02 Mart 2016, Çarşamba 12:59:40

ATÜ'den UnionPay ile işbirliği

Havalimanlarından alışveriş yapmayı seven Çinli turistler, ATÜ Duty Free ve UnionPay’i buluşturdu.
  • şanghayda geçen sene ocak ayında beni öldürüyorlardı...... dolandırıcı soyguncu üçkağıtçı turistleri soymak için didinen bir toplum zaten dışişleribakanlığı devamlı uyarıyor elçilikler kanalıyla ama yinede çinli leri çinliyi çin mutfağını bilhassa şanghayı seviyorum.gelsinler tabikide ülkemize
  • yav bu çinlileri bir ben mi çekici buluyorum?? çok tatlı valla bol çinli gelsin istanbul'a da bizim de hasretimiz bitsin :))
  • gozleri cekirdek gibi :D

Havalimanlarından alışveriş yapmayı seven Çinli turistler, ATÜ Duty Free ve UnionPay’i buluşturdu. ATÜ Duty Free, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kişi başı harcama yapan yabancılar arasında ilk beş sıralamasında yer alan Çinli turistlerin tercihi, UnionPay ile işbirliği yaptı. Çinli turistler işbirliği kapsamında, yılsonuna kadar yüzde 10 indirim kampanyasından da faydalanmaya başladı.
ATÜ Duty Free, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kişi başı harcamada başı çeken Çinli turistlerin tercih ettiği ödeme sistemi UnionPay ile işbirliği yaptı. Gerçekleştirilen kampanya ile ATÜ Duty Free’de Çinli turistlerin alışveriş imkânı artırılırken yüzde 10 indirim olanağı da sağlandı.

ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, “Değişen yolcu profili üzerine yaptığımız araştırmalarda Çinli turistlerin kişi başı duty free harcamasında havalimanlarında ilk sıralarda olduğunu saptadık. Bu trend bizi, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarındaki mağazalarımızda UnionPay ile buluşturdu. Çinli turistler genellikle dünyanın kart adedi bakımından en büyük ödeme sistemi UnionPay ile alışveriş yapıyorlar. İşbirliği ile Çinli misafirlerimize bir yandan Türk misafirperverliği ile yaklaşırken diğer yandan da alışverişlerinde kolaylık sağlamayı amaçladık” dedi.

Duty free alışverişlerinde giyim, aksesuar ve kozmetik ürünlerini tercih eden Çinlilerin en çok aldıkları ürün ise Türk lokumu oluyor. ATÜ Duty Free ile UnionPay işbirliği kapsamında Çinli turistlerin elde edeceği yüzde 10 indirim kampanyası, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes mağazalarında yılsonuna kadar sürecek. UnionPay de bu çerçevede alışverişlerde düşük maliyetli ödeme aracı olmayı hedefliyor. Ayrıca bu yolla Çinlilerin Türkiye’deki turizm harcamalarının da teşvik edilmesi amaçlanıyor.
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın son yıllarda uyguladığı politikalar sonucu bir önceki yıla göre 2015’te yaklaşık yüzde 57 büyüyen Çinli turist sayısının 2016’da da ivmeyi koruması bekleniyor.

ATÜ'den UnionPay ile işbirliği

Yorumlar

fenermoda ~ 8 yıl önce
şanghayda geçen sene ocak ayında beni öldürüyorlardı...... dolandırıcı soyguncu üçkağıtçı turistleri soymak için didinen bir toplum zaten dışişleribakanlığı devamlı uyarıyor elçilikler kanalıyla ama yinede çinli leri çinliyi çin mutfağını bilhassa şanghayı seviyorum.gelsinler tabikide ülkemize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çayna ~ 8 yıl önce
yav bu çinlileri bir ben mi çekici buluyorum?? çok tatlı valla bol çinli gelsin istanbul'a da bizim de hasretimiz bitsin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cccc ~ 8 yıl önce
gozleri cekirdek gibi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000