17 Nisan 2009, Cuma 14:27:04

Avrupa'nın en iyisi seçildi

Swiss International Air Lines kısa ve uzun menzilli uçuşlar için “Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi” olarak ünlü Skytrax 2009 Dünya Havayolu Şirketleri Ödülü ‘nü kazandı.
  • ben 4 kez uçtum hiçbirinde de thy den daha iyi oldugu bir nokta bulamadım... kokpit haric tabi, pilotların crm kulturunun daha gelişmiş oldugundasn suphe yok..
  • swiss lufthansa tarafindan satin alindigindan beri belini dogrulttu.filosunda dc10 yada md11 bulunmamakta ki filolarindaki tek demode model avroliner´lardir.bunlarda yakinda embraer e195 ler ile yenilenecek.swiss in en sevdigim yani personelin herzaman güleryüzlü olmasi,özellikle kaptan pilotun ucaga binen yolculari kapida selamlamasi... yemekleri aksam ucuslarinda gayet güzel bence.thy den sonra tercih ettigim ikinci sirket.
  • Bazi havayollari demode uçaklarla uçuyor ve kaza yapmiyor. Mesela OLYMPIC tüm avrupaya ve orta doguya demode THYnin elden çikardigi Boeing737/400 lerle uçuyor ve filosunda yalniz modern 4 Airbus A3400 var. THY gibi Boeingden ve Airbusten 100 adet yeni uçak alacak parasi yok.
  • Swiss air in 86 tane ucagi var 2002 de kuruldu bu sirket...
  • Hala iyi havayolu olmanın uçak sayısına baglı olmadıgını anlamıyoruz. İşte bu mantalite farkı belli bir kalite çizgisinde takılı kalmamıza sebep oluyor. İyi havayolu önce uçuş güvenliği,servis kalitesi,yolcu memnuniyeti,iyi yönetim vb sağlamakla olabilir. 120 de olsa 220 de olsa uçak sayınız, her 3-5 yılda büyük bir kaza yapıyorsanız kaza kırım oranlarınız bayrak tasıyıcısı diğer firmaların 10 misli fazlaysa en iyi yada en büyük olamazsınız
  • Hani Thy Avrupa'nın sağ alt köşesinin doğusundaki en iyi havayoluydu :) Bu swiss air nereden çıktı?
  • swiss in filosunda tam olarak kac ucak var bilen var mi?turk hava yollarindan cok buyuk oldugunu hic sanmiyorum.avrupada da air france,luftansa,british,klm gibi en buyukler arasinda da degil
  • bildigim ve hatirladigim kadariyla swiss airin elinde modasi gecmis md-11 ucaklarindan var diye biliyorum.yanlisim varsa ltf duzeltin.eger hala bu demode ucaklari ucuruyorsa ben en iyi diyemem bu sirkete.
  • Arkadaşlar MD11 kullanılıyor. Ama sizlerle çok fazla sürtüşmeye girmeyeceğim çünki bu sürtüşme dilini seven bir yapım yok. Herkes havacılığı çok iyi bilir ama özde değil sözde dir :):):)
  • Swiss-de DC ya da MD yok ki. İşte filo: http://www.airfleets.net/flottecie/Swiss%20International%20Airlines.htm

Söz konusu ödül ünlü İngiliz danışmanlık şirketinin milyonlarca havayolu yolcusunu kapsayan anketinin sonucunu yansıtıyor. Ödül 1 Nisan 2009 tarihinde Hamburg şehrinde verildi.

İngiliz danışmanlık şirketi Skytrax tarafından yapılan ankete dünyanın 95 değişik ülkesinden 15.4 milyonu aşkın yolcu katıldı ve Swiss havayolu şirketini “Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi” olarak seçti. Anket kapsamında dünya genelinde 160 havayolu şirketi değerlendirildi.

