24 Haziran 2015, Çarşamba 11:35:20

Atü Umman'da operasyona başladı

TAV Havalimanları iştiraki ATÜ Duty Free, Umman’ın Salalah Havalimanı’nda operasyona başladı. TAV Havalimanları, hizmet şirketleriyle birlikte 13 ülkede 64 havalimanına ulaşıyor.
  • Dünya markası böyle olunuyor işte. Ağaç kesmekle değil. Tebrikler
  • Süper

TAV Havalimanları iştiraki ATÜ Duty Free, Umman’ın Salalah Havalimanı’nda operasyona başladı. TAV Havalimanları, hizmet şirketleriyle birlikte 13 ülkede 64 havalimanına ulaşıyor.

Gümrüksüz mağazacılık alanında Türkiye’nin lider markası ATÜ Duty Free, Umman’ın başlıca turizm merkezlerinden Salalah’ta faaliyete başladı. ATÜ Duty Free, Salalah Havalimanı’nın gidiş katındaki 727 metrekarelik ve geliş katındaki 117 metrekarelik gümrüksüz mağazaları hizmete açtı. Şirket ayrıca, kardeş şirketi BTA’nın Kantin ve Cakes&Bakes markalarıyla yiyecek-içecek hizmeti de sunmaya başladı. Geçen yıl düzenlenen ihalede en iyi teklifi vererek seçilen ATÜ, Salalah Havalimanı’nda 10 yıl boyunca hizmet sunacak.

ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan, “Ortadoğu’nun önemli merkezlerinden Salalah Havalimanı’nda işletmesini üstlendiğimiz mağazalar kısa bir sürede yenileyerek hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Salalah’ta BTA ile işbirliği halinde yiyecek-içecek alanlarını da işletiyoruz. Mağazalarımızda en ünlü markaların en kaliteli ürünlerini en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz. Güçlü tedarik zincirimiz ve profesyonel lojistik standartlarımız sayesinde, eş zamanlı olarak marka çeşitliliği ve ürün tutarlılığı sağlıyoruz. Sonuç olarak da dünyanın her köşesinde tercih edilen bir iş ortağı olarak görülüyoruz” dedi.

2014’te yaklaşık 842 bin yolcu ağırlayan Salalah Havalimanı'nın yolcu kapasitesinin yakın gelecekte 6 milyona yükselmesi hedefleniyor. Maskat'ın bin kilometre güneyinde yer alan ve yaz aylarında nispeten daha serin bir iklime sahip olan bölge turistler için bir cazibe merkezi olarak tanımlanıyor.

ATÜ, Türkiye' de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Gazipaşa Alanya havalimanlarında duty free operasyonu yönetiyor. Şirket yurtdışında ise Gürcistan'da Tiflis, Batum, Kutaisi, Makedonya'da Üsküp, Ohrid, Tunus'ta Enfidha, Monastir, Kartaca, Jerba, Sfax, Tozeur, Tabarka, Letonya'da Riga, Umman'da Salalah ve Suudi Arabistan'da Medine Havalimanları'nda duty free mağazalarını işletiyor. TAV Havalimanları ve Unifree ortaklığında kurulan ve Türkiye'nin en büyük gümrüksüz satış mağaza işletmecisi olan ATÜ Duty Fee, yolculara, ihtiyaçlarına ve dünyanın en tanınmış markalarına ait 50 bin çeşit ürüne avantajlı fiyatlarla erişim olanağı sağlıyor.

Atü Umman'da operasyona başladı

Yorumlar

Marka ~ 9 yıl önce
Dünya markası böyle olunuyor işte. Ağaç kesmekle değil. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goksen ~ 9 yıl önce
Süper

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000