08 Nisan 2021, Perşembe 11:05:27

ATR Touristik hedef yükseltti

Almanya, Offenbach merkezli konsolidatör ve tur operatörü ATR Touristik, 2021 turizm sezonu için operasyonlarını çeşitlendirmeye devam ediyor.
  • 4 kisilik ailenin git gel test masrafi 600 Euro..Bu kadar..Siz turisti muristi unutun almanyadan..biz dahil cogu tanidigimiz bu senede tatili iptal ettik..ama söz 2022 de gelip euro yu 10 Tl den bozdurup catir catir harcayacaz..valla soz
  • Bakin maskesiz ne kadar keyifliler. Tabiki turizm olacak "gelsin eurolar" diyedir.
  • Havalimanı Tüm Çalışanlarına AŞI ne olacak? Bir bilen var mı. Neden biz hala bekletiliyoruz.? Artış hala devam ediyor. Risk'teyiz. ((((

Almanya, Offenbach merkezli konsolidatör ve tur operatörü ATR Touristik, 2021 turizm sezonu için operasyonlarını çeşitlendirmeye devam ediyor. Almanya’da uçak bileti satışındaki pazar payını günden güne artıran ATR Touristik, mevcut dönemde teknolojik altyapısına ve profesyonel yönetim kadrosuna da yatırım yaptı. Otelciliğe de aynı zamanda yatırım yapma kararı alan ATR Touristik bu yeni satış kanalıyla ilgili detaylı bilgi verdi.

ATR Touristik’ten Otel Yatırımları

Yeni turizm sezonuyla birlikte otelciliğe adım atan ATR Touristik, otel yatırımları için asırlar önce "dünyada yıldızlara en yakın yer" olarak tanımlanan Kalkan bölgesini seçti. 2021 yaz sezonunda aşağıdaki otel ve villaları satış kanallarına ilave eden ATR Touristik, bu tesisleri Şubat 2021 itibariyle yatırımcı kimliğiyle portföyüne kattı.
Villa ve otellerinde sağlıklı yaşam, farklı spor aktiviteleri gibi konseptleriyle Kalkan bölgesinde daha kaliteli tatil paketleri sunmayı hedefleyen ATR Touristik, eşsiz deniz manzaralı 34 odası bulunan, villa tipi Asfiya Sea View Hotel'in %100 yatırımcısı oldu.

ATR Touristik bunun yanı sıra yine 34 oda kapasiteli ve 5 yıldız otel kalitesindeki Likya Residence Hotel SPA'ya %50'lik bir yatırım gerçekleştirdi.

%100'lük başka bir yatırım ise Kalkan Yeşilköy mevkiinde bulunuyor. 7 adet 2+1 odalı, 2 adet de 5+1 odalı tatil villalardan meydana gelen ve muhafazakar konsepte de uygun olan ATR Villas (Yeşilköy Villas) tesislerinde her türlü konfor mevcuttur.

Yeni Otel Satış Kanalı: ATRHotels.com

Jüpiter rezervasyon ve satış sistemiyle Almanya’daki seyahat acentelerine B2B uçak bileti satış hizmeti ve satış teknolojisi hizmeti sağlayarak geniş bir network'e ulaşan ATR Touristik, Kalkan'daki otel ve villalarını yeni bir satış kanalı aracılığıyla acente ve son tüketiciye sunacak. İşleyiş, Jüpiter ekibi tarafından tasarlanmış olan atrhotels.com web sitesi üzerinden gerçekleşecektir.

Hedefimiz Alman Pazarı

ATR Touristik Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Güleç, “Türkiye aşkıyla sıfırdan başlayan yolculuğumuzun şu anki rotası Almanya pazarında faaliyet gösteren seyahat acentelerinin "Türkiye tatili algısını" olumlu yönde değiştirmek olacak. Hedefimiz, daha çok Alman misafirimizin Türkiye’de tatil yapması” dedi.





ATR Touristik hedef yükseltti

Yorumlar

Tatil mi !!! ~ 3 yıl önce
4 kisilik ailenin git gel test masrafi 600 Euro..Bu kadar..Siz turisti muristi unutun almanyadan..biz dahil cogu tanidigimiz bu senede tatili iptal ettik..ama söz 2022 de gelip euro yu 10 Tl den bozdurup catir catir harcayacaz..valla soz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunlara ~ 3 yıl önce
Bakin maskesiz ne kadar keyifliler. Tabiki turizm olacak "gelsin eurolar" diyedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 3 yıl önce
Havalimanı Tüm Çalışanlarına AŞI ne olacak? Bir bilen var mı. Neden biz hala bekletiliyoruz.? Artış hala devam ediyor. Risk'teyiz. ((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000