Swiss Ürün ve Hizmet Bölümü Müdürü Markus Binkert almış oldukları ödülü şu sözlerle değerlendirdi: “Bu ödülün doğrudan yolcularımız tarafından verilmiş olmasından olağanüstü memnuniyet duymaktayız.” Hamburg ‘ta yapılan törende Swiss havayolu şirketi ve çalışanlar adına ödülü kabul eden Markus Binkert söz konusu ödülün gerek yerde gerekse havada sundukları kaliteli hizmetlerin yolcular tarafından kabul gördüğünü kanıtladığını ifade etti.

Kaliteli hizmet anlayışına yönelik yatırımlar kapsamında 20 Nisan tarihinden itibaren yeni bir hizmet daha başlatılıyor: Airbus A330-300 uçaklarının kullanıma başlanmasıyla birlikte yolcular uzun menzil uçuşlarında First, Business ve Economy sınıflarında daha da nitelikli hizmet alabilecekler.

Swiss Innternational Air Lines Türkiye’den seyahat edecek yolculara , Zürih aktarmalı olarak, yeni yaz tarifesinde sunduğu toplam 90 destinasyona cazip fiyatlarla ulaşım olanağı sunuyor.

Avrupa'nın en iyisi seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 15 yıl önce
ben 4 kez uçtum hiçbirinde de thy den daha iyi oldugu bir nokta bulamadım... kokpit haric tabi, pilotların crm kulturunun daha gelişmiş oldugundasn suphe yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
swiss lufthansa tarafindan satin alindigindan beri belini dogrulttu.filosunda dc10 yada md11 bulunmamakta ki filolarindaki tek demode model avroliner´lardir.bunlarda yakinda embraer e195 ler ile yenilenecek.swiss in en sevdigim yani personelin herzaman güleryüzlü olmasi,özellikle kaptan pilotun ucaga binen yolculari kapida selamlamasi... yemekleri aksam ucuslarinda gayet güzel bence.thy den sonra tercih ettigim ikinci sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazi havayollari demode uçaklarla uçuyor ve kaza yapmiyor. Mesela OLYMPIC tüm avrupaya ve orta doguya demode THYnin elden çikardigi Boeing737/400 lerle uçuyor ve filosunda yalniz modern 4 Airbus A3400 var. THY gibi Boeingden ve Airbusten 100 adet yeni uçak alacak parasi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Swiss air in 86 tane ucagi var 2002 de kuruldu bu sirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hala iyi havayolu olmanın uçak sayısına baglı olmadıgını anlamıyoruz. İşte bu mantalite farkı belli bir kalite çizgisinde takılı kalmamıza sebep oluyor. İyi havayolu önce uçuş güvenliği,servis kalitesi,yolcu memnuniyeti,iyi yönetim vb sağlamakla olabilir. 120 de olsa 220 de olsa uçak sayınız, her 3-5 yılda büyük bir kaza yapıyorsanız kaza kırım oranlarınız bayrak tasıyıcısı diğer firmaların 10 misli fazlaysa en iyi yada en büyük olamazsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hani Thy Avrupa'nın sağ alt köşesinin doğusundaki en iyi havayoluydu :) Bu swiss air nereden çıktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
swiss in filosunda tam olarak kac ucak var bilen var mi?turk hava yollarindan cok buyuk oldugunu hic sanmiyorum.avrupada da air france,luftansa,british,klm gibi en buyukler arasinda da degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bildigim ve hatirladigim kadariyla swiss airin elinde modasi gecmis md-11 ucaklarindan var diye biliyorum.yanlisim varsa ltf duzeltin.eger hala bu demode ucaklari ucuruyorsa ben en iyi diyemem bu sirkete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar MD11 kullanılıyor. Ama sizlerle çok fazla sürtüşmeye girmeyeceğim çünki bu sürtüşme dilini seven bir yapım yok. Herkes havacılığı çok iyi bilir ama özde değil sözde dir :):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Swiss-de DC ya da MD yok ki. İşte filo: http://www.airfleets.net/flottecie/Swiss%20International%20Airlines.htm

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000