avrupa'ya kabin yasağı geliyor mu?

ABD ve Avrupa Birliği, arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Avrupa’dan ABD’ye uçuşlara laptop yasağı getirilmemesi kararı alındı.
  • Hollanda gazaetesinde cikan bir habere gore,yasagin uygulanmayacagini yaziyordu.Bizim reis ABD ziyaretinde bu konuyu neden acmadi, analmis degilim.THY gibi bir sirkete boyle bir uygulama yakismiyor,insallah bu sorun cozulur.
  • Adamlar siyaset yapıyor bizimkiler sadece ey Merkel/Trump demekten başka birşey bilmiyor ama Mercedes Benz'e binmekten de geri kalmıyor. Uykuya devam güzel ülkem.
  • Bugun almanya bizden havalimanindan disari cikmadigimiz halde transit vize istiyorsa (pakistan afganistan banglades irak suriye gibi ulkelerle ayni listenin icine bizide koymuslarla ne elektroniginden bahsediyorsunuz Allah askina dustugumuz duruma bakin.. Yazik yaa
  • Fark su yasak getirilen noktalara hicbir abd havayolu surketi ucmazken, avrupa'ya deltasi, american'i, united'i cok sayida sefer yapiyor. Bindigi dali kesmemis o kadar.
  • Bizim suçumuz ne kahpe abd
  • çünkü sen delikanlısın , posta koyuyorsun , onlarda rest'ini görüp aksiyon alıyorlar.Diğerleri ise yabancı dile hakimler , empati yapıyorlar , müzakere edip ikna ediyorlar . That is all
  • Hic sasirmadik

ABD ve Avrupa Birliği, arasında yapılan görüşmeler sonucunda, Avrupa’dan ABD’ye uçuşlara laptop yasağı getirilmemesi kararı alındı.

ABD’nin Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki bazı ülkelere uyguladığı laptop yasağının Avrupa’yı da kapsayacak şekilde genişleyeceği iddia edilmişti. Avrupa ülkeleri ise iddiaya tepki göstererek böyle bir yasağın havayolu şirketlerine büyük darbe vuracağını belirtmişti.

AB ve ABD yetkilileri, dün Brüksel’de dört saat süren yüksek seviye siyasi ve teknik görüşmelerde konuyu ele aldı ve yasak uygulanmamasına karar verdi. Ancak uçuşlarda bazı ek önlemlerin alınması konusunda görüş birliğine varıldı.

Bir AB yetkilisi, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi.  ABD’nin aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 8 ülkeden yapılan doğrudan uçuşlarda başlattığı yasakta, yolcular kabine cep telefonundan büyük elektronik alet alamıyor. Bu yasağı ABD’nin ardından İngiltere de uygulamaya başlamıştı.

Avrupa'ya kabin yasağı geliyor mu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

TC ~ 7 yıl önce
Hollanda gazaetesinde cikan bir habere gore,yasagin uygulanmayacagini yaziyordu.Bizim reis ABD ziyaretinde bu konuyu neden acmadi, analmis degilim.THY gibi bir sirkete boyle bir uygulama yakismiyor,insallah bu sorun cozulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazmiştim ben ~ 7 yıl önce
Adamlar siyaset yapıyor bizimkiler sadece ey Merkel/Trump demekten başka birşey bilmiyor ama Mercedes Benz'e binmekten de geri kalmıyor. Uykuya devam güzel ülkem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enes ~ 7 yıl önce
Bugun almanya bizden havalimanindan disari cikmadigimiz halde transit vize istiyorsa (pakistan afganistan banglades irak suriye gibi ulkelerle ayni listenin icine bizide koymuslarla ne elektroniginden bahsediyorsunuz Allah askina dustugumuz duruma bakin.. Yazik yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 7 yıl önce
Fark su yasak getirilen noktalara hicbir abd havayolu surketi ucmazken, avrupa'ya deltasi, american'i, united'i cok sayida sefer yapiyor. Bindigi dali kesmemis o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 7 yıl önce
Bizim suçumuz ne kahpe abd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nonesense ~ 7 yıl önce
çünkü sen delikanlısın , posta koyuyorsun , onlarda rest'ini görüp aksiyon alıyorlar.Diğerleri ise yabancı dile hakimler , empati yapıyorlar , müzakere edip ikna ediyorlar . That is all

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enes ~ 7 yıl önce
Hic sasirmadik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000