21 Haziran 2017, Çarşamba 08:01:36

Avrupa'nın en iyisi: Lufthansa

Lufthansa, Le Bourget'te düzenlenen Paris Havacılık Fuarı sırasında verilen ödül ile ‘Avrupa'nın En İyi Havayolu’ seçildi.
  • A9 halt deine klappe ....
  • Yakışır...
  • bazen ucakta alman gruplar denk geliyo en son bi alman yolcu soyle demisti bunlar seyehat acentasi bide devamli seyahet eden rehberler biz o kadar lufthansayla ucuyoruz ama 2 saatlik ucuslarinda hic bir ikram yapmiyolar dedi siz yemek verip topluosunuz ustune cay kahve veriyosunuz tebrik ediyorum sizi kalkipta lufthansanin bu odulu almasi tuhaf:/
  • Geçen yil 9 saatlik Houston - Frankfurt uçusunu Lufthansa ile yaptim. Koca Airbus A380 ucaginda kirik koltuga denk geldim. Star Airlance Gold kartim olmasina ragmen bosluk olmasina ragmen ust sinifa gecirmediler ucus full dediler yerine 2 tane ekstra yastik verdiler. Almanlarin meshur brotchen ekmegini bile soguk getirdiler. Thy'ye Avrupa'nin en iyisi degil ama Lufthansa hic degil. Bundan dolayi Lufthansa'ya HAYIR!!!
  • A.Hitler gururlansın. Türk düşmanları
  • Minimum ekiple uçur, minimum dinlendir, minimum değer ver, maximum 5 yıldızlı hizmet bekle. Çok beklersin.
  • Bu ödülü uzun zamandır kaptımamıştı THY. Umarım sebebini düşünür.
  • Gelecek sene emaneti geri alacağımız düşünüyorum Thy olarak
  • Artık kıskanmazlar !
  • Thy´nin ne A380, A350, A340-600, 747-400, 747-8i var birde en iyisi mi olacakti ? Lufthansa NR.1 Danke ihr vollideoten

Lufthansa, 20 Haziran 2017 tarihinde Le Bourget'te düzenlenen Paris Havacılık Fuarı sırasında verilen ödül ile ‘Avrupa'nın En İyi Havayolu’ seçildi. Havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından yapılan araştırmaya dünya çapında 160'dan fazla ülkeden yaklaşık 18 milyon yolcu katıldı.

Dünyanın dört bir yanından ankete katılan yolcular, tercihini Alman taşıyıcıdan yana kullanarak Lufthansa'nın sunduğu hizmetleri onayladı. Deutsche Lufthansa AG Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Carsten Spohr, “Hizmet ve dijitalleşmenin yanı sıra son birkaç yıldır kabin ve lounge’larımızın iyileştirilmesi için ​​yaptığımız yatırımlar ve ayrıca ekibimiz tarafından kabin içinde ve yerde sunulan servisler karşılığını verdi. Skytrax ödülü, Lufthansa yolcularının kalitemizi takdir ettiklerinin bir göstergesidir. Üstün hizmet ve mükemmel tesislerin birleşimi, dünya genelinde yolcuları etkilemiş ve bizi, Avrupa'nın bir numarası yapmıştır” dedi. Ödülü alan Carsten Spohr, özellikle, özverili çalışmalarıyla bu başarıyı mümkün kıldıkları için Lufthansa çalışanlarına teşekkür etti.

Lufthansa ayrıca ‘Batı Avrupa'nın En İyi Havayolu’ ve ‘En İyisi First Class Lounge İkramı’ ödüllerinin de sahibi oldu. Lufthansa, Swiss ve Austrian Airlines, Batı Avrupa'nın En İyi Havayolu ödülüne aday gösterildi. Austrian Airlines çalışanları, ‘Avrupa’nın En İyi Personeli’ ödülüne layık görüldü.

Anket, havacılık konusunda uzmanlaşmış piyasa araştırma enstitüsü Skytrax tarafından gerçekleştirildi. Bu kapsamda kabin içi servisler ve havalimanlarındaki havayolu hizmetleri değerlendirildi.

Avrupa'nın en iyisi: Lufthansa

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

64 ~ 7 yıl önce
A9 halt deine klappe ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVIATION ~ 7 yıl önce
Yakışır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
bazen ucakta alman gruplar denk geliyo en son bi alman yolcu soyle demisti bunlar seyehat acentasi bide devamli seyahet eden rehberler biz o kadar lufthansayla ucuyoruz ama 2 saatlik ucuslarinda hic bir ikram yapmiyolar dedi siz yemek verip topluosunuz ustune cay kahve veriyosunuz tebrik ediyorum sizi kalkipta lufthansanin bu odulu almasi tuhaf:/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Texan ~ 7 yıl önce
Geçen yil 9 saatlik Houston - Frankfurt uçusunu Lufthansa ile yaptim. Koca Airbus A380 ucaginda kirik koltuga denk geldim. Star Airlance Gold kartim olmasina ragmen bosluk olmasina ragmen ust sinifa gecirmediler ucus full dediler yerine 2 tane ekstra yastik verdiler. Almanlarin meshur brotchen ekmegini bile soguk getirdiler. Thy'ye Avrupa'nin en iyisi degil ama Lufthansa hic degil. Bundan dolayi Lufthansa'ya HAYIR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Uçma, zorla değil ki, cahilsen LH ne yapsın..
A9 salaga ~ 7 yıl önce
A9 alman cocugu. Gavur defol burdan. Piskopat
.. ~ 7 yıl önce
Sizin gbiler ucaga gelip kartlarini gosterip ne kadarsa parasini verim businessa alin beni diyecek kadar cahilsiniz iste
Fl ~ 7 yıl önce
Sirf ust sinifa gecmek icin yapmissindir sen.
A332 ~ 7 yıl önce
A.Hitler gururlansın. Türk düşmanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Minimum ekiple uçur, minimum dinlendir, minimum değer ver, maximum 5 yıldızlı hizmet bekle. Çok beklersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 7 yıl önce
Bu ödülü uzun zamandır kaptımamıştı THY. Umarım sebebini düşünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr.Engineer ~ 7 yıl önce
Gelecek sene emaneti geri alacağımız düşünüyorum Thy olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıskanan ~ 7 yıl önce
Artık kıskanmazlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben ~ 7 yıl önce
Thy´nin ne A380, A350, A340-600, 747-400, 747-8i var birde en iyisi mi olacakti ? Lufthansa NR.1 Danke ihr vollideoten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET ~ 7 yıl önce
ARTIK OMRUNUN SONUNA KADAR GURUR DUYABILIRSIN GAVUR KOMSU
A9 ~ 7 yıl önce
Almanca yazmasını bilmiyorsun, karacahil.. Çatlayın patlayın... THY nal topladı .. Jöleli sizi öpecek... Yumşak yumşak..
evet'e ! ~ 7 yıl önce
gavur dediklerinin hiçbir icadını alıp kullanma görelim !
A ~ 7 yıl önce
A9 sahte turk seni. gavurlara isimiz yok. defol bu sayfadan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000