19 Ocak 2021, Salı 12:45:17

Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı var

Covid-19 pandemisi sebebiyle düşen yolcu sayıları ve seyahat kısıtlamaları sebebiyle Avrupa’da en çok yolcuyu ağırlayan Londra’daki Heathrow Havalimanı liderliği kaybetti.
  • Bizim zam ne oldu ikramiye ne oldu hala ses seda yok kim ne derse desin hakkim helal degildir
  • Borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara yönelik İcra müdürüne ve personellerine işini layıkıyla yapması sebebi ile maaşlarına zam yapıldı
  • Suç,tecavüz,şiddet,sahtekarlık, dolandırıcılık,yolsuzluk, haksızlık, kanunların yetersiz olması,asgari ücrete oranla alım gücü düşüklüğü ve pahalılıkta da Avrupa birincisiyiz hamdolsun...
  • İnandık bizde....
  • Gönülden tebrik ederim, fakat ikramiyelerimiz verilmeye başlasa daha da verimlilik alırız. Saygılar.
  • Sadece "havalimanı bazında" bir istatistik tutulduğunda, bu sonuç doğrudur. "Güzeldir!" denemez, zira herkes dibe vurmuş durumda... Ancak, Paris, Londra ve İstanbul'u katarsak ve hatta bu üçlüye Moskova'yı da eklersek yani ülke/şehir bazındaki rakamlara bakarsak acaba birinci kim gelecektir? [Yukardaki haber metninde bunun kısmen cevabı mevcut...] Ayrıca bu şehir bazındaki havalimanları yolcu toplamını iç hat/dış hat olarak ayrıştırırsak nasıl bir sonuç çıkacaktır? Hatta aynı havalimanlarını (dolayısıyla şehirleri) dıştan-dışa transfer yolcuları olarak incelersek nasıl sayılar çıkacaktır? Zira havalimanları açısından bakarsak (ve bilhassa İstanbul ve Moskova dahil Avrupa havalimanları kapsamında), havalimanı işletmecileri açısından "en kârlı" kesim en çok O & D Dış Hat yolcusu olan havalimanından elde edilendir.
  • Ewet o yuzden hala ikramiyeler verilmedi tgs şirketimiz saolsun
  • Onlar da bizi cok seyde geride bıraktı.
  • COVID-19 bunu begendi...
  • Sabiha Gökçen sağolsun

Covid-19 pandemisi sebebiyle düşen yolcu sayıları ve seyahat kısıtlamaları sebebiyle Avrupa’da en çok yolcuyu ağırlayan Londra’daki Heathrow Havalimanı liderliği kaybetti.

Heathrow Havalimanı'nda yüzde 73'lük bir düşüş yaşanırken 23,4 milyon yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı yeni lider oldu. İkincilik ise Paris’te yer alan Charles de Gaulle oldu.

Ülkelere girişlerde yapılan test ve karantina baskısı, vaka sayılarında düşüş yaşatırken, yolcu sayılarında da aynı yönde bir ivme gösterdi. Bu yüzden de İstanbul’da bulunan iki havalimanı ve Moskova’da yer alan Sheremetyevo havalimanı sıralamalarda üst sıralara yerleşmiş oldu.

Öte yandan Sabiha Gökçen Havalimanı da 17 milyon yolcu ağırlayarak Avrupa'nın en yoğun 8'inci meydanı olarak listede ilk 10'a girmeyi başardı. 

İstanbul şehir olarak 2020 yılında Avrupa'daki rakiplerine fark attı. Toplamda 40 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren havalimanlarıyla zirvenin tek hakimi oldu.  


©AirportHaber.com

Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı var

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Şoför ~ 3 yıl önce
Bizim zam ne oldu ikramiye ne oldu hala ses seda yok kim ne derse desin hakkim helal degildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oh beee birinci olduk hadi kutluyalım ~ 3 yıl önce
Borçlarını ödeyemeyen vatandaşlara yönelik İcra müdürüne ve personellerine işini layıkıyla yapması sebebi ile maaşlarına zam yapıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birinci !!! ~ 3 yıl önce
Suç,tecavüz,şiddet,sahtekarlık, dolandırıcılık,yolsuzluk, haksızlık, kanunların yetersiz olması,asgari ücrete oranla alım gücü düşüklüğü ve pahalılıkta da Avrupa birincisiyiz hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 3 yıl önce
İnandık bizde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAREKAT ~ 3 yıl önce
Gönülden tebrik ederim, fakat ikramiyelerimiz verilmeye başlasa daha da verimlilik alırız. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 3 yıl önce
Sadece "havalimanı bazında" bir istatistik tutulduğunda, bu sonuç doğrudur. "Güzeldir!" denemez, zira herkes dibe vurmuş durumda... Ancak, Paris, Londra ve İstanbul'u katarsak ve hatta bu üçlüye Moskova'yı da eklersek yani ülke/şehir bazındaki rakamlara bakarsak acaba birinci kim gelecektir? [Yukardaki haber metninde bunun kısmen cevabı mevcut...] Ayrıca bu şehir bazındaki havalimanları yolcu toplamını iç hat/dış hat olarak ayrıştırırsak nasıl bir sonuç çıkacaktır? Hatta aynı havalimanlarını (dolayısıyla şehirleri) dıştan-dışa transfer yolcuları olarak incelersek nasıl sayılar çıkacaktır? Zira havalimanları açısından bakarsak (ve bilhassa İstanbul ve Moskova dahil Avrupa havalimanları kapsamında), havalimanı işletmecileri açısından "en kârlı" kesim en çok O & D Dış Hat yolcusu olan havalimanından elde edilendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamyoncu ~ 3 yıl önce
Ewet o yuzden hala ikramiyeler verilmedi tgs şirketimiz saolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
Onlar da bizi cok seyde geride bıraktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
covid ~ 3 yıl önce
COVID-19 bunu begendi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 3 yıl önce
Katılıyorum
Yok ya ~ 3 yıl önce
Sabiha Gökçen sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000